Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ktos z karta chetny na zrzute na dodatek?

Ja wszędzie gdzie mogę to reklamuję zaqa, bo on lubi zrzutki

on dal sie skusic wypasioną kosą i kupil premium

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

ktos z karta chetny na zrzute na dodatek?

Ja wszędzie gdzie mogę to reklamuję zaqa, bo on lubi zrzutki

szczegolnie te na bf :D reszta mnie wali ;) jak juz wielokrotnie mowilem ale pewien uzytkownik na L tego nie rozumie

Edytowane przez zaq123456
Gość Zaqair
Opublikowano

Same CQC czy razem z B2K? Bo jezeli tylko CQC to ja jestem na nie. Sa fajne, ale nie do gry 24/7 moim zdaniem.

Mapy z b2k sa duze i na16 osob niema to sensu. Do niedzieli proponuje mapy z dlc ew metro i bazar na 100%

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

CQC, METRO, SEKWANA, KANAŁY, BAZAR + pod maszyny możemy dla sportu Firestorm. Myślę, że czas nap.ierdolić punktów jak świnia

Dlatego chce dac male na sobote-pon zeby pkt szybko lecialy na 2x xp dla premium. Na duzych to strata 2x xp

Opublikowano

Ale chłopy, na CQC jest tylko 16 luda. nie ma co mieszać, map z ostatniego dodatku z pozostałymi mapami bo są za duże na 16 graczy

Bliskie Ćwiartki, Metro, Bazar, może jakiś jeden Mistrz Broni.

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Zgadzam się z Pryxem, więc jak któremuś adminowi się nudzi niech doda coś z B2C, Omańska ? ;)

Do innej rotacji tak.ale nie dotej z cqc

Edit:

Zrobilem rotacje dlc cq+metro+bazar 100% ticektow.

1.ziba tower

2.scrapmetal

3.metro

4.operation 925

5.donya fortress

6.bazar

7.operation 925(gun master)

Do rotacji z mapami

1.bazar

2.metro

3.firestorm

4.seine crossing

5.canals

6.demavand

7.kharg

dodalem oman i wake day 2

Pasuje?

Opublikowano

Ja bym byl za tym:

Donya, Metro, 925, Bazar, Ziba, Sekwana, Złomowisko, Kanały :)

Kanały do reszty są trochę od czapki, w 16 osób będzie trochę nudno. Zresztą mapy z podstawki maja 2-3 razy więcej ticketów więc i rundy będą tyle dłuższe.

Opublikowano (edytowane)

Jak pomieszamy mapy z CQ (dla 16 graczy) nawet z malymi mapami z podstawki (dla 24), to co chwila bedzie czesc osob wywalalo, potem trzeba bedzie czekac az nowe dolaczy itd... Dlatego ja proponuje cos, co w ostatnich tygodniach sprawdzalo sie najlepiej w praktyce:

1) zestaw tylko CQ (4 mapy, 100-200%), najlepszy na intensywny poczatek wieczoru

potem jak zaczniemy miec dosc, to przejscie na

2) zestaw malych mapek z podstawki (Sekwana, Metro, Bazar, do tego ew. dorzucilbym jeszcze Kanaly i Demawend, 200%)

i na koniec dla wytrwalych i/lub spragnionych pojazdow

3) Firestorm, Kaspian, Chark (100-200%)

Edytowane przez tommi___t
Gość Zaqair
Opublikowano

Jak pomieszamy mapy z CQ (dla 16 graczy) nawet z malymi mapami z podstawki (dla 24), to co chwila bedzie czesc osob wywalalo, potem trzeba bedzie czekac az nowe dolaczy itd... Dlatego ja proponuje cos, co w ostatnich tygodniach sprawdzalo sie najlepiej w praktyce:

1) zestaw tylko CQ (4 mapy, 100-200%), najlepszy na intensywny poczatek wieczoru

potem jak zaczniemy miec dosc, to przejscie na

2) zestaw malych mapek z podstawki (Sekwana, Metro, Bazar, do tego ew. dorzucilbym jeszcze Kanaly i Demawend, 200%)

i na koniec dla wytrwalych i/lub spragnionych pojazdow

3) Firestorm, Kaspian, Chark (100-200%)

Wywalac nikogo nie bedzie o ile sekwany w rotacji nie bedzie

Opublikowano (edytowane)

Zaq, chodzi mi nie o zwiechy, tylko o wywalanie czesci osob, jak z mapy dla 24 graczy na mape dla 16 bedzie przechodzic, bo co wtedy z nadplanowymi 8 sie dzieje? Chyba ze w takiej sytuacji na CQ tez w 24 os. mozna pocinac? :D

Cos mi sie teraz skojarzylo, ze widzialem pare razy, jak 24 os. na mapkach z CQ byly w przegladarce serwow...

Edytowane przez tommi___t
Gość Zaqair
Opublikowano

Zaq, chodzi mi nie o zwiechy, tylko o wywalanie czesci osob, jak z mapy dla 24 graczy na mape dla 16 bedzie przechodzic, bo co wtedy z nadplanowymi 8 sie dzieje? Chyba ze w takiej sytuacji na CQ tez w 24 os. mozna pocinac? :D

Cos mi sie teraz skojarzylo, ze widzialem pare razy, jak 24 os. na mapkach z CQ byly w przegladarce serwow...

Jak sa mapy z cq to tylko 16 moze wejsc nawet na mapy z podstawki

Gość Zaqair
Opublikowano

Aaa, ok., wszystko jasne- dzieki :)

...w takim razie ponawiam moja wczesniejsza propozycje z 2-3 zestawami, osobno dla 16 i 24 graczy ;)

Ja jestem przeciw ciezko bedzie zapelnic serwer na 24 gracz zaraz po premierze dlc. Wczoraj przez 10 min nie bylo chetnych na mapy z podstawki na naszym serwerze.

Opublikowano

No, ale jak wymieszamy podstawke z CQ, to moze byc tak, ze co mecz na podstawce, to wiekszosc randomow spieprzy z serwera. Pamietam, ze tak bylo po wyjsciu BtK.

...albo jak na podstawke wejda randomy bez CQ, to na kolejnej mapce ich wywali.

Choc z drugiej strony to te 16 osob pewnie naszymi ludzmi spokojnie zapelnimy i jeszcze kolejki beda, wiec w sumie luz ;)

Oba zestawy, ktore wrzuciles sa dla mnie tez w deche jakby co.