Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Grunt, ze przygotowalem grunt pod dobrych kilka medali na double xp week- tylko to sie liczy :)

Medale nie liczą się do podwójnego xp ;]

Licza sie. Baretki i medale sie licza (jako jedyne zreszta chyba).

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano

W sumie nie wiadomo co bedzie sie w tym tygodniu liczyc. W pierwszy weekend podwojnego expa medale sie liczyly, w ostatni natomiast juz nie. Ciagle cos zmieniaja, caly czas sie cos inaczej nalicza. Raz po meczu dostaje mnoznik x2 i wychodzi + 600 a raz po meczu dostaje 70 000. Nie przejmuje sie tym mnoznikiem w ogole, po prostu gram i ile expa wpadnie tyle wpadnie. ;]

Opublikowano (edytowane)

A co to jest net score? Co sie w to wlicza?

Ja wiem tylko, ze- jak Voytec napisal- wczesniej za medale (i baretki) wpadaly konkretnie punkty.

Edytowane przez tommi___t
Gość Zaqair
Opublikowano

A co to jest net score? Co sie w to wlicza?

Ja wiem tylko, ze- jak Voytec napisal- wczesniej za medale (i baretki) wpadaly konkretnie punkty.

Pewnie chodzi im o sam wynik w meczu.

Gość Zaqair
Opublikowano

Może będzie jak ostatnio ?

nie. jest jak za pierwszym razem 2xp na wynik tylko w z meczu,w sumie do przewidzenia.7dni 2x xp i mieli by nam dawac za medale i gwiazdki ;)

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Już się pogubiłem :( ostatnio było c(pipi), a przed ostatnim razem punkty leciały jak szalone ?

Pierwszy raz bylo jeszcze przed premium.w kwietniu. Wtedy liczylo pkt z meczy x2 ale nie awards/nagrody. Zreszta zagram zaraz jakis szybki mecz i powiem co i jak

Edit:

Mnozy ribbony x2 to na bank,pkt z meczu nie.czyli pewnie ribbony i medale

Edytowane przez zaq123456
Gość Zaqair
Opublikowano

Czyli dokladnie tak, jak pisalem :) Tak bylo tez ostatnim razem.

Ostatnim razem chyba tez na service star bylo x2 a teraz nie.

Opublikowano

Chciałem w końcu zobaczyć Wyspę Wake w wersji z 5 flagami, wczoraj na tym pograliśmy: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/53380776/4/194180605/ i dostaliśmy z Kosą i Kaczorem niezły wpiernik, najczęściej co mówiliśmy to: "Ja (pipi)ę" po kolejnym zgonie :] W obronie kompletnie nie mam pomysłu na tą mapę, co chwilę nadlatują kolejne hordy przeciwników, Może namierzanie snajpera by pomógł. Szkoda, że nie mam go odblokowanego :] Mimo pięciu flag dalej wszędzie daleko, jakoś przeszła mi ochota na zwiedzanie Wyspy Wake.

Opublikowano

wam sie jeszcze chce w to grac;) ?? podziwiam. zbieram sie zbieram do beefa i jakos nie moge sie zabrac. stracilem checi:( co sie nie wbilem to mecze w milczeniu! ja sie pytam gdzie alkohol dzi*wki koks i taborety? Panowie tak byc nie moze. nie moze byc tak powiadam:)

(null)

Opublikowano

Wczoraj po raz pierwszy grałem na wyspie wake w podbój i dominację , i naprawdę był niezły chaos , ale za to czołgiem ściągnąłem chyba z 4 helikoptery , nie używałem headsetu bo żona nie dała by mi spokoju słysząc jak gadam , ale naprawdę na wcześniejszej mapie czyli na kanałach zamknęli nas na lotniskowcu i dupa blada.

Gość Zaqair
Opublikowano

Chciałem w końcu zobaczyć Wyspę Wake w wersji z 5 flagami, wczoraj na tym pograliśmy: http://battlelog.bat...76/4/194180605/ i dostaliśmy z Kosą i Kaczorem niezły wpiernik, najczęściej co mówiliśmy to: "Ja (pipi)ę" po kolejnym zgonie :] W obronie kompletnie nie mam pomysłu na tą mapę, co chwilę nadlatują kolejne hordy przeciwników, Może namierzanie snajpera by pomógł. Szkoda, że nie mam go odblokowanego :] Mimo pięciu flag dalej wszędzie daleko, jakoś przeszła mi ochota na zwiedzanie Wyspy Wake.

Na wake trzeba byc szybkim jak sie gra ruskimi. 2-3 zawsze musi pilnowac lotniska bo tam sobie stoi su-35 i mi-28,na D zawsze sie pojawia tunguska.

Opublikowano

Wykup serwera przedłużony do 2 października. Dziękuję składkowiczom: Kaczor, Kozbinio, Zielu, Zaq, Danielskii, Gęsior, Kuba85PL, Voytec, Kabotyn, ASDanio.

I zapraszam wszystkich do gry.

Opublikowano

uuuuuuuuuu to teraz można grać - Danielskii dostał admina więc wszystkie mecze do przodu. Że tak zacytuję Battlefield friends: BAN! BAN! BAAAAAN! :D

sorki że wczoraj nie wbiłem. Mam pożyczonego Uncharted i chcę go jak najszybciej skończyć i oddać. Kurcze widzę, że nadal macie niesamowite ciśnienie na grę z @tommim na przedzie