Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

Opublikowano

Jak to EA zrobią dobre gry na next geny jako platformy wiodące,a reszta portów będzie żenująca,oddadzą je ekipie od "chińczyka" czy jakiejś innej "wielkiej"gry,tak jak to było w przypadku PS2 i PS3 i Fify.

Edytowane przez Litwin25

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 426 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

Opublikowano

Jak to EA zrobią dobre gry na next geny jako platformy wiodące,a reszta portów będzie żenująca,oddadzą je ekipie od "chińczyka" czy jakiejś innej "wielkiej"gry,tak jak to było w przypadku PS2 i PS3 i Fify.

Bf3 platforma wiodaca to pc a jakosc tez jest daleko od idealnej.

Opublikowano

Teraz pytanie za 100 punktów. Co my gracze możemy z tym zrobić??

Teoretycznie można by zbojkotować BF4 zanim wyjdzie gotowy na 50% i wymusić opóźnienie premiery kosztem dopracowania ale musiało by to być zrobione na szeroką skale a na to chyba nie ma szans??

Poza tym EA i tak go wypuści wiec pozostają 2 opcje....

1. Czekać z rok na jakieś łatki które z grubsza naprawią błędy.

2. Grać i narzekać na zły los wszystkich graczy których firmy mają w d..........

Zaq wydaje mi się ze 2 opcja jest do przyjęcia o ile podstawa jaką jest voip będzie działał od początku bez problemów bo na grę bez błędów raczej bym nie liczył. 

Opublikowano

A powiedz mi która gra na konsolę, nie jest z(pipi)ana ?. Każda gra to produkt w fazie beta by jak najszybciej kasę zebrać. Tak było tak będzie i nic tego nie zmieni 

Opublikowano

Najlepiej kupić ze składki,żeby nie pluć sobie w brodę że się dało wydymać,cena pełnej gry za betę.

Opublikowano

Gracze nic nie zrobia.Kilka lat temu gracze planowali bojkot left 4 dead 2 ,cos ponad 0.5mil osob deklarowalo ze nie kupi gry,a i tak l4d 2 sprzedal sie fantastycznie.Malo osob tak naprawde sledzi wiadomosci o grach,zeby takie cos wyszlo to musiala by byc gigantyczna kampania w tv,radio,gazetach a i tak pewnie by gra sie sprzedala. Pojedynczy gracz moze nie kupic i patrzec jak znajomi graja.

Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że BF4 nie spowoduje wielkiego odpływu z BF3. Jeśli nie wycisną niczego nowego z PS3, i będzie to taki BF 3.5, to... Ech... Pewnie pier.dylion ludzi kupi, i przerzuci się choćby nie wiem jak był zły :(

Bo z tego szmelcu technologicznego nie da się już nic więcej wycisnąć. Powiem wiecej DICE powinno dać sobie spokój z wersja na ps3x360 i dopracować wersję nextgenowa,no ale bazy ponad 100mln graczy się nie odpuszcza

Opublikowano

Ja moze tez zajrze na chwile, bo od jutra co najmniej do poniedzialku (a w najgorszym razie do przyszlego piatku) mnie nie bedzie.

Opublikowano

Co on k&^wa zrobil!? :woot:  Trzeba dzis przetestowac nowy dodatek.

Opublikowano

słaby ten dodatek.

w CTF ludzie biegaja jak po(pipi)ani nie majac pojecia co sie dzieje.

te walki w powietrzu to (pipi)nia. To jest nudniejsze niz armor kill.

20 minut latania i najlepzy ma 12 zabójstw xD

@update:

co oni zrobili z ludzmi co projektowali mapy do Bc2? odcieli im rece? Te mapy tutaj są projektowane przez debili...

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano
  • Autor

A co ty chciałeś? CQC w powietrzu?

Ja tam w samolotach jaram się jak mam 3 kille na 20 minut. Czekam, aż do gry wejdą ludzie bez premium, może będzie w powietrzu trochę łatwiej :] Wczoraj z Mcluskym potestowaliśmy nowe mapy w deathmatchu i są bardzo dobre, jedna się wybija tak z torami po środku.

Ja oceniam dodatek na plus, mapki są naprawdę dobrze zrobione, Rush, DM i Bitwa Powietrzna siadły mi. Do CTF postaram się jeszcze podejść,a le tylko, z ekipą i jakimś planem na mecz, bo latanie od flagi do flagi się nie sprawdza. Podbój nie jest za dobry bo mapki są jednak trochę za duże, a 24 graczy na mapie to jednak za mało.

Opublikowano

A co ty chciałeś? CQC w powietrzu?

Tego akurat bym w zyciu nie chcial bo CQC jest jeszcze gorszy niz AK i EG :)

wychodzi na to, ze premium to kasa wywalona w błoto bo i tak gram tylko na bazarze

Opublikowano

Ja ostatnio dołączyłem i łatwiej się gra na normalu w bitwę powietrzną niż na hc(nawet z naprawą jak latam).Trzeba mieć patent an latanie,nawet dobry lotnik nie da sobie rady z 3 gościami w powietrzu i 4 namierzającym z daleka.

Opublikowano

Co on k&^wa zrobil!? :woot:  Trzeba dzis przetestowac nowy dodatek.

Piękna akcja. Ja Cie pier....

W dalszym ciągu wieczorami naparzam w End Game i coraz bardziej się przekonuję. Wczoraj odpaliłem TDM i mam takie same odczucia jak Pryx. Jest grubo.

Edit: może nie widzieliście :)

http://www.youtube.com/watch?v=5ecuC8dVXQs

Edytowane przez Gęsior

Opublikowano

Wyjazd służbowy ? :) Byle bi Ci pupa za bardzo nie zaszalała  :banana:  Sam wiesz jak na tych wyjazdach bywa  :teehee:

Prywatny :) Jedziemy z rodzina w piatek do Genewy na ostatnie dni targow samochodowych :) Trzeba nowa Octavke i BMW M6 obczaic ;) Powrot w niedziele, wiec juz pewnie nie zagram, a w tygodniu ostatnio jakos nie daje rady, bo sie nie wysypiam do roboty.

Zielu, ja przez 4,5 roku sluzbowo co niedziele na caly tydzien wyjezdzalem, ale mimo to nie wiem, o czym mowisz :P Zawsze grzeczny bylem :)

DM na nowych mapkach jeszcze nie obczajalem- chetnie sprobuje. Pamietam, ze na Omanskiej albo Sharqim mi bardzo DM pasowal- moze tu tez podobnie bedzie.

Opublikowano

O taki wyjazd to ja rozumiem :) Ale lepiej obczaj nowego FORDA MONDEO i odechce Ci się inny samochód. Dla mnie to samochód marzenie :)

Opublikowano

O, chetnie obczaje- dzieki za cynk, nie wiedzialem, ze juz kolejna wersje wypuszczaja!

Opublikowano

W przyszłym roku będzie dostępna :) chyba...ale jest cholernie podobna do Astona Martina :woot:

Popieram Ziela fantastycznie wyglada ten ford. Ale z tego co pamietam to jest model na ten rok