Opublikowano 31 grudnia 201311 l Nic ciekawego nazwał mnie Krwą Polską i jednak był to Ukrainiec. Nick Igor255
Opublikowano 31 grudnia 201311 l Nic ciekawego nazwał mnie Krwą Polską i jednak był to Ukrainiec. Nick Igor255 Pewnie jakiś zwolennik Janukowycza Kolesie mają pretensje że Polacy mieszają się do wewnętrznych spraw Ukrainy i popierają Kliczkę
Opublikowano 31 grudnia 201311 l Już go dziś wyśledziłem ale kosy niestety nie dostał Choć w PS4 jest to super że jak ktoś wyśle ci wiadomość to mogę sprawdzić na jakiej mapie gra w wbić na ten sam serwer
Opublikowano 31 grudnia 201311 l Wysledzenie typa na mapie z 64 graczami bedzie trudne, ale nie niemozliwe jesli nasza cala ekipa bedzie go scigac. Ja proponuje zorganizowac na battlelog'u zawody pod tytulem "Kto pierwszy wbije kose Igorowi". A tak swoja droge, to wczoraj chyba na niego psioczyliscie? Trzeba do Igora jakiegos hate'a wyslac, aby odpisal. Bo inaczej ciezko bedzie go zlokalizowac Edytowane 31 grudnia 201311 l przez walek
Opublikowano 31 grudnia 201311 l Wszystkiego najlepszego w nowym roku panowie do zobaczenia w 2014. Pozdrowienia białego sylwestra ;-)
Opublikowano 31 grudnia 201311 l w PS4 jest to super że jak ktoś wyśle ci wiadomość to mogę sprawdzić na jakiej mapie grao, jak? Edytowane 31 grudnia 201311 l przez tommi
Opublikowano 31 grudnia 201311 l w PS4 jest to super że jak ktoś wyśle ci wiadomość to mogę sprawdzić na jakiej mapie grao, jak? Wchodzę na jego profil i po prawej stronie wyświetla mi się że gra w BF4 wciskam dołącz i gotowe
Opublikowano 31 grudnia 201311 l Panowie! Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym wielkimi krokami 2014r !!! Data iście przerażająca zważywszy na fakt, że najlepsze imprezy przeżywałem około roku 2000 tak więc jestem stary, nie mam skilla i niedługo umrę... (połowa już za mną coś czuję)... Oby nigdy nie brakowało ziomków do wspólnego gadania... wróć... do wspólnego grania. Oby nasze żony i dziewczyny jeszcze jakiś czas pozwalały nam pielęgnować uzależnienie od BFa (prędzej czy później to się skończy terapią), oby z gałek nie schodziła guma oby drżenie rąk nadal ustępowało już po pierwszym piwku i oby Danielskii wreszcie strzelił gola!!! Do siego roku!!!!
Opublikowano 31 grudnia 201311 l Wszystkiego Naj a co do Pana D to On jest kocią mamą więc ... Ja dziś nowy rok przywitam przy konsoli A dla tych co się śmieją, to poczekajcie jak będziecie mieć dzieci.
Opublikowano 31 grudnia 201311 l oby Danielskii wreszcie strzelił gola!!!ehehe, wspomne tylko, ze gole na wyjezdzie licza sie podwojnie (choc tutaj to bylby raczej samoboj )
Opublikowano 31 grudnia 201311 l prysznic i siadam z wami do Bf4 a NYSE niech sie pierd.oli! wrocilem!
Opublikowano 31 grudnia 201311 l prysznic i siadam z wami do Bf4 a NYSE niech sie pierd.oli! wrocilem! Ja będę ale tak przed 22
Opublikowano 31 grudnia 201311 l ja pewnie dopiero po polnocy. ale mnie kark napierd.ala po wczorajszej nocce- caly czas lezalem na kanapie w jednej pozycji ze zgietym karkiem i dzisiaj nie potrafie glowa ruszac... :confused:
Opublikowano 31 grudnia 201311 l prysznic i siadam z wami do Bf4 a NYSE niech sie pierd.oli! wrocilem! Danielskii co ty chesz od New York Stock Exchange ?
Opublikowano 1 stycznia 201411 l Autor Wszystkiego najlepszego w nowym roku, hep hep. Edytowane 1 stycznia 201411 l przez Pryxfus
Opublikowano 1 stycznia 201411 l Z wnętrzności mojego żółtego czołgu ślę najserdeczniejsze życzenia całej braci batelfildowej! - Forju Heniuś, forju! - Ytadek, yto nie ta sprawa. - Ta? Aha... ;*
Opublikowano 1 stycznia 201411 l Nic ciekawego nazwał mnie Krwą Polską i jednak był to Ukrainiec. Nick Igor255 Znożowałem tę szmatę Edytowane 1 stycznia 201411 l przez mclusky
Opublikowano 1 stycznia 201411 l Zielu, podałeś link do BF3 stats. BF4 ma swoją stronę http://bf4stats.com/