Gość szpic Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 kurde kocham battlefielda. 1 killa z snajperki brakuje mi aby zdobyc trophy za 10 killi z kadej broni z dodatku. widze goscia. Namierzam -> strzelam -> pojawia sie kill -> zwiecha xD trophy nie wpadlo nie zaliczylo killa Cytuj
dApo 313 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 ehhhhhhh..... 2x exp przejdzie mi koło nosa <placze> nie mam czasu na dłuższe granie w tym tygodniu... jedynie w weekend trochę więcej pogram Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 Kurcze widzę, że nadal macie niesamowite ciśnienie na grę z @tommim na przedzie Kozbinio, wiesz, jak to jest- jak juz meta (w tym przypadku 100 lvl orla) na wyciagniecie reki jest, to czlowiek dodaje gazu, zeby jak najszybciej dotrzec Ja wczoraj juz na 21 lvl awansowalem- jeszcze tylko 79 i bede mogl poluzowac troche :D Sorki tez, ze wczoraj nie dolaczylem, ale wykorzystuje ten double xp week i nabijam przygotowane w weekend medale (tylko wczoraj w jakies 1,5 h 4 czy 5 wpadlo ), a w tym momencie potrzebuje do tego innych meczy, niz wczoraj graliscie. Brakuje mi jeszcze 3 zwyciestw w DM (nie wiem, dlaczego, ale tych na mapach z ostatniego dlc nie wlicza), potem wbije na kanaly troche pospawac inzynierem, a potem moge do Was znowu dolaczac, zeby dalej przygwazdzac, mscic i wybawiac Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 Moja żona znowu w akcji czy ktos jeszcze ma watpliwosci,ze zona Gesiora dostanie forumowa nagrode usmiechu roku 2012? Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 Gęsior... hehehehehe... igrasz z ogniem i w końcu się doigrasz Na którym piętrze mieszkasz? Czy twoja PS3 ma skrzydła...? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 Moja żona znowu w akcji Geniusz! Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 Gęsior... hehehehehe... igrasz z ogniem i w końcu się doigrasz Na którym piętrze mieszkasz? Czy twoja PS3 ma skrzydła...? Taaa...lot z balkonu najpewniej skończyłby się zgonem. Zaq, bardzo dziękuję Ci za nominację mojego Bombla. Przekażę. Na pewno się ucieszy Ps. sprzęt odnaleziony. Skitrany był w szafie. To co? Partyjka? :rofl2: Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 lipca 2012 Opublikowano 4 lipca 2012 (edytowane) ehehehe, o kurcze, dobre :rofl2: a najbardziej to mnie ostatnie Ps. rozwalilo :rofl2: ale uwazaj, Gesior- moja zona podobnie jak Kaczor stwierdzila, ze nastepnym razem na parterze bedziesz musial szukac konsoli PS: Biegalem wczoraj troche z shotgunami po kanalach na DM i musze przyznac, ze miales Gesior (i chyba Zaq)racje- MK3A1 to lekka kupa jednak... Ta pukawka wprawdzie doskonale sie nadaje do przygwazdzania (naprawde polecam do robienia baretek), ale jak czlowiek chce zabijac, to SPAS-12 np. duuuuzo lepiej mi sie sprawowal Jak sie przymierzy, to zazwyczaj 1-2 strzaly wystarczaja, zeby polozyc oponenta Edytowane 4 lipca 2012 przez tommi___t Cytuj
tommi 345 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 (edytowane) Dzis maly rekord mi wpadl: 45 zdjetych blach w ciagu jednego wieczora No i w koncu granica 400 SPM pękła e: ...ale najlepszy tego wieczora to i tak byl zbiorowy teabag na jakims kolesiu na bazarze :rofl2: Edytowane 7 lipca 2012 przez tommi___t Cytuj
dApo 313 Opublikowano 8 lipca 2012 Opublikowano 8 lipca 2012 haha lol http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/battlereport/show/54342027/4/285616190/ zobaczcie ile ludzi powywalał/banował -_- Cytuj
Gość szpic Opublikowano 8 lipca 2012 Opublikowano 8 lipca 2012 haha lol http://battlelog.bat...27/4/285616190/ zobaczcie ile ludzi powywalał/banował -_- jestes pewien ze wywalal wszystkich? ja wyszedlem np bo ten serwer byl zbugowany i znikaly mi tekstury. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 lipca 2012 Opublikowano 8 lipca 2012 Ja też dostałem wyrzucony i mam zakaz gry na tym serwerze...debil dapo a nie wiesz który to admin, to od razu go raportujemy do Dice Cytuj
