Gość Zaqair Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 wystarczy biegać w 2-3 za mną,komuś na pewno się uda,na początku zielu z zaq-iem,później rozi i zaq.Skończyło się to tak,że miałem wszystkich blachy,oprócz Ukarzyciela i tylko menda Rozi ze mną zremisował(po 3 sobie zabraliśmy).Czasami mam wrażenie że jak wchodzę na ten server to ludzie głupieją,bo normalnie grać nie umieją tylko z nożem biegają za mną. Nikt za toba w 2-3 nie biegal to raz,2 Ukarzyciel to na tobie nemesisa mial.Ty pierwsza kose wbiles nie my a pozniej,albo siedziales w koncie i czekales na mnie,ziela czy roziego.Albo jak ktos szedl na ciebie z kosa to bron wyciagales. Jestes jedna kose w przod na mnie Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 5 maja 2012 Autor Opublikowano 5 maja 2012 Voytec, jak wyliczyłeś, że ma być 12 nowych map? Pierwszy dodatek to 4 nowe mapy, o drugim z czołgami mówili, że to jedna wielka mapa, a o ostatnim nie wiadomo nic. Na razie w grze jest 9 map z podstawki plus 4 z Karkhandu. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 o drugim z czołgami mówili, że to jedna wielka mapa, Mi sie wydaje,ze jedna z 4 map w dodatku,bedzie najwieksza w historii bf(czytaj pc ja dostanie by dostaniemy mniejszego brata). Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 5 maja 2012 Autor Opublikowano 5 maja 2012 Chyba, że tak. Ostatnio na serwerze o tym dyskutowaliśmy, zawsze dostajemy jakieś kastraty. Myślę, że przez ograniczenia na konsolach do 24 graczy drugi dodatek nie będzie się cieszył u nas większym wzięciem. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 O drugim dodatku czytalem ze ma miec najwieksze mapy, wiec po prostu wstawilem w to ze beda 4 jak we wczesniejszych dlc. Tak samo zrobilem z ostatnim, ale to oczywiscie moze byc mylace. Jednak nie wyobrazam sobie DLC do BF gdzie wydaja jedna albo 2 mapy Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 (edytowane) Dzisiaj też pogram ale niestety - pisze to z wielkim żalem - nic już oprócz ziomków nie trzyma mnie przy tej grze... Wszystkie mapy w CQ poza Sekwaną, Metrem i Bazarem dla piechoty nudzą mnie po prostu niemiłosiernie: - zdobądź czołg, jedź do A potem do D potem do B potem do A... ziieeeeew... Kaspian... zieeew - 3 miejsce, 12 fragów... Sytuację ratowało by granie w inne tryby ale nikt nie chce (a może nie pytałem?) więc trzeba będzie zebrać ekipę i pograć w mniejszym gronie w Drużynowy DM - tam mapy nie przeszkadzają i nie nudzą tak bardzo... Do Rusha niestety trzeba mieć pełny serwer a z tym u nas krucho... Doszło do tego, że bardziej kręci mnie granie solo w TDM z określoną spluwą i w określony sposób - ostatnio mam frajdę ze snajpienia M98B: http://battlelog.bat...66/4/216401239/ a tymczasem tak się bawią PCtowcy Edytowane 5 maja 2012 przez rob1979 Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Hyh, a w BC 2 dziesiątki godzin można było spędzać na Arica Harbor i nie nudziło się, a tu faktycznie lipa z mapami, szybko się nudzą Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 No tak jak praca pisałem, wczoraj odbyła się rozmowa ze bf3 na konsolach to marny pierdoły który nam rzucają z wersji PC. Tam wszystkie prawie featury mają sens, na konsoli jest bieda. Jestem i duże mapy moim zdaniem zabijają te grę. 3 fajnie mapy na cq, Rush który się nudzi, ale jeszcze da rade i ewentualnie TDM ale jako dodatek. Nie wiem czy w bf3 pograniczu tyle ile w bc2 (ok450h), ale pogram przynajmniej do czasu jak będzie ekipa do grania. Albo się wróciłem do bc2 i będzie grało w max 8x8 na arice;p Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 A wiecie, że dostaniecie przeogromnej sraki za używanie strzałek? Cytuj
