Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

olaboga czyzby Pryx przechodzil na ciemna strone mocy?? :D jeszcze niech sie dowiem ze robi porzadna czarna robote jako admin (czytaj. wyrzuca tych co trzeba;))

Daniel, zdarzyło mi się zbanować na serwerze dwóch cwaniaków którzy jeździli motorówką pod mapą i nas zabijali. Szkoda tylko, że przy banie nie można dodać krótkiego komentarza.

BTW nowe ciasne mapki są zaje.biste do grania drużynowego deathmatcha. Staram się nie patrzeć na mapy przez to ile się na nich punktów, tylko czy się na nich nie nudzę, nie latam więc nie kręcą mnie duże mapy, ma być fun, a czy na koniec rundy jest 5000, 10000 czy 15000 punktów nie jest już tak istotne.

Opublikowano (edytowane)

To ja moge wbic na czwartego gdybyscie potrzebowali- sam strzelac za bardzo nie umiem, wiec zeby Wam nie przeszkadzac w wygrywaniu meczy i latwych fragow przeciwnikowi nie dawac, to np. MAV-em chetnie polatam i ponamierzam Wam gnojkow, korzystajac z Waszego skilla do nabijania baretek ;):D

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano

wam sie jeszcze chce w to grac;) ?? podziwiam. zbieram sie zbieram do beefa i jakos nie moge sie zabrac. stracilem checi:( co sie nie wbilem to mecze w milczeniu! ja sie pytam gdzie alkohol dzi*wki koks i taborety? Panowie tak byc nie moze. nie moze byc tak powiadam:)

(null)

Wróciłem z małego urlopiku i zabieram się do bf-a .

W czwartek i weekend będą dziwki, koks, lasery, zabieram się za BeEfa do cholery!

Moja żona znowu w akcji :)

dsc08094u.jpg

Hehe, zaj.ebiste, aż mi się czasy szkoły średniej przypomniały jak mama mi konsolkę chowała :)

Teraz jak gram na hs przy śpiącej żonce i za bardzo ja w(pipi)ię to potrafi takie bluzgi do hs-a wrzucić że ze wstydu wolę wyłączyć grę hehehehe

Opublikowano

To ja moge wbic na czwartego gdybyscie potrzebowali- sam strzelac za bardzo nie umiem, wiec zeby Wam nie przeszkadzac w wygrywaniu meczy i latwych fragow przeciwnikowi nie dawac, to np. MAV-em chetnie polatam i ponamierzam Wam gnojkow, korzystajac z Waszego skilla do nabijania baretek ;):D

Ostatnio mocno z chłopakami cisnęliśmy squad DM i jest fajnie. Obawiam się jednak Tommi, że bardziej przydasz się na ziemi jako Medyk a nie jako latający bzykacz.

Gość Zaqair
Opublikowano

Nie wiem co sie wczoraj odpierdalalo z ta gra. 2 razy wbijam kose kabotynowi on mnie zabije,pisze do niego a on mi mowi ze animacji niema,pozniej gosc niszczyl nasz czolg na 2 strzayly,gdzie my w niego 3 rpg,2 strzaly z czolgu i nic.

Gość szpic
Opublikowano

Nie wiem co sie wczoraj odpierdalalo z ta gra. 2 razy wbijam kose kabotynowi on mnie zabije,pisze do niego a on mi mowi ze animacji niema,pozniej gosc niszczyl nasz czolg na 2 strzayly,gdzie my w niego 3 rpg,2 strzaly z czolgu i nic.

to samo miales ty.

z 4 razy wbijalem Ci kose mialem animacje a ty odchodziles xD

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

to samo miales ty.

za kazdym razem mialem obrazenia -50% dzieki temu sie odwracalem,bo tak to bys pewnie poprawil 2 raz.Ale ze sie odwracalem to mnie dobijales strzelalajac.a ja nawet do niego strzelic nie moglem. A na sekwanie na 2 bazie to akurat ktos mial spawn i przeleciales przeze mnie :D wbiles komus kose ja do ciebie strzelam i dobijam kosa.

Edytowane przez zaq123456
Gość szpic
Opublikowano (edytowane)

to samo miales ty.

za kazdym razem mialem obrazenia -50% dzieki temu sie odwracalem,bo tak to bys pewnie poprawil 2 raz.Ale ze sie odwracalem to mnie dobijales strzelalajac.a ja nawet do niego strzelic nie moglem. A na sekwanie na 2 bazie to akurat ktos mial spawn i przeleciales przeze mnie :D wbiles komus kose ja do ciebie strzelam i dobijam kosa.

aniamcja i -50? zwalona ta gra :confused:

ps na sekwanie na 2 bazie nie gralem juz., wyszedlem

Edytowane przez szpic
Gość Zaqair
Opublikowano

to samo miales ty.

aniamcja i -50? zwalona ta gra :confused:

ps na sekwanie na 2 bazie nie gralem juz., wyszedlem

grales chwile i po tej kosie wyszedles.

Opublikowano

Ostatnio mocno z chłopakami cisnęliśmy squad DM i jest fajnie. Obawiam się jednak Tommi, że bardziej przydasz się na ziemi jako Medyk a nie jako latający bzykacz.

Nie ma problemu, Gesior- jako profesjonalista (oraz pulkownik nizszy stopniem ;) ) gram na kazdej pozycji, na jakiej wystawi mnie trener ;) (mecze zycia rozgrywam zwlaszcza na lawce rezerwowych ;) )

Nie mam pojecia... Monster lag?

Gość Zaqair
Opublikowano

Nie mam pojecia... Monster lag?

Nie wiem co to bylo ale chyba na pewien czas olewam pojazdy i noz. Teraz tylko sqdrush i sqddm.

Opublikowano

Ledwo zacząłem z bf3, a tryb TDM skutecznie odciągnął mnie od rusha o conqueście nie wspominając, SDM i SRush też ruszyłem i mają swój klimat te tryby, a grałem tylko z randomami. W TDM gram na serwie do 500kili na zespół, mapka pierwsza z podstawki z kontenerami i rozpierducha jak się patrzy, czasy miodu z CoD4 się przypominają, jak dotąd wycisnąłem max 97 kili ale syndrom jeszcze jednego meczyku i śrubowania rekordu załącza się za każdym posiedzeniem ;)

Jak jest ktoś chętny do zrobienia co-opa (odblokowanie broni, trofea i ogólnie żeby sprawdzić z czym to się je) to dajta znać.

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

No to 4 juz mamy:

1.Zaq

2.Zielu

3.Pryxfus

4.Oip

5.szpic

6.?

7.?

8.?

Tak o 21:45 czasu PL wszystkim pasuje?czy wczesniej?

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano

Też bym chciał, żeby część raportów nie zapisała się po wczorajszym wieczorze, dostawaliśmy takie wpier.dol, że hoho. Graliście (kaczor + Gęsior) z porrypor plus jakiś random, tyle, że co wam się trafił random to kosił aż miło, ile faków wczoraj szło to nasze ;]

Gość szpic
Opublikowano

Też bym chciał, żeby część raportów nie zapisała się po wczorajszym wieczorze, dostawaliśmy takie wpier.dol, że hoho. Graliście (kaczor + Gęsior) z porrypor plus jakiś random, tyle, że co wam się trafił random to kosił aż miło, ile faków wczoraj szło to nasze ;]

ten porrypor byl spoko. odzywal sie itp

nawet nasmiewal sie z nick'a zaq'a ze taki gejowy :P