Opublikowano 24 stycznia 201510 l To chwilowe jest zwykle- czasem trafiasz na gromadę przeciwnikow, czasem gromada napadasz jednego. Składy były równe (przynajmniej liczebnie) i na bieżąco balansowane po kickach.
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Ja moge. Ja juz gram jak cos Edytowane 24 stycznia 201510 l przez Zaqair
Opublikowano 24 stycznia 201510 l Kkolejny dzien i znowu ten sam problem z psn. (pipi)e to ,ide spac.
Opublikowano 1 lutego 201510 l Ja tylko na chwilkę w kwestii formalnej: pamiętajcie winopijcy, że od jutra w Lidlu koziory z Węgier do wytargania. Na zdrowie.
Opublikowano 1 lutego 201510 l Pad mi pada, zaczyna samoczynnie odpalac R3 przy odchylaniu galki- chyba mnie czeka inwestycja niedlugo... @Kabotyn, Ty kupiles Scuffa- jestes z niego zadowolony po dluzszym czasie? Jak sie sprawdza? Edytowane 1 lutego 201510 l przez tommi
Opublikowano 2 lutego 201510 l Ja tylko na chwilkę w kwestii formalnej: pamiętajcie winopijcy, że od jutra w Lidlu koziory z Węgier do wytargania. Na zdrowie. Dzięks, dzięks. Informuj nas cały czas brachu Ticz mi master!
Opublikowano 6 lutego 201510 l tak w ogole do [1410]- naszlo mnie ostatnio i wlasnie mi sie przypomnialo: wbilem do Waszego plutonu bo myslalem, ze moze czasem zagram w jakims meczu, ale tak sie zlozylo, ze przez te cale kosy w ogole przestalem strzelac, a i tez z innym tagiem gram zawsze. Mowiac wprost, typowy figurant. Jako ze sam generalnie nie jestem zwolennikiem wszelakiego rodzaju figurantow i z tego, co kojarze Wy tez nie (a przynajmniej czesc z Was), to chcialem wyjasnic, ze jak bedziecie sobie kiedys tam robili czyszczenie skladu z planktonu, to mozecie mnie w razie czego bez obaw czy skrupulow usunac- nie obraze sie, nie bede Wam w odwecie obszczywal murku, znaczy sciany plutonu, ani nic z tych rzeczy. Co najwyzej wpadne i sciagne Wam blache od czasu do czasu Edytowane 6 lutego 201510 l przez tommi
Opublikowano 7 lutego 201510 l Mclusky, a Ty kiedy ostatnio byłeś widziany na polu walki? Tak się rwiesz do wyrzucania?
Opublikowano 11 lutego 201510 l Kuurde ja. Szkoda, że wcześniej nie napisałeś. Dziś też gram jak coś.
Opublikowano 11 lutego 201510 l Dzisiaj nie dam rady bo mam trening, jutro pracuje, ale w piatek moge popoludniu.
Opublikowano 11 lutego 201510 l Spoko. Ja, póki nie wpadnie nic nowego do czytnika, będę odwiedzał pole bitwy regularnie.
Opublikowano 13 lutego 201510 l w BC2 już nie gracie? dostałem kopie od gumisia, ale samemu nie chce mi się biegać.
Opublikowano 15 lutego 201510 l Nowy gracz chciałby się z Wami przywitać przybijając żółwika! HUUUAAAA