Opublikowano 19 września 201212 l Niby mówi się tak co roku, ale 2013 wygląda so awesome. Czekam na MG Rising DMC Ni No Kuni Last of Us God of War: A Sly Cooper: Thieves in Time Last Guardian (trololol) FF Versus (trolololoololo) GTA V Wonderful 101 Bayonetta 2 (?) Dragon's Crown Bioshock Infinite Lighting Returns Beyond Two Souls A przecież jeszcze wyjdzie Crysis 3, Tomb Raider, Puppeteer, Pikmin 3, Yakuza 5, Tales of Xillia 2 Splinter Cell siakiś, Watch Dogs, Gearsy siakieś Castlevania LoS2, Killer is Dead, Zwei (oby), może nawet i ten MGS GZ, Fuse, nowe IP od Bungie, Tearaway, Killzone na Vitę, Dead Space 3, Soul Sacrifice launch titles do X702/PS4 A i pewnie pominąłem sporo, dodać do tego gry z XBLA/PSN. Na co wy czekacie?
Opublikowano 19 września 201212 l No to: -The Last of Us -MGS Ground Zeroes -MG Rising -Beyond: Two Souls -Bioshock Infinite -GTAV To najbardziej.
Opublikowano 19 września 201212 l Czekam na jak najszybszą zapowiedź kolejnego Batmana, ewentualnie jakiejś innej gry od Rocksteady. Do teraz żałuję, że plotka z żółwiami okazała się ściemą.
Opublikowano 19 września 201212 l Bioshock: Infinite God of War: Ancension Gears of War: Judgement State of Decay The Last of Us Castlevania: Lords of Shadow 2
Opublikowano 19 września 201212 l The Last of Us God of War Watch Dogs Dead Space 3 Crysis 3(2 bardzo mi się podobała) Wasteland 2 trochę na GTA V i może zapowiedz nowego Deusa Exa Edytowane 19 września 201212 l przez LionelPL
Opublikowano 19 września 201212 l - The Last of Us, - Beyond: Two Souls, - Dragon's Crown, - Metal Gear Solid: Ground Zeroes, - Yakuza 5,
Opublikowano 19 września 201212 l Na nic tak nie czekam jak na jakieś w końcu oficjalne info odnośnie nowego Syphon Filtera i nowego Legacy of Kain (jakkolwiek nie miałby wyglądać)
Opublikowano 19 września 201212 l Autor Przerasta twe możliwości napisanie pełnej nazwy Gearsów? Zapomniałem podtytułu, wszyscy i tak wiedzą o co chodzi
Opublikowano 19 września 201212 l GTA V The Last of Us Bioshock: Infinite Oczywiście na resztę też czekam, ale nie chce mi się wymieniać 30 tytułów. A no i oczywiście next-geny na gwiazdkę.
Opublikowano 19 września 201212 l Ja czekam na Tomb Raidera, Last of Us, Beyond Two Souls, GTA. To na stacjonarki. Na 3DSa Luigi`s Mansion i Paper Mario. Ale przede wszystkim czekam na zapowiedzi gier od Nintendo (Mario&Luigi 4, Ace Attorney na 3DSa, Zelda/Mario/coś od Retro na WiiU) i zapowiedzi next genów.
Opublikowano 19 września 201212 l - Crysis 3 - Ostatni z Nas - Wstąpienie - GTA V - Colonial Marines - Metal Gear Rising - Lords of Shadow 2 - Tomb Raider - Bayonetta 2
Opublikowano 19 września 201212 l No to lecimy najpierw pewniaki do zakupu : Yakuza 5 God Of War : Ascension Beyond: Two Souls The Last Of Us Gears Of War: Judgment Ninja Gaiden 3: Razor's Edge Spore szanse mają : Watch Dogs Remember Me Być może (zobaczymy co z tego wyjdzie): GTA V Devil's Third Zwei Killer Is Dead Yaiba: Ninja Gaiden Z Interesuje mnie jeszcze co kryje się pod nazwą projekt Omega i to było by na tyle jest tego więcej niż sądziłem Edytowane 19 września 201212 l przez Karas
Opublikowano 19 września 201212 l W sumie nic mnie jakoś strasznie nie jara na ten rok. Dość czekam: nowy Fire Emblem. Trochę czekam: GTA V, Pikmin, gierki od Platinum, gierki od Double Fine, Game & Wario. Troszkę czekam: hm, Watchdogs może? Zupełnie nie czekam: nowe konsole. Edytowane 19 września 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 19 września 201212 l Grand Theft Auto V Gears of War: Judgement Watch Dogs i najwazniejsze nowe konsole!
Opublikowano 8 listopada 201212 l Autor Cóż, możemy dodać Watch Dogs do tej listy. Co za rok to będzie.