Gość Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Szukam składu do Drużynowy DM, oraz Szturm Drużynowy Znaczy Team DM czy Squad DM? Mogę grać squada i szturm, ostatnio ciągle na TDM bronie testowałem i już mnie mgli ;] Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Szukam składu do Drużynowy DM, oraz Szturm Drużynowy Ja tez chetnie zagram. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 26 lipca 2012 Autor Opublikowano 26 lipca 2012 Jakby co to mogę pomóc w zdobyciu medalu. Tylko Zielu pisz kiedy. Szturm Drużynowy nie da się zrobić za jednym razem, jak zbierze się ekipa i leje przeciwnika to po kilku meczach zostajecie sami na serwerze i trzeba szukać następnego, całość do zrobienia w kilku, kilkunastu podejściach, jak jest mocna czwórka, powinno dać radę. Team DM najlepiej grać na serwerze ustawionym na 50% ticketów :] Ten tryb fajnie się gra na nowym dodatku. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Szukam składu do Drużynowy DM, oraz Szturm Drużynowy Druzynowy DM ja chetnie. jutro rano bedziesz gral? Ja chyba jutro rano włączę konsolkę. Dziś już jestem padnięty od tyrania na 30 stopniowym upale. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Niestety jutro mam dzieciaka na głowie, a wieczorem chyba do kina na Batmana więc zostaje weekend. A co do kina to Pryxfus idź na Prometeusza , choć wiem już dlaczego na filmwebie dostaje niskie oceny, zresztą jak przewidziałem, nisko oceniają ten film osoby chcące ujrzeć multum Alienów rozrywających ciał, a tu zonk... Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Batman 9/10 jak dla mnie bomba:D idz nie bedziesz zalowac Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 Fajny montaż a zwłaszcza zgranie dźwięku Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 Jak się takie montaże ogląda to człowiek nie czuje się tak idiotycznie patrząc na swój licznik czasu spędzonego z grą... w końcu gramy w najlepszą grę świata a nie jakieś byle co... więc to do końca nie jest taaaaka strata czasu, co nie? 1 Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 w końcu gramy w najlepszą grę świata a nie jakieś byle co... lol,w takim razie świat nie ma nic do zaoferowania. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 ...powiedzial ten, co spedzil przy niej ponad 900h... 1 Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 ...powiedzial ten, co spedzil przy niej ponad 900h... hehehehehe )))))))))))))) litwin... wyjdź z siebie, stań obok i zobacz co wypisujesz swoją drogą... NAJFAJNIEJSZA AKCJA EVER!!!!!!!!! po prostu coś wspaniałego: number 6!!! Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 (edytowane) ...powiedzial ten, co spedzil przy niej ponad 900h... No i dzięki temu mogę tak napisać.Przy BC2 spędziłem 1117h i nie odważyłbym się powiedzieć że to najlepsza gra,a co dopiero przy Bf3.Rob ty chyba nie znasz znaczenia słowa najlepsza gra na świecie,albo grasz tylko w Bf3. Edytowane 27 lipca 2012 przez Litwin25 Cytuj
rob1979 55 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 ok... faktycznie były lepsze... singlowe... (Batmany, Uncharted, nawet AC ) W przeliczeniu na liczbę godzina ŻADNA gra na świecie nie dała mi tyle funu co seria Battlefield co czyni z niej nie tyle najlepszą co NAJFAJNIEJSZĄ grę na świecie. M.in. dlatego, że gram z fajnymi kolesiami, którzy w dużym stopniu są tak samo zryci jak ja... 3 Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 ŻADNA gra na świecie nie dała mi tyle funu co seria Battlefield co czyni z niej nie tyle najlepszą co NAJFAJNIEJSZĄ grę na świecie. M.in. dlatego, że gram z fajnymi kolesiami, którzy w dużym stopniu są tak samo zryci jak ja... To co innego.Ja akurat lepiej bawiłem się z COD4 i Bc2,ale nie wszyscy od tego zaczynali. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 (edytowane) ok... faktycznie były lepsze... singlowe... (Batmany, Uncharted, nawet AC ) W przeliczeniu na liczbę godzina ŻADNA gra na świecie nie dała mi tyle funu co seria Battlefield co czyni z niej nie tyle najlepszą co NAJFAJNIEJSZĄ grę na świecie. M.in. dlatego, że gram z fajnymi kolesiami, którzy w dużym stopniu są tak samo zryci jak ja... Dokladnie- dla mnie (jako inzyniera, dla ktorego tylko mierzalne rzeczy maja wymowe ) tez sprawa jest bardzo prosta: "lepsze", "gorsze" itd.