Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 421,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

Opublikowano

Nic ciekawego nazwał mnie Krwą Polską i jednak był to Ukrainiec. Nick Igor255

Pewnie jakiś zwolennik Janukowycza :P Kolesie mają pretensje że Polacy mieszają się do wewnętrznych spraw Ukrainy i popierają Kliczkę :P

Opublikowano

Nick Igor255

Wiecie co z nim zrobić xD

Opublikowano

Już go dziś wyśledziłem ale kosy niestety nie dostał :( Choć w PS4 jest to super że jak ktoś wyśle ci wiadomość to mogę sprawdzić na jakiej mapie gra w wbić na ten sam serwer :) 

Opublikowano

Wysledzenie typa na mapie z 64 graczami bedzie trudne, ale nie niemozliwe jesli nasza cala ekipa bedzie go scigac. Ja proponuje zorganizowac na battlelog'u zawody pod tytulem "Kto pierwszy wbije kose Igorowi". A tak swoja droge, to wczoraj chyba na niego psioczyliscie? :)

Trzeba do Igora jakiegos hate'a wyslac, aby odpisal. Bo inaczej ciezko bedzie go zlokalizowac

Edytowane przez walek

Opublikowano

Wszystkiego najlepszego w nowym roku panowie do zobaczenia w 2014. Pozdrowienia białego sylwestra ;-)

Opublikowano

w PS4 jest to super że jak ktoś wyśle ci wiadomość to mogę sprawdzić na jakiej mapie gra

o, jak?

Edytowane przez tommi

Opublikowano

w PS4 jest to super że jak ktoś wyśle ci wiadomość to mogę sprawdzić na jakiej mapie gra

o, jak?

Wchodzę na jego profil i po prawej stronie wyświetla mi się że gra w BF4 wciskam dołącz i gotowe :)

Opublikowano

Panowie! Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym wielkimi krokami 2014r !!! Data iście przerażająca zważywszy na fakt, że najlepsze imprezy przeżywałem około roku 2000 :) tak więc jestem stary, nie mam skilla i niedługo umrę... (połowa już za mną coś czuję)... Oby nigdy nie brakowało ziomków do wspólnego gadania... wróć... do wspólnego grania. Oby nasze żony i dziewczyny jeszcze jakiś czas pozwalały nam pielęgnować uzależnienie od BFa (prędzej czy później to się skończy terapią), oby z gałek nie schodziła guma ;) oby drżenie rąk nadal ustępowało już po pierwszym piwku i oby Danielskii wreszcie strzelił gola!!!

Do siego roku!!!!

Opublikowano

Wszystkiego Naj a co do Pana D to On  jest kocią mamą ;) więc ... Ja dziś nowy rok przywitam przy konsoli :) A dla tych co się śmieją, to poczekajcie jak będziecie mieć dzieci.

Opublikowano

oby Danielskii wreszcie strzelił gola!!!

ehehe, wspomne tylko, ze gole na wyjezdzie licza sie podwojnie ;) (choc tutaj to bylby raczej samoboj :D )
Opublikowano

ja pewnie dopiero po polnocy.

ale mnie kark napierd.ala po wczorajszej nocce- caly czas lezalem na kanapie w jednej pozycji ze zgietym karkiem i dzisiaj nie potrafie glowa ruszac... :confused:

Opublikowano

prysznic i siadam z wami do Bf4 a NYSE niech sie pierd.oli! wrocilem!

Danielskii co ty chesz od New York Stock Exchange ?

Opublikowano
  • Autor

Wszystkiego najlepszego w nowym roku, hep hep.

Edytowane przez Pryxfus

Opublikowano

Z wnętrzności mojego żółtego czołgu ślę najserdeczniejsze życzenia całej braci batelfildowej! - Forju Heniuś, forju! - Ytadek, yto nie ta sprawa. - Ta? Aha...

;*

Opublikowano

Nic ciekawego nazwał mnie Krwą Polską i jednak był to Ukrainiec. Nick Igor255

Znożowałem tę szmatę :)

igvx36.jpg

Edytowane przez mclusky