Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ale chodzi Ci o porownanie np. ilosci kos ze znajomymi?? No przeciez w rankingach wybierasz, czy ma porownywac ze znajomymi/ z ludzmi z Twojego miasta / kraju / ze świata

Na poprzedniej stronie wklejalem linka do FB, gdzie print screena wrzucilem, obczaj sobie.

po lewej stronie na mapce masz 4 przyciski, pierwszy od gory to znajomi. Dalej mam mocne wrazenie, ze mowimy o czyms innym- niemozliwe, zebys o tym nie wiedzial.

Edytowane przez tommi
Opublikowano

Ok, wszystko jasne. Tommi włamał się do mojego BLoga i usunął mi tę opcję bo chce być majsterem kosiarzem :P

Panie MC z niego żaden hacker więc odpowiedz jest prosta i są dwie morzliwości

1. Używasz firefoxa i tam ci nie wyświetla

2. Bardziej prawdopodobna używasz beterbattloga który nie wyświetla kosy

Sprawdź a potem podziękuj ;)

Opublikowano (edytowane)

Karwa na IE widzę te kosy. O co chodzi z Firefoxem? Mam aktualnego BBloga i zawsze ściągam nowe łatki-sratki, pozwalam nawet DICE mierzyć mój puls jak śpię ;) Przy okazji zobaczyłem, że jestem nr 3 w kraju kwitnącej pszenicy w nożowaniu :) To i tak ściema bo nie wszyscy ustawili lokalizację (np. Zikolec). Olewam Firefoxa i zmieniam przeglądarkę.

Edytowane przez mclusky
Opublikowano

O nic nie chodzi z firefoxem po prostu DICE trochę olewa ten system, i stąd problemy. Ja i tak używam dalej firefoxa z jednego ważnego powodu mniej obciąża mój laptop i wszystko lepiej działa. Chrom po pożerająca zasoby bestia której nigdy dosyć

Opublikowano (edytowane)

ja jak widac bylo na zalaczonym obrazku w przypadku BL i bfstats z FF korzystam i nie ma problemu. Do wszystkich innych ("normalnych") zastosowan tylko i wylacznie Opera.

Edytowane przez tommi
Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

- Firefox

- Win 7 64bit

I kosy mi sie wyswietlaja,wiec to nie wina FF ;)

Nawet specjalnie zainstalowalem Better Battlelog i wyswietla mi kosy.

Edytowane przez Zaqair
Opublikowano

kierwa, ale mam niefart dzisiaj. Raz doslownie zrespilem sie tak, ze od razu ekran zgonu mi sie pojawil (pod nadlatujacy pocisk czolgowy mnie wrzucilo), co chwila tez rozne inne pechowe akcje...