dApo 313 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 (edytowane) a kto Ci broni przejść na PC? http://www.systemreq...09-7ee761b95ea1 mitem jest że trzeba hight endowego kompa no chyba że chcesz mieć za(pipi)istą grafikę ale jak grasz na konsoli to gorzej nie będzie nie mam tylko GPU z obsługą DX11 Edytowane 5 maja 2012 przez dApo Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 (edytowane) A wiecie, że dostaniecie przeogromnej sraki za używanie strzałek? Rozi, nie wiem czy wiesz ale progamerzy uważają, że bieganie z Saigą jest nieskillowe Zapytaj ziomów z "ligi" a kto Ci broni przejść na PC? http://www.systemreq...09-7ee761b95ea1 mitem jest że trzeba hight endowego kompa no chyba że chcesz mieć za(pipi)istą grafikę ale jak grasz na konsoli to gorzej nie będzie nie mam tylko GPU z obsługą DX11 nikt nie broni ale chodzi właśnie o ziomków bez których granie nie ma sensu... Ja tam za stary jestem na szukanie nowych... Edytowane 5 maja 2012 przez rob1979 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 niby na kompie lepiej się gra duże mapy ale zaś gorzej na małych i tu jest błędne koło też jestem za stary o_0 i trochę mi głupio hehe Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 Wallhacki, aimboty, dzieci neo. Panie, daj pan spokój (z PC). Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 6 maja 2012 Autor Opublikowano 6 maja 2012 Jest plan by na serwerze wymiksować najlepsze mapy z Conquest i Rusha, więc takie ustawienia dziś wprowadzimy, zobaczymy jak się sprawdzą, mamy nadzieję że ożywi to trochę rozgrywkę, ostatnio było dużo narzekania. Wczoraj, o dziwo, najlepszą rundą była Kaspijska Granica, wygrana jednym punktem: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/44525939/4/194180605/ Cytuj
Gość szpic Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 jaki zale. 1) Usas zly -> bezuzyteczny 2) Famas zly -> bezuzyteczny 3) mass zly -> z(pipi)ia go tak ze nawet masochisci nie beda tego uzywac. to ja czekam na znerfienie noza dao bo tez za mocny jest xD Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 W końcu 100 lvl i wracam do Bc2 Teraz tylko w klanówkach jako pilot polatam.Wczoraj typ z 22 lvl trafił mnie z dachu snajperką w kabinie Havoca,epic shoot Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 6 maja 2012 Autor Opublikowano 6 maja 2012 Bez zbędnych złośliwości. Gratuluję! Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 6 maja 2012 Autor Opublikowano 6 maja 2012 Nowa rotacja map, mix Rush i Conquest, kupony 100%, runda i rewanż, jak za dawnych lat w BC2 ;] Metro CQ - Chark Rush - Bazar CQ - Kapijska Rush - Sekwana CQ - Demavend Rush - Ognista Burza Rush - Kanały Rush. Macie uwagi, piszcie. Cytuj
maztika 36 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 litwin graty. dobrze, że kończysz karierę, teraz przynajmniej będę mógł wystartować z lotniska panowie kac życia, aż musiałem wolne jutro wziąć. alkohol to trucizna. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 litwin graty. dobrze, że kończysz karierę, teraz przynajmniej będę mógł wystartować z lotniska panowie kac życia, aż musiałem wolne jutro wziąć. alkohol to trucizna. Już od dawna nie latam nad respem Cytuj
tommi 345 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 (edytowane) No, gratulacje, Litwin Wpadniemy do tematu z BC2 sie pochwalic, jak twoje rekordy w jetach pobijemy Kozbinio dal przyklad- dlugo to bankowo nie potrwa Edytowane 6 maja 2012 przez tommi___t Cytuj
walek 96 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 Jak mi sie znudzi granie piechota, to pojde do Litwina na korepetcyje z latania. Bo cholera jasna, zawsze jak startuje jet'em to po paru sekundach laduje na glebie. A tak w ogole to gratulacje dobicia 100 lvl. Jutro bede ladowal setki, zamiast 50. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi