Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zaqair
Opublikowano

wystarczy biegać w 2-3 za mną,komuś na pewno się uda,na początku zielu z zaq-iem,później rozi i zaq.Skończyło się to tak,że miałem wszystkich blachy,oprócz Ukarzyciela i tylko menda Rozi ze mną zremisował(po 3 sobie zabraliśmy).Czasami mam wrażenie że jak wchodzę na ten server to ludzie głupieją,bo normalnie grać nie umieją tylko z nożem biegają za mną.

Nikt za toba w 2-3 nie biegal to raz,2 Ukarzyciel to na tobie nemesisa mial.Ty pierwsza kose wbiles nie my a pozniej,albo siedziales w koncie i czekales na mnie,ziela czy roziego.Albo jak ktos szedl na ciebie z kosa to bron wyciagales. Jestes jedna kose w przod na mnie

Opublikowano

Voytec, jak wyliczyłeś, że ma być 12 nowych map?

Pierwszy dodatek to 4 nowe mapy, o drugim z czołgami mówili, że to jedna wielka mapa, a o ostatnim nie wiadomo nic.

Na razie w grze jest 9 map z podstawki plus 4 z Karkhandu.

Gość Zaqair
Opublikowano

o drugim z czołgami mówili, że to jedna wielka mapa,

Mi sie wydaje,ze jedna z 4 map w dodatku,bedzie najwieksza w historii bf(czytaj pc ja dostanie by dostaniemy mniejszego brata).

Opublikowano

Chyba, że tak. Ostatnio na serwerze o tym dyskutowaliśmy, zawsze dostajemy jakieś kastraty. Myślę, że przez ograniczenia na konsolach do 24 graczy drugi dodatek nie będzie się cieszył u nas większym wzięciem.

Opublikowano

O drugim dodatku czytalem ze ma miec najwieksze mapy, wiec po prostu wstawilem w to ze beda 4 jak we wczesniejszych dlc. Tak samo zrobilem z ostatnim, ale to oczywiscie moze byc mylace. Jednak nie wyobrazam sobie DLC do BF gdzie wydaja jedna albo 2 mapy :)

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj też pogram ale niestety - pisze to z wielkim żalem - nic już oprócz ziomków nie trzyma mnie przy tej grze... Wszystkie mapy w CQ poza Sekwaną, Metrem i Bazarem dla piechoty nudzą mnie po prostu niemiłosiernie:

- zdobądź czołg, jedź do A potem do D potem do B potem do A... ziieeeeew... Kaspian... zieeew - 3 miejsce, 12 fragów...

Sytuację ratowało by granie w inne tryby ale nikt nie chce :) (a może nie pytałem?) więc trzeba będzie zebrać ekipę i pograć w mniejszym gronie w Drużynowy DM - tam mapy nie przeszkadzają i nie nudzą tak bardzo...

Do Rusha niestety trzeba mieć pełny serwer a z tym u nas krucho...

Doszło do tego, że bardziej kręci mnie granie solo w TDM z określoną spluwą i w określony sposób - ostatnio mam frajdę ze snajpienia M98B:

http://battlelog.bat...66/4/216401239/

a tymczasem tak się bawią PCtowcy

Edytowane przez rob1979
Opublikowano

Hyh, a w BC 2 dziesiątki godzin można było spędzać na Arica Harbor i nie nudziło się, a tu faktycznie lipa z mapami, szybko się nudzą ;)

Opublikowano

No tak jak praca pisałem, wczoraj odbyła się rozmowa ze bf3 na konsolach to marny pierdoły który nam rzucają z wersji PC. Tam wszystkie prawie featury mają sens, na konsoli jest bieda. Jestem i duże mapy moim zdaniem zabijają te grę. 3 fajnie mapy na cq, Rush który się nudzi, ale jeszcze da rade i ewentualnie TDM ale jako dodatek.

Nie wiem czy w bf3 pograniczu tyle ile w bc2 (ok450h), ale pogram przynajmniej do czasu jak będzie ekipa do grania. Albo się wróciłem do bc2 i będzie grało w max 8x8 na arice;p

Gość Rozi
Opublikowano

A wiecie, że dostaniecie przeogromnej sraki za używanie strzałek?

Opublikowano (edytowane)

A wiecie, że dostaniecie przeogromnej sraki za używanie strzałek?

Rozi, nie wiem czy wiesz ale progamerzy uważają, że bieganie z Saigą jest nieskillowe :P Zapytaj ziomów z "ligi"

a kto Ci broni przejść na PC? http://www.systemreq...09-7ee761b95ea1

mitem jest że trzeba hight endowego kompa no chyba że chcesz mieć za(pipi)istą grafikę ale jak grasz na konsoli to gorzej nie będzie

nie mam tylko GPU z obsługą DX11

nikt nie broni ale chodzi właśnie o ziomków bez których granie nie ma sensu... Ja tam za stary jestem na szukanie nowych...

Edytowane przez rob1979
Opublikowano

niby na kompie lepiej się gra duże mapy ale zaś gorzej na małych i tu jest błędne koło

też jestem za stary o_0 i trochę mi głupio hehe

Opublikowano

Jest plan by na serwerze wymiksować najlepsze mapy z Conquest i Rusha, więc takie ustawienia dziś wprowadzimy, zobaczymy jak się sprawdzą, mamy nadzieję że ożywi to trochę rozgrywkę, ostatnio było dużo narzekania.

Wczoraj, o dziwo, najlepszą rundą była Kaspijska Granica, wygrana jednym punktem: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/44525939/4/194180605/

Gość szpic
Opublikowano

jaki zale.

1) Usas zly -> bezuzyteczny

2) Famas zly -> bezuzyteczny

3) mass zly -> z(pipi)ia go tak ze nawet masochisci nie beda tego uzywac.

to ja czekam na znerfienie noza dao bo tez za mocny jest xD

Opublikowano

Nowa rotacja map, mix Rush i Conquest, kupony 100%, runda i rewanż, jak za dawnych lat w BC2 ;]

Metro CQ - Chark Rush - Bazar CQ - Kapijska Rush - Sekwana CQ - Demavend Rush - Ognista Burza Rush - Kanały Rush.

Macie uwagi, piszcie.

Opublikowano

litwin graty. dobrze, że kończysz karierę, teraz przynajmniej będę mógł wystartować z lotniska ;)

panowie kac życia, aż musiałem wolne jutro wziąć. alkohol to trucizna.

Opublikowano

litwin graty. dobrze, że kończysz karierę, teraz przynajmniej będę mógł wystartować z lotniska ;)

panowie kac życia, aż musiałem wolne jutro wziąć. alkohol to trucizna.

Już od dawna nie latam nad respem :P

Opublikowano (edytowane)

No, gratulacje, Litwin :) Wpadniemy do tematu z BC2 sie pochwalic, jak twoje rekordy w jetach pobijemy ;)

Kozbinio dal przyklad- dlugo to bankowo nie potrwa :D

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano

Jak mi sie znudzi granie piechota, to pojde do Litwina na korepetcyje z latania. Bo cholera jasna, zawsze jak startuje jet'em to po paru sekundach laduje na glebie. :) A tak w ogole to gratulacje dobicia 100 lvl. Jutro bede ladowal setki, zamiast 50. :)