Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

Opublikowano

Tommi oglądaj Dystrykt, warto. Niski budżet, nieograni aktorzy, ale rewelacyjna historia.

Racja film jak dla mnie rewelacja

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 428,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

Opublikowano

dystrykt sie nagra na dysk i poczeka- wlasnie wrocilem do domu,wlaczylem konsole i z zaskoczeniem osobiscie zaobserwowalem jak 100% gry wpada na dysk :) rowniutkie 4h i mam wszystko pobrane i zainstalowane- lacznie z paczem i dlc :] Mila niespodzianka- oby po wbiciu na serwer czekala kolejna :) jak tylko sie dzieciarnia polozy spac, melduje sie na placu boju :)

w ogole ktos tam mial problem z transferem statsow- u mnie przy pierwszym odpalaniu gry sie zapytalo o pozwolenie i od razu to zrobilo.

tylko sie troche zirytowalem, bo gold packa otworzylem i tylko 25% boost byl.

Opublikowano

(pipi)a nie zapisał mi się filmik ze szturmu :( 21 killi w little bird i męczenie Danielskiego poszło się (pipi)ać. 

Po zakończonej rundzie wcisnąłem przycisk share i wyskoczył mi film wcisnąłem prześlij bo edytować nie mogłem bo chciało wyjść z gry, co robię źle 

Opublikowano

Ale masz go dalej na dysku przecież wiec nie możesz dać Share i udostępnij nawet teraz?

Opublikowano

cross game chat rządzi, bez kitu:

danielskii: "idę na A!"

kabotyn: "dzięki!"

XD

Opublikowano

Wczoraj hellpsawn wyslal mi wiadomosc glosowa. Fajna sprawa! Czekam na pierwszego hatemail'a "glosowego", chiciaz w tym nowym BF ciezko na niego zapracowac. :)

Opublikowano

kuzwa od 15 siedze i pisze performance review moich ludzi z zespolu. maja szczescie ze wczoraj gra byla zacna to tez ppr beda mieli okay ale i tak zeby kuzwa nie zagrac w bf4 co to sie porobilo :( nic to jutro pogram z wami kutafoniki:) teraz koncze wale browca i pringelsa na mase i ide spac.

Opublikowano
  • Autor

Nic nie pograłem z wami przez weekend :[ , matematyka skutecznie zajęła mi czas, wczoraj tylko szybki Resogun i spać. Mam jeszcze jeden zjazd w tym roku, więc coś z wami pocisnę.

Opublikowano

Panowie dla osób które tak jak ja zakładały drugie słuchawki by dzieciaki nie budzić jest łatwiejszy sposób. Wystarczy dzwięk z gry puścić na tą słuchawkę od PS4 ustawiłem w BF4 dzwięk z gry na 15% Voipa na 100% i jest super. Wiadomo jakość dzwięku nie ta sama ale do stycznia musi wystarczyć .

Opublikowano

Panowie dla osób które tak jak ja zakładały drugie słuchawki by dzieciaki nie budzić jest łatwiejszy sposób. Wystarczy dzwięk z gry puścić na tą słuchawkę od PS4 ustawiłem w BF4 dzwięk z gry na 15% Voipa na 100% i jest super. Wiadomo jakość dzwięku nie ta sama ale do stycznia musi wystarczyć .

Na szczęście moje GIOTECK'i z poprzedniej generacji działają bez zarzutu. Nie są oczywiście podłączone przez chinch+usb (tylko usb) ale działa wszystko w porządku. Nie mogę jedynie regulować osobno głośności dźwięków z gry i rozmów przez mikrofon.

Opublikowano

A W BF w menu nie możesz ?

nie no, oczywiście, że mogę w menu... po prostu nie działa regulacja niezależna na przewodzie słuchawkowym... :)

Początkowe informacje o tym, że headsety z PS3 nie zadziałają na PS4 odbierałem z trwogą :) i faktycznie pierwsze godziny z dźwiękiem z TV i tym śmiesznym czymś od Sony w uchu były mało komfortowe (głównie dla rodziny). Jednak dzięki informacjom od niezastąpionych kolegów z internetuf podłączyłem sprawdzone słuchawki z mikrofonem i o dziwo - wszystko śmiga...

Opublikowano

Zielu obczaiłeś jaka bateria pasuje do DS4? Rzuć linka do tego filmiku z rozkręcaniem pada.

Wczoraj gadaliśmy i dowiedziałem, że można podmienić te marne 1000 mAh na coś bardziej żywotnego. 

Opublikowano
  • Autor

Jest tak jak pisze Zielu, można sobie wszystko ustawić przez menu w grze, całą głośność, osobno VOIP, osobno grę. Do tego można typ dźwięku przełączyć z War Tapes na słuchawki. A w menu konsoli puścić cały dźwięk na słuchawki. Podłączyłem do pada słuchawki z telefonu (Sony MH750) i daje to radę, nie jest tak jak na bezprzewodowych słuchawkach do konsoli które działały na PS3 a teraz trzeba czekać łatkę, żeby znów mieć przestrzenny dźwięk. Ale jako tymczasowe rozwiązanie jest do zaakceptowania, tym bardziej, że jest bez kosztowe.

Opublikowano

Jest tak jak pisze Zielu, można sobie wszystko ustawić przez menu w grze, całą głośność, osobno VOIP, osobno grę. Do tego można typ dźwięku przełączyć z War Tapes na słuchawki. A w menu konsoli puścić cały dźwięk na słuchawki. Podłączyłem do pada słuchawki z telefonu (Sony MH750) i daje to radę, nie jest tak jak na bezprzewodowych słuchawkach do konsoli które działały na PS3 a teraz trzeba czekać łatkę, żeby znów mieć przestrzenny dźwięk. Ale jako tymczasowe rozwiązanie jest do zaakceptowania, tym bardziej, że jest bez kosztowe.

Co z mikrofonem? Słyszysz wszystkich, ale nie możesz nic powiedzieć?

Opublikowano

Zielu, ale co to za usprawnienie? Masz wtedy dzwiek z gry w mono przeciez...

Lepiej juz zalozyc nauszniki dotatkowe.

Opublikowano
  • Autor

Co z mikrofonem? Słyszysz wszystkich, ale nie możesz nic powiedzieć?

Działają normalnie, to słuchawki z telefonu, więc mają mikrofon.

enjoys-original-3-5mm-handsfree-mh750-so