Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

748860.gif

Z dlc jak rozumiem tylko B2K,CQC sciagac?

Edytowane przez Zaqair
Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Ja dzis odpadam bo psn tak "szybko" dziala,ze sciagne wszystko dopiero jutro. Ale od jutra moge grac.

Edytowane przez Zaqair
Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Staty ci sie przeniosa z multi.

Lista Osob:

1.Zaq

2.Hansior

3.Mcluskim

4.Oip (Moze)

5.Gumis

6.Farmer (Moze)

7.Maztika

8.

9.

10.

Edytowane przez Zaqair
  • Plusik 1
Opublikowano

Ja to najwcześniej w święta. Nie mam już PS3, ale umówiłem się z kolesiem, że zrobimy wymianę na kilka dni. Jak w dwóch ostatnich Deals of Christmas nie rzucą czegoś dobrego to szybko będę miał PS3 i możemy łupać. BTW jakiś czas temu grałem w BFBC2 i trafiłem po południu na kilka pełnych serwerów. Będzie z kim grać :)

Gość Zaqair
Opublikowano

Nie wiem czy macie pobrane dlc i patche do bf3/bc2 na ps3 ale jezeli nie to juz proponuje zaczac pobierac. O 11:55 (czas IRL) dodalem do pobranie wszystkie dlc z bf3 teraz mamy 17:25 i pobral sie tylko b2k i mam 85% cqc ale nawet 1MB/s z psn nie pobiera. :wallbash:

Opublikowano (edytowane)

Pro tip: u mnie zaobserwowałem, ze często jak muli pobieranie, to jak daje wstrzymaj i za chwile znowu wznow, to często rusza z kopyta wtedy. Nie pytajcie mnie, dlaczego.

Edytowane przez tommi
Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Pro tip: u mnie zaobserwowałem, ze często jak muli pobieranie, to jak daje wstrzymaj i za chwile znowu wznow, to często rusza z kopyta wtedy. Nie pytajcie mnie, dlaczego.

probowalem,nic nie daje. Jeszcze 2 dlc,pozniej tylko patche do bc2,bf3 i mw3. Moze przed nowym rokiem sie pobierze :D

Edit:

Wreszcie przyspieszylo. 1 Dlc i patche

Edit 2:

Pobrane wszystkie dlc do bf3,pobrany patch do bc2. Jeszcze tylko patche do bf3.

Edytowane przez Zaqair
Gość Zaqair
Opublikowano

Troche pogralismy w bc2 z Gumisiem i powiem wam panowie,ze nie nastawial bym sie na granie w bc2. Bo jest dosc pusto. Raczej nastawiajcie sie na granie w bf3.