Opublikowano 20 stycznia 201510 l Robi grzanki, a jak pomasujesz to loda też hehe Wkurza mnie klepanie na padzie gdy np wprowadzam tekst w sharefaktory, YT lub wszędzie indziej. Podaj mi kabotyn inne zastosowania klawiatur niż wprowadzanie tekstu? (nie chodzi mi o sterowanie strzałkami lub mizianie jeśli mają taczpada)?
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Kabotyn już kombinuje jak do tego jeszcze myszkę przypiąć Łebi, masz zamiar z tym czymś przypiętym grać czy będziesz przypinał jak trzeba będzie wpisać tytuł filmiku na YT?
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Będę wyobrażał sobie, że na wii juuu gram hehehe Prognozuję, że nie będzie raczej przeszkadzać przy graniu. Wpinanie i wypinanie nie ma sensu na dluższą metę. Prędzej będę miał na 1 padzie i gdy granie będzie niewygodne uzywał jednego do grania a drugiego do YT czy forumka
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Będę wyobrażał sobie, że na wii juuu gram hehehe Prognozuję, że nie będzie raczej przeszkadzać przy graniu. Wpinanie i wypinanie nie ma sensu na dluższą metę. Prędzej będę miał na 1 padzie i gdy granie będzie niewygodne uzywał jednego do grania a drugiego do YT czy forumka Można na tym expresie znaleźć astro a50. Jak z wysyłka do pl?
Opublikowano 20 stycznia 201510 l 90% to wysyłka za free, nawet duperele za dolara Jeśli chodzi o takie sprzęty to taniej nie wychodzi, za astro 380 $ plus 60 $ przesyłka. Znalazłem thrustmastera za dużo taniej niż u nas (za sztukę) ale prosto z fabryki i pakowane tylko po kilkadziesiąt sztuk hehehe. Aliexpress to takie wieksze i lepiej zorganizowane allegro, w większości kupujesz bez pośredników wprost od producentów. Kupiłem już tam kilka rzeczy. Gadżety i elektronikę, kupisz dużo taniej niż u nas. Ps. Znalazłem lampkę która mi się marzyła
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Mclusky,Lebi,Gumis gracie w tym tyg w bc2? Ale psn mnie ostatnio w(pipi)ia,6 znajomych na liscie i zawsze kogos nie zaladuje. Ostatnio Gumisia nie pokazywalo a dzis Mcluskiego. Jak dobrze,ze za to (pipi) nie place ani grosza.
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Ano ja prawie codziennie gram. Teraz zacząłem Fallouta 3 bo jak nie ma ekipy to nawet BC2 nie odpalam.
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Ja jutro moge grac caly dzien. W piatek od 14 czasu PL. Weekend caly dzien.
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Jeśli już to dziś wieczorem (ale wątpię) potem dopiero w pt/sob wieczór
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Jak ktos chetny na granie to ja juz gram. Bede gral do 24/24:30 czasu PL
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Zaraz bede,na kilka meczy. To (pipi) zwane psn oczywiscie nie wyswietla mi cie na liscie. Ale ta usluga jest (pipi)owa. Edytowane 21 stycznia 201510 l przez Zaqair
Opublikowano 22 stycznia 201510 l Obczajta, typ nakuwria prawie jak ja w betelfildach Edytowane 22 stycznia 201510 l przez mclusky
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Ale sie wczoraj nawkur.wialem w jednym meczu, gdzie administracji nie bylo. Wynik chyba 31:50. Potem sie pojawila i w kolejnych bylo juz lepiej: 2x MVP i w sumie jakies 140 blaszek. Neon, chcialem Ci potem wyslac zapa, ale juz chyba zniknales.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Ale sie wczoraj nawkur.wialem w jednym meczu, gdzie administracji nie bylo. Wynik chyba 31:50. Potem sie pojawila i w kolejnych bylo juz lepiej: 2x MVP i w sumie jakies 140 blaszek. Neon, chcialem Ci potem wyslac zapa, ale juz chyba zniknales. Po tym meczu bylem tak wkur.wiony, ze odpuscilem. Dzisiaj na pewno zawitam
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Mnie sie dzis rano jeszcze zona pytala, co tak bluznilem wczoraj Dobra, to git- widzimy sie wieczorem zatem
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Wez Zaqu lepiej znajdz sobie jakas prace na part-time, uzbieraj kase an Ps4, i szpilaj z nami w Bf4. A nie, w jakies "antyki" grasz. Grala miala swoje 5 minut, byla swietna, ale trzeba isc z duchem czasu.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Zaq, raczej później się podłączę, a Ty Kabotynie się nie czepiaj bo BC2 lepsze w 3dupy niż BF3 i 4 razem wzięte. Na serwerach dużo ludzi i 0 (słownie: ZERO) dziwnych akcji typu śmierć przez ścianę, lagi, sragi i inne wynalazki. Obawiam się jednak, że nie spodoba Ci się bo gra jest nastawiona na współpracę dużo bardziej niż w następnych częściach i skakanie nic nie daje (służy raczej do pokonywania przeszkód ). Poza tym nie miał byś na co narzekać bo nie ma się prawie czego przyczepić - tak to działa mimo 5 lat na karku.
Opublikowano 23 stycznia 201510 l Znowu z Mcluskim przez 15min kombinowalismy dlaczego sie nie widzimy online. Mowiles Kabotyn,zeby kupic ps4? Niema takiej opcji.
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Zaq, raczej później się podłączę, a Ty Kabotynie się nie czepiaj bo BC2 lepsze w 3dupy niż BF3 i 4 razem wzięte. Na serwerach dużo ludzi i 0 (słownie: ZERO) dziwnych akcji typu śmierć przez ścianę, lagi, sragi i inne wynalazki. Obawiam się jednak, że nie spodoba Ci się bo gra jest nastawiona na współpracę dużo bardziej niż w następnych częściach i skakanie nic nie daje (służy raczej do pokonywania przeszkód ). Poza tym nie miał byś na co narzekać bo nie ma się prawie czego przyczepić - tak to działa mimo 5 lat na karku. Jeszcze chwila , może dwie
Opublikowano 24 stycznia 201510 l obudzilem sie dzis rano i dalej jeszcze jestem w szoku po nocnej sesji: w ciagu ok. 4-4,5h udalo mi sie zdjac 416 blach, a od poniedzialku juz jakies ok. 850. Dzis sie postaram o przekroczenie granicy tysiaca ponizej tygodnia- jesli tylko bedzie administracja, to nie powinno byc zadnego problemu. Jesli utrzymam ta forme i tendencje dluzej, to uznam, ze zaczynam sie powoli zblizac do miejsca, w ktorym chce byc. @Neon: pisalem do adminow w Waszej sprawie, musieli sie pomylic po prostu. @Dudek: Ty bana dostales?? Edytowane 24 stycznia 201510 l przez tommi
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Kikną mnie admin a potem biegaliście watahą sześciu typa i walka nie miała sensu