Opublikowano 8 listopada 201410 l Na ps3 nie starczyło czasu na multi w gta. W nowej wersji będzie to trzeba nadrobić
Opublikowano 9 listopada 201410 l Kabotyn już założyłem tylko nie mógł się nazywać 1410 bo ma same cyferki http://pl.socialclub.rockstargames.com/crew/1410-elite_force
Opublikowano 9 listopada 201410 l w ilu bedzie mozna ciupac w czasie meczu? dodaj mnie tam do klanu:)
Opublikowano 9 listopada 201410 l Mnie tez dodaj. Gdzies czytalem,ze 30. Danielskii,ja CoD:AW na ps4 nie bede bral. Zrobilem platyne na ps3,a multi w AW jest slabe.
Opublikowano 9 listopada 201410 l w ilu bedzie mozna ciupac w czasie meczu? dodaj mnie tam do klanu:) 30+ 2 widzów
Opublikowano 9 listopada 201410 l Zostalo dwa tygodnie, szkoda ze imprezy w psnetwork to max 8 osob...Ale czat w grze zapewne bedzie dawal rade
Opublikowano 10 listopada 201410 l Tylko od razu mam skojarzenia z bf3 jak zrobiło się imprezę otwartą dla wszystkich a jeszcze jak wbił danielski dziękuję postoję wole te 8 osób
Opublikowano 11 listopada 201410 l Masz na mysli ''Patriotow'' ? Swoja drogo co za debil wydaje pozwolenia na ten marsz co roku to nie wiem. 3-4 rok gdzie sa bijatyki. Edytowane 11 listopada 201410 l przez Zaqair
Opublikowano 12 listopada 201410 l Wiplera to palowac umieli a za chuliganke sie zabrac to juz ciezej. dlatego pies zawsze pozostanie psem.
Opublikowano 17 listopada 201410 l Ekipo, kupił/ma zamiar kupić ktoś z was xklocka? Wiem, że gumiś kupił ale coś tam w jakimś temacie przebakuje, że sprzedaje czy chowa do szafy nie wiem. Zaqu dalej PS4 pierwsze? Danielski, szanowni panowie? Over. Edytowane 7 lutego 20205 l przez Gość
Opublikowano 18 listopada 201410 l Ekipo, kupił/ma zamiar kupić ktoś z was xklocka? Wiem, że gumiś kupił ale coś tam w jakimś temacie przebąkuje, że sprzedaje czy chowa do szafy nie wiem. Zaqu dalej PS4 pierwsze? Danielski, szanowni panowie? Over.
Opublikowano 18 listopada 201410 l Danielski by kupił ale tylko jak my kupimy, nie zaproponował że na gwiazdkę sprawi nam prezent więc temat został zamknięty i zostaje przy PS4
Opublikowano 18 listopada 201410 l wczoraj gadalem z mankien tez kupil xone ale trzyma go pod choine dla mlodego wiec mowil ze jak bedzie okay to sobie tez sprawi. ja powiem tak w momencie wyjscia gearsow i opinii graczy ze przypomina jedyna "prawilna" czesc czyli jedyneczke, szrot zwany ps4 laduje na wymianie w gamestop i biere xone wtedy:)
Opublikowano 18 listopada 201410 l Danielskii,w cex dostaniesz wiecej Lorack,szczerze mowiac dzis mi nauczeli dowalili taka iloscia egzaminow i wypracowan(nie wiem jak lepiej przetlumaczyc assignment )ze nawet chyba ps4 nie kupie. Bo po prostu nie bede mial czasu zeby grac do stycznia. A co do konsoli ktora kupie to caly czas sie wacham miedzy ps4/xbox a nie kupieniem zadnej.
Opublikowano 18 listopada 201410 l Zaqu nie bluźnij! Co Ty za studia robisz? Podobno macie tam poziom duuuzo niższy niż w polszy a ja swojego polskiego studiowania nie pamiętam, taka była gruba impra non stop (bauns, dziwki i konsole) B-)
Opublikowano 18 listopada 201410 l Biznes. Nie wiem czy pozimo nizszy bo w PL nie studiowalem,ale sporo mam do roboty.
Opublikowano 18 listopada 201410 l Ty nie chciałeś informatyki studiować Zaq? Myślałem ze na programistę sie kształcisz zeby w tworzeniu BF 9 brać udział
Opublikowano 18 listopada 201410 l Przez pewien czas tak,ale za kazdym razem jak siadalem w domu do nauki programowania to mnie to nudzilo.