Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

Opublikowano

To chwilowe jest zwykle- czasem trafiasz na gromadę przeciwnikow, czasem gromada napadasz jednego. Składy były równe (przynajmniej liczebnie) i na bieżąco balansowane po kickach.

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 425,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

Opublikowano

Ja moge.

Ja juz gram jak cos

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Kkolejny dzien i znowu ten sam problem z psn. (pipi)e to ,ide spac.

Opublikowano

Ja tylko na chwilkę w kwestii formalnej: pamiętajcie winopijcy, że od jutra w Lidlu koziory z Węgier do wytargania. Na zdrowie.

Opublikowano

Pad mi pada, zaczyna samoczynnie odpalac R3 przy odchylaniu galki- chyba mnie czeka inwestycja niedlugo... :/

@Kabotyn, Ty kupiles Scuffa- jestes z niego zadowolony po dluzszym czasie? Jak sie sprawdza?

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Ja tylko na chwilkę w kwestii formalnej: pamiętajcie winopijcy, że od jutra w Lidlu koziory z Węgier do wytargania. Na zdrowie.

Dzięks, dzięks. Informuj nas cały czas brachu :)

Ticz mi master!

3f1f2ebce693.gif

Opublikowano

tak w ogole do [1410]- naszlo mnie ostatnio i wlasnie mi sie przypomnialo:

wbilem do Waszego plutonu bo myslalem, ze moze czasem zagram w jakims meczu, ale tak sie zlozylo, ze przez te cale kosy w ogole przestalem strzelac, a i tez z innym tagiem gram zawsze. Mowiac wprost, typowy figurant. 

Jako ze sam generalnie nie jestem zwolennikiem wszelakiego rodzaju figurantow i z tego, co kojarze Wy tez nie (a przynajmniej czesc z Was), to chcialem wyjasnic, ze jak bedziecie sobie kiedys tam robili czyszczenie skladu z planktonu, to mozecie mnie w razie czego bez obaw czy skrupulow usunac- nie obraze sie, nie bede Wam w odwecie obszczywal murku, znaczy sciany plutonu, ani nic z tych rzeczy. Co najwyzej wpadne i sciagne Wam blache od czasu do czasu ;)

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Kuurde ja. Szkoda, że wcześniej nie napisałeś. Dziś też gram jak coś.

Opublikowano

Spoko. Ja, póki nie wpadnie nic nowego do czytnika, będę odwiedzał pole bitwy regularnie.

Opublikowano

w BC2 już nie gracie? dostałem kopie od gumisia, ale samemu nie chce mi się biegać.

Opublikowano

Nowy gracz chciałby się z Wami przywitać przybijając żółwika! HUUUAAAA

496bcec7138d.jpg

:)

Opublikowano

Ojcze dyrektorze internetu ;] Żółwik żołnierzu!

Opublikowano

Nooo gratulacje! Nic się nie pucowałeś, że coś tam się kroi.