Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego dobrze napisać ze wg. mnie to najlepsza gra na świecie,a nie że gramy w najlepszą grę,bo wtedy można odnieść wrażenie ze ten człowiek nie wie co pisze.

Oj nie przesadzaj już Litwin, wiadomo przecież co autor miał na myśli, wszak nie ma czegoś takiego jak sensu stricto "najlepsza gra na świecie".

Nie przesadzam,tylko ta gra mnie tak wkur...że jak czytam coś takiego to mi baton się w kieszeni rozpuszcza :P

Opublikowano

Panowie duży offtopic :)

Właśnie wróciłem z pokazu Batmana 9/10 wg mnie,

Woow i jeszcze raz Woow, ponieważ jestem fanem dwóch poprzednich części i nawet lubię te stare słabsze filmy, to powiem że pojawił się na mojej twarzy smutek że to już koniec. Kawał świetnego kina i gdyby nie fakt że w grudniu jest Hobbit to mógłby być to mój kandydat na film roku.

Opublikowano

No, w koncu wpadl wczoraj medal za snajperki- chyba juz nigdy wiecej dobrowolnie i swiadomie nie wezme tego shitu do reki... Jak tylko wrocilem do normalnych broni, od razu przestalem na minus wychodzic...

Ale i tak jest niezle- jeszcze niedawno w ogole nie bralem nawet pod uwage robienie tego medalu :)

Opublikowano

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=384204411645028&set=a.155234404542031.40649.153471534718318&type=1&relevant_count=1

PSX Extreme zrobił nam darmową reklamę na fejsie :]

A ja wczoraj spotkałem w knajpie Grześka Drabika aka Butchera, cholera nie widzieliśmy dobrych parę lat, choć mieszkamy w tym samym mieście. Mówił mi, że dalej gra w BF3, chyba go zaproszę do wspólnego cięcia :]

Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Gra ktos dzis tak o 15-15:30?(czas PL)

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano

No, w koncu wpadl wczoraj medal za snajperki- chyba juz nigdy wiecej dobrowolnie i swiadomie nie wezme tego shitu do reki... Jak tylko wrocilem do normalnych broni, od razu przestalem na minus wychodzic...

Ale i tak jest niezle- jeszcze niedawno w ogole nie bralem nawet pod uwage robienie tego medalu :)

A czym robiłeś? Ja snajperek z B3 nie trawie prócz jednej. SKSem bez lunety, ogólnie bez niczego, grało mi się najprzyjemniej ze wszystkich broni w grze, więc taki medal to aż się chciało wbijać ;].

Opublikowano (edytowane)

Z tą magią to płaczecie jak nastolatki, jak nie odpalisz to nie ma szans sprawdzić czy gra dalej szarpie. Tu chodzi o napierd.alanie wrogów i wspólne gadki o o wszystkim i o niczym. W sumie to na odwrót, najpierw gadka potem walka :]

EDIT

Zielu, pytałem się o to Mendrka i pisał, że szefostwo nie ma nic przeciw :]

EDIT2

Będę wieczorem, na parę godzin

Edytowane przez Pryxfus
Opublikowano

Pryx a co do reklamy to już się bałem że nas zaskarżą i każą zmienić nazwę :)

też tak miałem... :)

Pryx - taki jesteś otrzaskany towarzysko? Celebrytów znasz? może jeszcze z Dodą się przyjaźnisz? :)

zapraszaj Butchera... to by było fajne... graliśmy już z Kazikiem Staszewskim, Chuckiem Norrisem i Rambo więc nie powinniśmy się stresować...

ps. Tomi... ty lama jesteś i tyle... albo inaczej - jesteś uparty jak osioł :) Jak można wpaść na pomysł żeby biegać z jakąkolwiek snajperką po mapach z CQ :DDD

Ja robienie tego medalu za 50h i broń snajperską wspominam baaardzo miło a na dodatek ta "przygoda" pozytywnie wpłynęła na moje ratio - po prostu grałem TDM na odpowiednich mapach a baretki wpadały hurtowo - od czego jest TDM na Charku, na autostradzie do Teheranu albo Kaspian? nawet na Bazarku można trzasnąć na fajnym serwerku (300% minimum) kilkanaście/kilkadziesiąt fragów... Już nawet nie mówię o graniu na hardcorze bo tam to czułem się jak cziter biegając z bronią, która zabijała nawet po postrzale w czubek palca u nogi (zagrałem może z 10 meczyków w sumie).

poza tym nie ma w tej grze NIC BARDZIEJ SATYSFAKCJONUJĄCEGO niż trafienie kolesia w biegu (headshot) ze 150m uzywając SV98, M98B lub M40A5... miodzik... (polecam celowniki x4 - absolutnie nie polecam niczego mocniejszego)...

ps. sorki, że wczoraj uciekłem z Metra ale czas mi się kończył... wiecie, że o 2:30 nad ranem elektroniczny timer wyłącza mi cały sprzęt więc muszę pare minut wcześniej skończyć granie... tak się walczy z uzależnieniem... :D

Opublikowano (edytowane)

A czym robiłeś? Ja snajperek z B3 nie trawie prócz jednej. SKSem bez lunety, ogólnie bez niczego, grało mi się najprzyjemniej ze wszystkich broni w grze, więc taki medal to aż się chciało wbijać ;].

Jako ze snajpic nie potrafie, to jedyna opcja na snajperke dla mnie to samopowtarzalna bez optyki. Uzywalem M417 na szczerbince i z tlumikiem lub SKS + szczerbinka + laser/latarka.

ps. Tomi... ty lama jesteś i tyle... albo inaczej - jesteś uparty jak osioł :) Jak można wpaść na pomysł żeby biegać z jakąkolwiek snajperką po mapach z CQ :DDD

Ja robienie tego medalu za 50h i broń snajperską wspominam baaardzo miło a na dodatek ta "przygoda" pozytywnie wpłynęła na moje ratio - po prostu grałem TDM na odpowiednich mapach a baretki wpadały hurtowo - od czego jest TDM na Charku, na autostradzie do Teheranu albo Kaspian? nawet na Bazarku można trzasnąć na fajnym serwerku (300% minimum) kilkanaście/kilkadziesiąt fragów... Już nawet nie mówię o graniu na hardcorze bo tam to czułem się jak cziter biegając z bronią, która zabijała nawet po postrzale w czubek palca u nogi (zagrałem może z 10 meczyków w sumie).

poza tym nie ma w tej grze NIC BARDZIEJ SATYSFAKCJONUJĄCEGO niż trafienie kolesia w biegu (headshot) ze 150m uzywając SV98, M98B lub M40A5... miodzik... (polecam celowniki x4 - absolutnie nie polecam niczego mocniejszego)...

Kaczor, snajpienie to nie moj styl (ani tez nie moj skill), wiec ta satysfakcje moge sobie tylko wyobrazac :) tak czy inaczej, lezenie plackiem i pstrykanie w odlegle cele to nie moja bajka- ja wole ciagly ruch od flagi do flagi i starcia twarza w twarz (albo jeszcze lepiej nożem w plecy :D ) z przeciwnikiem :) Teheranu nie trawie od jakiegos czasu (a zwlaszcza w DM- podboj moze byc jeszcze), charg i kaspian tez jakos mniej gram... Ostatnio zdecydowanie najbardziej wlasnie CQ mnie kreci- fajne, kompaktowe mapki, najbardziej dynamiczna akcja, najszybciej wpadajace punkty, zaj.ebiste rozwiazanie z brakiem stalej respy (brak base rape'u dzieki temu). Naprawde swietny dodatek- nie zaluje ani jednego wydanego na niego grosza :) Podsumowujac: lubie nabijac medale, ale nie mam zamiaru dla nich rezygnowac z przyjemnosci gry - wole juz poswiecic ratio i troche poprzeklinac ;)

PS: HC rozwazam tylko gdybym chcial sie jednak wziac za robienie zadania z L96- tam chyba snajperki bolt action zabijaja jednym strzalem w tulow, zgadza sie?

Edytowane przez tommi___t
Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

PS: HC rozwazam tylko gdybym chcial sie jednak wziac za robienie zadania z L96- tam chyba snajperki bolt action zabijaja jednym strzalem w tulow, zgadza sie?

Tak.

Wczoraj z tommi na zimba tower trafilismy na grupke oszustow,jakims cudem dostali sie na dach i zabijali wszystkich na b. Chodzi o ten glitch, http://www.youtube.com/watch?v=RoRF0OCWTck

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano (edytowane)

Jednak to nie takie latwe, jak myslelismy (choc gdyby dalej probowac w tamtym miejscu, to kto wie- moze by sie tez jakos dalo).

e: @Pryx: dokladnie- nie rozumiem debili, ktorzy robia cos takiego (zwlaszcza, ze kampienie na dachu przy jednej fladze zwyciestwa raczej nie zapewnia).

Nie zapisalem niestety nickow tych ciot- zapomnialem, ze mozna ich zglaszac w battlelogu.

Edytowane przez tommi___t
Opublikowano

Oto jak wyglada moja gra snajperka bolt action stylem agressive recon:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/57616540/4/305322836/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/57626625/4/305322836/

:ph34r:

Co za shit! Nie wiem, Kaczor, jak Ty mozesz tym grac- dla mnie to najwieksza porazka... Reszte killi do zadan i gwiazdki bede chyba robil kampiac...

Gość Zaqair
Opublikowano

co do mongol to albo on szuka deblili albo musie ludzie podkladaja. Akcja na bazarze goscie mu legalnie wbiegaja pod pkp. Nie wierze,ze na pc jestr tylu debili,