- to wszystko pojecia wzgledne, subiektywne. Najlepsza miara zaje.bistosci, ktora da sie latwo zmierzyc to ilosc godzin, na ktora dana gra przykuwa czlowieka do pada. Do tej pory moj rekord to troche ponad 100h w Forzie Motorsport 3- BF3 przebil ja juz prawie trzykrotnie, wiec nie ma o czym gadac. W doopie mam oceny i opinie w roznych serwisach czy na forach- dla mnie osobiscie sprawa jest prosta i zgadzam sie w pelni z Kaczorem Edytowane 27 lipca 2012 przez tommi___t 1 Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 Dlatego dobrze napisać ze wg. mnie to najlepsza gra na świecie,a nie że gramy w najlepszą grę,bo wtedy można odnieść wrażenie ze ten człowiek nie wie co pisze. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 teaser mojego nowego projektu http://www.youtube.com/watch?v=bj8aqz9NvN4&feature=youtu.be mam nadzieje że do końca lata wyjdzie Cytuj
tommi 345 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 (edytowane) dApo, co Ty tak nieprofesjonalnie- teaser nowego projektu bez zadnej wczesniejszej zajawki teasera puszczasz? ...ze juz o zapowiedzi zajawki nie wspomne... ;P Edytowane 27 lipca 2012 przez tommi___t Cytuj
dApo 313 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 (edytowane) dApo, co Ty tak nieprofesjonalnie- teaser nowego projektu bez zadnej wczesniejszej zajawki teasera puszczasz? czekaj zaraz Ci coś zrobię ;p edit http://www.youtube.com/watch?v=fXSak63z9Pw&feature=youtu.be tak na szybko Edytowane 27 lipca 2012 przez dApo Cytuj
tommi 345 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 (edytowane) swoją drogą... NAJFAJNIEJSZA AKCJA EVER!!!!!!!!! po prostu coś wspaniałego: number 6!!! Akcja konkret- ogolnie strasznie lubie te BF3 top plays od hazard cinema, ale szczerze, Kaczor, to czasem jak patrze na akcje z tych filmow, to pytam sam siebie: SKAD ONI, U LICHA, TAKICH LESZCZY BIORA?!?!?! Zeby dziesieciu czy ilus debili nie widzialo ani nie slyszalo, jak czolg im rozjezdza dupska?!?! Albo ten jeden debesciak, co kolesia rozjechanego pod kontenerem podniosl, zeby za chwile znow zostal rozjechany... :ph34r: Masakra- wyobrazasz sobie taka akcje na naszym serwerze? Bo ja nie... Chyba jelopy jakies (hamburgery pewnie) na pc bez glosnikow, sluchawek ani patrzenia na mini mape graly... Z kolei co do tego mongola z filmiku Zaqa- tego kolesia juz co najmniej raz widzialem w top plays (swoja droga jedno i drugie z machinimy- kolo chyba po znajomosci do tych top plays sie wbija ). Dobry jest, ale niech mi ktos, kutwa, wytlumaczy- ja jestem noob i lama, ale jakim cudem gosciu w 1:32-1:35 na taka odleglosc przymierza z M240B bez bipoda praktycznie bez odrzutu??? Nie jarze tego... Da sie to tak niwelowac mysza/stickiem w czasie strzelania?? Edytowane 27 lipca 2012 przez tommi___t Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 Tak M240B strzelał przed patchem,gdzie termowizje"naprawili",widać kolo zbierał długo swoje akcje na filmik. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 27 lipca 2012 Autor Opublikowano 27 lipca 2012 Dziś nie dam rady pomóc po nie będę grał. Sam nie wiem kiedy znajdują takich leszczy którzy dają się tak masowo zabijać, może około 10 rano w tygodniu :] kiedy nigdy nie ma mnie przy konsoli. Czasem myślę, że niektóre akcje to wręcz ustawki. Z drugiej strony filmiki pokazujące wyrzynanie 10 wrogów wchodząc im na plecy w jakimś korytarzu na metrze nigdy mnie nie jarały. To co mi się podoba w ostatnim top 10 od Hazard Cinema to akcje po roadkillach czołgiem, te z numerami 5,4,3 i 1 - Mistrz, aż chce się grać. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 (edytowane) A co do aftermath to wyjdzie 4 grudnia dla premium(nic oficjalnego)ale wystarczy zobaczyc w kalendarzu.4-premium ps3,11-premium pc,x360,18-ps3 i 25-pc i x360 Edytowane 27 lipca 2012 przez zaq123456 Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 Dlatego dobrze napisać ze wg. mnie to najlepsza gra na świecie,a nie że gramy w najlepszą grę,bo wtedy można odnieść wrażenie ze ten człowiek nie wie co pisze. Oj nie przesadzaj już Litwin, wiadomo przecież co autor miał na myśli, wszak nie ma czegoś takiego jak sensu stricto "najlepsza gra na świecie". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi