Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

Opublikowano

Echhh Montana ver. 16 melodyjek... ale wtedy szpanowałem :)

Do kościoła nie chodzimy więc oszczędzę nam i dziaciakowi tej wiochy z komunią. Tylko jak tu zrobić by się dzieciak wyalienowany nie poczuł gdy w poniedziałek w budzie będzie licytacja kto, co i ile? Wiem! Quada wypasionego i (pipi)a jakąś motolotnie mu kupię, a co! hjehjehje ;)

Ps. Kilka dobrych lat temu byliśmy na komuni gdzie dzieciak dostał jeden jedyny prezent, reszta to były koperty... Biegał z tym aparatem (nie żadne lustro ino małpka w sam raz dla brzdąca afkors) i bawił się świetnie, z kopertami ciężko się tak pobawić. Choć fakt, było to z 8 lat temu, w erze przed quadowej...

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 421,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

Opublikowano

fajnie by bylo jak byscie jeszcze napisali jak sie serwer nazywa? mam sobie to (pipi)a wydedukowac czy co ?

Opublikowano

podbijam, chłopaki bo nie wiadomo czy granie na oficjalnym DICE czy na własnym - jaka jest nazwa serwera? Jest jakaś specjalna? Wczoraj sporo ziomków grało na własnych serwerach i zawsze mają jakąś tam specjalną nazwę - także byłbym wdzięczny za info :)

Opublikowano

300% Big CQ. Nazwa się zmienia ze względu na ustawienia :( Na razie jest chaos. Liczę że dzisiaj zbierze się większa grupa do pogrania

Opublikowano

Zielu to jest bez sensu - zmieniaj owszem nazwę w zależności co sie dzieje, ale zostaw jakis stały człon np 1410 300% cos tam albo 1410 300% Only Zavod i tak dalej. Zamiast 1410 moze dać PSXE albo Forumek ale proszę daj cos, co pozwoli go znaleźć :)

Opublikowano

wczoraj po moze 2 h grania na prywatnych serwerach pierwszego bana dostalem   :unknown:  :whistling:

Opublikowano

szczególnie w przypadku stylu grania tommiego, czyli NÓŻ CI W NERY CHŁOPCZE

drugi ukochany to pewnie bedzie kabotyn

Opublikowano

Ja dostalem dzisiaj kicka za latanie cheli, ale bana sie jeszcze nie dorobilem.

Opublikowano

Najgorsze jest to, ze ludzie tworzycy reguly, lamie je perfidnie. Gramy z Zielem na Kaspijskiej, ktory uprzedza mnie ze nie mozna uzywac Stingerow. Po drugiej stronie sami "klanowcy", wlasciciele serwera. I co robia gdy latamy helka!? Napierdalaja nas "zakazana" broni. WTF!? :)

Opublikowano

Ja dostalem dzisiaj kicka za latanie cheli, ale bana sie jeszcze nie dorobilem.

U mnie od razu ban poszedł- trochę sie zdziwiłem, bo na innym serwie dwa razy właściciela dziabnalem i nic, a tu potem ni z gruchy ni z pietruchy ban... Widocznie nie zauważyłem i tez trefna blachę wziąłem :)widziałem ze dołączyłes dziś raz do mnie na kurorcie i ostry wynik pocisnales, 46:8 chyba- to w helce jak zwykle? :) pamietam, ze cały czas mi jeden scout latał nad głowa i sial rozpierduche jak po wzgórzach za blachami biegałem :)

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Sorry, gdzies mi wcielo HSa dzisiaj. Jak bym wiedzial ze z maczeta tam biegasz to bym to olal. Ich smierc byla by tylko kwestia czasu :)

W sumie to dalem im szybsza smierc i mniej bolesna :D Ale kicka dostalem.

Opublikowano

dzięki za grę chłopaki, kabotyn skubany trudny do ubicia, skacze jak poyebany :D

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

dzięki za grę chłopaki, kabotyn skubany trudny do ubicia, skacze jak poyebany :D

Wpadaj częściej :) jakby była większa ekipa to 10 vs 10 ;)

Opublikowano

Wczoraj miałem pierwszy kontakt z "prywatnymi serwerami" zarzadzanie nimi to jakas loteria, porażka.

Opublikowano

aś mi napsuł krwi wczoraj :( 

Opublikowano

Wczoraj miałem pierwszy kontakt z "prywatnymi serwerami" zarzadzanie nimi to jakas loteria, porażka.

Napisałem do człowieka z EA/DICE i powiedział że nasze problemy "są dziwne" i przyjrzy się sprawie. Zastanawiam się czy nie nagrać filmiku z edycji serwera i mu wysłać.

Opublikowano

ale ustawcie tickety przynajmniej 200% :D Jutro wreszcie mam wolne i bede mogl w spokoju pograc z wami

Opublikowano

No i wykonałem pierwszego kicka z serwera. Typ mnie zabił zza zglitchowanej ściany we wraku statku na Kurorcie. I jeszcze zdziwionego zgrywa.