Opublikowano 29 kwietnia 201410 l Echhh Montana ver. 16 melodyjek... ale wtedy szpanowałem Do kościoła nie chodzimy więc oszczędzę nam i dziaciakowi tej wiochy z komunią. Tylko jak tu zrobić by się dzieciak wyalienowany nie poczuł gdy w poniedziałek w budzie będzie licytacja kto, co i ile? Wiem! Quada wypasionego i (pipi)a jakąś motolotnie mu kupię, a co! hjehjehje Ps. Kilka dobrych lat temu byliśmy na komuni gdzie dzieciak dostał jeden jedyny prezent, reszta to były koperty... Biegał z tym aparatem (nie żadne lustro ino małpka w sam raz dla brzdąca afkors) i bawił się świetnie, z kopertami ciężko się tak pobawić. Choć fakt, było to z 8 lat temu, w erze przed quadowej...
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l fajnie by bylo jak byscie jeszcze napisali jak sie serwer nazywa? mam sobie to (pipi)a wydedukowac czy co ?
Opublikowano 1 maja 201410 l podbijam, chłopaki bo nie wiadomo czy granie na oficjalnym DICE czy na własnym - jaka jest nazwa serwera? Jest jakaś specjalna? Wczoraj sporo ziomków grało na własnych serwerach i zawsze mają jakąś tam specjalną nazwę - także byłbym wdzięczny za info
Opublikowano 1 maja 201410 l 300% Big CQ. Nazwa się zmienia ze względu na ustawienia Na razie jest chaos. Liczę że dzisiaj zbierze się większa grupa do pogrania
Opublikowano 1 maja 201410 l Zielu to jest bez sensu - zmieniaj owszem nazwę w zależności co sie dzieje, ale zostaw jakis stały człon np 1410 300% cos tam albo 1410 300% Only Zavod i tak dalej. Zamiast 1410 moze dać PSXE albo Forumek ale proszę daj cos, co pozwoli go znaleźć
Opublikowano 1 maja 201410 l Ok przyjąłem uwagę i zmienię jak tylko będę miał taką możliwość. Będzie w nazwie 1410, na razie jest 300% Big CQ
Opublikowano 1 maja 201410 l wczoraj po moze 2 h grania na prywatnych serwerach pierwszego bana dostalem
Opublikowano 1 maja 201410 l a widzisz, lepiej u nas. A tak na serio, było przecież to do przewidzenia
Opublikowano 1 maja 201410 l szczególnie w przypadku stylu grania tommiego, czyli NÓŻ CI W NERY CHŁOPCZE drugi ukochany to pewnie bedzie kabotyn
Opublikowano 1 maja 201410 l Ja dostalem dzisiaj kicka za latanie cheli, ale bana sie jeszcze nie dorobilem.
Opublikowano 1 maja 201410 l Najgorsze jest to, ze ludzie tworzycy reguly, lamie je perfidnie. Gramy z Zielem na Kaspijskiej, ktory uprzedza mnie ze nie mozna uzywac Stingerow. Po drugiej stronie sami "klanowcy", wlasciciele serwera. I co robia gdy latamy helka!? Napierdalaja nas "zakazana" broni. WTF!?
Opublikowano 1 maja 201410 l Ja dostalem dzisiaj kicka za latanie cheli, ale bana sie jeszcze nie dorobilem.U mnie od razu ban poszedł- trochę sie zdziwiłem, bo na innym serwie dwa razy właściciela dziabnalem i nic, a tu potem ni z gruchy ni z pietruchy ban... Widocznie nie zauważyłem i tez trefna blachę wziąłem :)widziałem ze dołączyłes dziś raz do mnie na kurorcie i ostry wynik pocisnales, 46:8 chyba- to w helce jak zwykle? pamietam, ze cały czas mi jeden scout latał nad głowa i sial rozpierduche jak po wzgórzach za blachami biegałem Edytowane 1 maja 201410 l przez tommi
Opublikowano 1 maja 201410 l Sorry, gdzies mi wcielo HSa dzisiaj. Jak bym wiedzial ze z maczeta tam biegasz to bym to olal. Ich smierc byla by tylko kwestia czasu W sumie to dalem im szybsza smierc i mniej bolesna Ale kicka dostalem.
Opublikowano 2 maja 201410 l Dla nie mogących znaleźć serwera 1410: http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PS4/2f8c2f08-a1bb-4f8d-b14f-6421fe55fa64/
Opublikowano 3 maja 201410 l Dla nie mogących znaleźć serwera 1410: http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PS4/2f8c2f08-a1bb-4f8d-b14f-6421fe55fa64/ LOL Sorry, that page doesn't exist
Opublikowano 3 maja 201410 l Wczoraj jeszcze działało... Raz działa raz nie dodaj z poziomu gry do ulubionych i z głowy
Opublikowano 4 maja 201410 l dzięki za grę chłopaki, kabotyn skubany trudny do ubicia, skacze jak poyebany Edytowane 4 maja 201410 l przez MYSZa7
Opublikowano 4 maja 201410 l dzięki za grę chłopaki, kabotyn skubany trudny do ubicia, skacze jak poyebany Wpadaj częściej jakby była większa ekipa to 10 vs 10
Opublikowano 4 maja 201410 l Wczoraj miałem pierwszy kontakt z "prywatnymi serwerami" zarzadzanie nimi to jakas loteria, porażka.
Opublikowano 4 maja 201410 l dzięki za grę chłopaki, kabotyn skubany trudny do ubicia, skacze jak poyebany aś mi napsuł krwi wczoraj
Opublikowano 4 maja 201410 l Wczoraj miałem pierwszy kontakt z "prywatnymi serwerami" zarzadzanie nimi to jakas loteria, porażka. Napisałem do człowieka z EA/DICE i powiedział że nasze problemy "są dziwne" i przyjrzy się sprawie. Zastanawiam się czy nie nagrać filmiku z edycji serwera i mu wysłać.
Opublikowano 4 maja 201410 l ale ustawcie tickety przynajmniej 200% Jutro wreszcie mam wolne i bede mogl w spokoju pograc z wami
Opublikowano 5 maja 201410 l No i wykonałem pierwszego kicka z serwera. Typ mnie zabił zza zglitchowanej ściany we wraku statku na Kurorcie. I jeszcze zdziwionego zgrywa.