dApo 313 Opublikowano 8 lipca 2012 Opublikowano 8 lipca 2012 (edytowane) http://battlelog.bat...n/user/j4v1lol/ właściciel serwera który grał i raczej od niego to poszło Edytowane 8 lipca 2012 przez dApo Cytuj
HowaitoFurasshu 0 Opublikowano 8 lipca 2012 Opublikowano 8 lipca 2012 Miałem to samo.. ban na serwer a Zielu ładnie prowadził.. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 8 lipca 2012 Opublikowano 8 lipca 2012 Mnie typ wyrzucił dopiero po tym,jak się okazało że go zabiłem,dopiero wtedy zacząłem mu przeszkadzać,kolo z klanu CKS,z którym mam na pieńku od BC2.Po wywaleniu napisał ze jestem nie mile widziany,ale dziwne że jak mnie ubijał to mu to nie przeszkadzało http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/user/bbbrause/ Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 11 lipca 2012 Opublikowano 11 lipca 2012 Zagralismy z pryxfus mecze ustawiony przez matches i pkt nie liczy jest to gra nie rank. na zasadach wymyslonych przez admina. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 lipca 2012 Opublikowano 11 lipca 2012 I piękny sen się skończył . Choć tobie to Zaq nie musi aż tak bardzo przeszkadzać Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 11 lipca 2012 Autor Opublikowano 11 lipca 2012 (edytowane) Funkcja zrobiona pod mecze klanowe, obiecali, że ją zrobią i zrobili, mnie to mało interesuje. Niektórzy będą pewnie jeszcze narzekać, że nie da się wybrać broni którymi można grac. Tak wyglądają statsy po meczu: http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/matches/view/2832654923123270525/ . Co ciekawe, jak się tworzy mecz to widać ping serwera, ja miałem coś około 200, zaq - 50. Od kilku dni gram w tryby których nie ruszałem od paru miesięcy (ciągle był tylko Podbój, Podbój, Podbój): Rush, Squad DM, Squad Rush i powiem, że jak się nie patrzy na SPM i inne współczynniki to gra się mega miodnie, trzeba grać o wiele bardziej drużynowo, komunikacja nonstop, jak to mawia Danielski: Podobie mnie się to ;] Edytowane 11 lipca 2012 przez Pryxfus Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 11 lipca 2012 Opublikowano 11 lipca 2012 no to robimy Pryxiu medal za Squad Rusha! W końcu kto jak kto ale my - kwintesencja za(pipi)istości (cyt. Danielskii) - powinniśmy tego dokonać po ok 50 meczach Ja też mam serdecznie dosyć klasyki ... no może oprócz metra! to się mnie nigdy nie znudzi... ;d Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 11 lipca 2012 Autor Opublikowano 11 lipca 2012 Ooo, bardzo chętnie, będę wieczorkiem i wbijamy wiadome baretki. Jak tylko nie wywali mnie moja Panie z przed telewizora, bo za bardzo się wczuwam i dre się głupi :] Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 11 lipca 2012 Opublikowano 11 lipca 2012 olaboga czyzby Pryx przechodzil na ciemna strone mocy?? jeszcze niech sie dowiem ze robi porzadna czarna robote jako admin (czytaj. wyrzuca tych co trzeba;)) ja za tydzien wracam bo rodzinka wpadla w odwiedziny wiec teraz albo cos 2ch ciupie z szwagrem albo zwiedzanie zielonej wyspy:D ciao i do zobaczenia za jakis czas ekipa! Cytuj
tommi 345 Opublikowano 11 lipca 2012 Opublikowano 11 lipca 2012 (edytowane) może oprócz metra! to się mnie nigdy nie znudzi... ;d Jak dla mnie metro spoko jest (jedna z ulubionych map, wiadomo), ale jednak Sekwanie do piet nie dorasta. Problem z metrem jest taki, ze to praktycznie od poczatku do konca jeden tunel jest- czlowiek sie czuje jak tlok w cylindrze: albo w jedna, albo w druga strone sie przesuwa, w zaleznosci od tego, ktora bardziej cisnie. Na Sekwanie jak nie idzie na C, to cisniesz A, jak nie idzie B, to walisz na D itd.- jest duzo wiecej opcji, mozliwosci. Dla mnie mapa prawie idealna- rozmiarem, iloscia graczy itd. Jedyne, co bym ew. w niej zmienil, to dal troche wiecej mozliwosci wyjscia z respy przy base rape. e: zgadzam sie w pelni z Voytec- pomiedzy jeszcze bazar wchodzi Edytowane 11 lipca 2012 przez tommi___t Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi