Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

Opublikowano

Koles ladnie musial boostowac http://battlelog.bat.../285734315/ps3/

Co do kolegi DJ,widzialem jak mafia grala w bc2 i od tamtego momentu sie nimi nie podniecam.

Edytowane przez zaq123456

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 424,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

Opublikowano
  • Autor

Grunt, ze przygotowalem grunt pod dobrych kilka medali na double xp week- tylko to sie liczy :)

Medale nie liczą się do podwójnego xp ;]

Opublikowano

Właściwie co liczy x2? Tak się (nie)szczęśliwie złożyło, że mam L4 do piątku i nie chciałbym przez ten tydzień marnować czasu :)

Opublikowano

Grunt, ze przygotowalem grunt pod dobrych kilka medali na double xp week- tylko to sie liczy :)

Medale nie liczą się do podwójnego xp ;]

Licza sie. Baretki i medale sie licza (jako jedyne zreszta chyba).

Edytowane przez tommi___t

Opublikowano

W sumie nie wiadomo co bedzie sie w tym tygodniu liczyc. W pierwszy weekend podwojnego expa medale sie liczyly, w ostatni natomiast juz nie. Ciagle cos zmieniaja, caly czas sie cos inaczej nalicza. Raz po meczu dostaje mnoznik x2 i wychodzi + 600 a raz po meczu dostaje 70 000. Nie przejmuje sie tym mnoznikiem w ogole, po prostu gram i ile expa wpadnie tyle wpadnie. ;]

Opublikowano

na battlelogu jest napisane co jest dublowane

What: Double your net score after every round

Opublikowano

A co to jest net score? Co sie w to wlicza?

Ja wiem tylko, ze- jak Voytec napisal- wczesniej za medale (i baretki) wpadaly konkretnie punkty.

Edytowane przez tommi___t

Opublikowano

A co to jest net score? Co sie w to wlicza?

Ja wiem tylko, ze- jak Voytec napisal- wczesniej za medale (i baretki) wpadaly konkretnie punkty.

Pewnie chodzi im o sam wynik w meczu.

Opublikowano

Może będzie jak ostatnio ?

nie. jest jak za pierwszym razem 2xp na wynik tylko w z meczu,w sumie do przewidzenia.7dni 2x xp i mieli by nam dawac za medale i gwiazdki ;)

Opublikowano

Już się pogubiłem :( ostatnio było c(pipi), a przed ostatnim razem punkty leciały jak szalone ?

Pierwszy raz bylo jeszcze przed premium.w kwietniu. Wtedy liczylo pkt z meczy x2 ale nie awards/nagrody. Zreszta zagram zaraz jakis szybki mecz i powiem co i jak

Edit:

Mnozy ribbony x2 to na bank,pkt z meczu nie.czyli pewnie ribbony i medale

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

Czyli dokladnie tak, jak pisalem :) Tak bylo tez ostatnim razem.

Ostatnim razem chyba tez na service star bylo x2 a teraz nie.

Opublikowano

czy to tylko u mnie nie da się grać na europejskich serverach bo straszne lagi sa na us normalnie

Opublikowano
  • Autor

Chciałem w końcu zobaczyć Wyspę Wake w wersji z 5 flagami, wczoraj na tym pograliśmy: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/53380776/4/194180605/ i dostaliśmy z Kosą i Kaczorem niezły wpiernik, najczęściej co mówiliśmy to: "Ja (pipi)ę" po kolejnym zgonie :] W obronie kompletnie nie mam pomysłu na tą mapę, co chwilę nadlatują kolejne hordy przeciwników, Może namierzanie snajpera by pomógł. Szkoda, że nie mam go odblokowanego :] Mimo pięciu flag dalej wszędzie daleko, jakoś przeszła mi ochota na zwiedzanie Wyspy Wake.

Opublikowano

Troszkę Was wczoraj gnietliśmy. Ale co tam...każdemu wpadają takie kiblowate partie.

Wczoraj na Bazarze wpadł mi rekord z jednej akcji: 1480 pkt.

Opublikowano

Kosa 27:35? Pryx 16:28?? KACZOR 2:12?!?

Omg, co tam sie dzialo?? Ale Was pojechali chlopaki :)

Opublikowano

wam sie jeszcze chce w to grac;) ?? podziwiam. zbieram sie zbieram do beefa i jakos nie moge sie zabrac. stracilem checi:( co sie nie wbilem to mecze w milczeniu! ja sie pytam gdzie alkohol dzi*wki koks i taborety? Panowie tak byc nie moze. nie moze byc tak powiadam:)

(null)

Opublikowano

Wczoraj po raz pierwszy grałem na wyspie wake w podbój i dominację , i naprawdę był niezły chaos , ale za to czołgiem ściągnąłem chyba z 4 helikoptery , nie używałem headsetu bo żona nie dała by mi spokoju słysząc jak gadam , ale naprawdę na wcześniejszej mapie czyli na kanałach zamknęli nas na lotniskowcu i dupa blada.

Opublikowano

Chciałem w końcu zobaczyć Wyspę Wake w wersji z 5 flagami, wczoraj na tym pograliśmy: http://battlelog.bat...76/4/194180605/ i dostaliśmy z Kosą i Kaczorem niezły wpiernik, najczęściej co mówiliśmy to: "Ja (pipi)ę" po kolejnym zgonie :] W obronie kompletnie nie mam pomysłu na tą mapę, co chwilę nadlatują kolejne hordy przeciwników, Może namierzanie snajpera by pomógł. Szkoda, że nie mam go odblokowanego :] Mimo pięciu flag dalej wszędzie daleko, jakoś przeszła mi ochota na zwiedzanie Wyspy Wake.

Na wake trzeba byc szybkim jak sie gra ruskimi. 2-3 zawsze musi pilnowac lotniska bo tam sobie stoi su-35 i mi-28,na D zawsze sie pojawia tunguska.

Opublikowano
  • Autor

Wykup serwera przedłużony do 2 października. Dziękuję składkowiczom: Kaczor, Kozbinio, Zielu, Zaq, Danielskii, Gęsior, Kuba85PL, Voytec, Kabotyn, ASDanio.

I zapraszam wszystkich do gry.

Opublikowano

uuuuuuuuuu to teraz można grać - Danielskii dostał admina więc wszystkie mecze do przodu. Że tak zacytuję Battlefield friends: BAN! BAN! BAAAAAN! :D

sorki że wczoraj nie wbiłem. Mam pożyczonego Uncharted i chcę go jak najszybciej skończyć i oddać. Kurcze widzę, że nadal macie niesamowite ciśnienie na grę z @tommim na przedzie