danielskii 155 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 tak ale ty grasz na ps3 chyba? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 (edytowane) Za kilka tyg powininem miec wreszczie ps4 Mam nadzieje,ze argos albo gamestop zrobi jakis fajny bundle na czarny piatek To trophy zajmie najwiecej czasu Exo Survivor Successfully complete the Exo Survival Bonus Wave. The Exo Survival Bonus Wave occurs on the 11th wave of the Map riot. Riot is a tier 4 map and won't be unlocked until you unlock all the previous tiers. Tier 1 is available from the start. Tier 2 is unlocked once you have played through 50 waves on Tier 1. Tier 3 is unlocked when you play an additional 75 waves on Tier 2 maps. Tier 4 is unlocked once you play another 100 waves on tier 3. You can also join another player's game who already has Riot unlocked, thus negating the necessity for you to go through the process of unlocking everything. Once you have reached the bonus wave on Riot, you will lose all your weapons, perks and upgrades and need to acquire a weapon on the ground. You can head towards the Exo upgrade station to find the Laser gun behind the nearby counter. At this point, it's up to you and your team to eliminate them. Eventually you will have to reach an extraction point to escape. Make your way to that and as long as one person makes it, the entire team will earn the trophy. You can do this on Local Play and solo but keep in mind that your progress towards unlocking tiers doesn't carry over between online and local so you'll have to unlock the tiers separately between them. Edytowane 6 listopada 2014 przez Zaqair Cytuj
tommi 345 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Powiem szczerze, ze tez sie zastanowie nad CoD byc moze. Wrocilem do tego BF-a po paru miechach i tylko glownie sie w(pipi)iam... Framerate spada czasem przy ostrzejszej akcji tak, ze nie da sie grac, gine dalej np. napjerdalajac pierwszy w kolesia przeskakujacego murek itd. Tylko sie denerwuje... Po co mi to? Jesli opinie beda takie, ze cod dziala plynnie i bez zadnych problemow technicznych, to moze zrobie sobie prezent na swieta i dam mu szanse. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Tommi,cod aw jest calkiem spoko. Jedynie na chwile obecna problemem jest online ale zawsze tak bylo,ze pierwsze 2-3 tyg online slabo dzialal. Tak mala uwaa,jezeli spodziewas sie odrzutu,realistycznych dzwiekow to sie zawiedzisz. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Przezyje to jesli bedzie dzialalo wszystko bez problemow. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Panowie tu rozmawiamy o BF a nie o tym czymś, zapraszam do odpowiedniego działu Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 To jest temat do loznych gadek Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 Dziś zaczął się Battlefest 2:0 zaczynamy od 2xp Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 6 listopada 2014 Opublikowano 6 listopada 2014 (edytowane) Hehe Szczerze?Tak sobie wyobrazam oculus rift od Facebooka Edytowane 6 listopada 2014 przez Zaqair Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 7 listopada 2014 Autor Opublikowano 7 listopada 2014 Tommi uważaj, bo jak kupisz nowego COD to Cię e-koledzy zaczną wyśmiewać, tak jak mnie wczoraj. Ten nowy COD jest na pewno dla dzieciaków z ADHD, albo się przyzwyczaiłem do czegoś wolniejszego (BF, Destiny), albo ta gra jest jeszcze szybsza niż poprzednie części. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Pryx,jest szybsza od black ops 2 i od bf3. Ja gram na max czulosci i powiedzial bym,ze troszeczke wolniej sie obracasz niz bf4 na 200% czulosci. Cytuj
Gość Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 (edytowane) W dniu 6.11.2014 o 10:52, Zaqair napisał: Za kilka tyg powininem miec wreszczie ps4 Mam nadzieje,ze argos albo gamestop zrobi jakis fajny bundle na czarny piatek Zaqu czyś ty na głowę upadł? Nie wierzę co ja pacze hehe. Edytowane 5 lutego 2020 przez Gość Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 7 listopada 2014 Opublikowano 7 listopada 2014 Lorack,xbox kupie po ps4 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 (edytowane) wczoraj odblokowalem w koncu Unike (dzieki YT zajelo to doslownie z 5 min.)- swietna pukaweczka bez kitu. Tluklem nia prawie przez cala reszte wieczoru zeby 20 headshotow wbic i odblokowac desert eagla (jeszcze sie nie udalo, ale po drodze dzieki double xp i boostom zwykly magnum- i wszystkie pozostale odblokowywane punktami pistolety- wpadl ) i musze powiedziec, ze wcale nie mialem gorszych wynikow niz grajac karabinem szturmowym. Lekki szok. Przy okazji tez bulldoga odblokowalem i wyprobowalem- tez calkiem mocarna pukawka, kladzie czasem kilku wrogow jedna seria, i to mimo 21 pestek w magazynku tylko. Ogolnie calkiem przyjemny wieczor, spedzony praktycznie w calosci na dominacji- po setkach h w bf3 close quarters tutaj prawie w ogole w nia nie gralem, ale chyba to zmienie, bo naprawde fajnie sie tluklo. program widmo drugi chce zrobic dla kamuflazu, ale 20 killi jetami to bedzie mordega... jakiej broni podrecznej uzywacie w ogole? Edytowane 8 listopada 2014 przez tommi Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 (edytowane) Ja MPX ladna kosiara. Zadanie z GOL jest nie do zrobienia na ps3 za malo osob jest. Ostatnio brakowalo mi 1 killa,zeby zaliczyc to zadanie to mnie wywalilo z gry Ja odpuszczam zadania na ps3 bo to niema sensu. Edytowane 8 listopada 2014 przez Zaqair Cytuj
tommi 345 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 MPX to karabinek, chodzilo mi o pistolety. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 M1911. Panowie kupuje ktos GTA V, i ma plan grac w multi? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Lepiej zapytaj się kto nie ma Ja już mam taką listę znajomych że spokojnie może zabraknąć miejsca Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 MPX to karabinek, chodzilo mi o pistolety. Przez większość czasu prułem z Magnum, ale przesiadłem się na DEagle. Moc taka sama, ale jakoś szybciej strzela. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Gta V - Ja - Sed - Kame - Lechu - Wendzio - gorzów -kolaa Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Zielu bardziej chodzilo mi o ekipe z forum Na tej liscie znam ciebie i kame. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 a to sorry MAM NOWYCH ZNAJOMYCH większość osób z forum nawet łaskawie na imprezę nie wejdą bo uj. Także trzeba było sobie nowych e-kolegów znaleść Cytuj
tommi 345 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 ostatnio jak probowalem w piatek, to fulla mieliscie dopiero jak sie wam rozpadla, to swoja zalozylem i niedobitkow zaprosilem Cytuj
walek 96 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Gta V - Ja - Sed - Kame - Lechu - Wendzio - gorzów -kolaa Klan zakladasz w GTA V? Ja sie dolacze. Mozemy nazwiemy go 1410. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi