Opublikowano 9 listopada 201212 l Jak większość czekam na nowe konsole, nowe IP i powrót zakurzonych tytułów z poprzednich generacji. Przeglądając zapowiedzi na 2013 rok widać że nie będziemy się nudzić i będzie w co pograć. Moja lista na co najbardziej czekam: -Ni No Kuni: Wrath of the White Witch -Aliens Colonial Marines -BioShock Infinite -Metal Gear Rising: Revengeance -Tomb Raider -Splinter Cell Blacklist -The Last of Us -GTA V -Lego City Stories -Watch Dogs -Metal Gear Solid: Ground Zeroes Chciałbym żeby wyjaśniła się kwestia The Last Guardian.
Opublikowano 10 listopada 201212 l Czekam na: GTA V God of War Ascension Monster Hunter Tri Ultimate nic wiecej mnie poki co nie obchodzi Edytowane 10 listopada 201212 l przez Rayos
Opublikowano 10 listopada 201212 l Póki co lista raczej skromna: Yakuza 5 Metal Gear Solid: Ground Zeroes The Last of Us Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Aliens Colonial Marines Shin Megami Tensei IV Devil Summoner:Soul Hackers (ver.zrozumiała dla reszty świata ) Bayonetta 2 MG Rising Killer is Dead Macross 30 Company of Heroes 2 Total War:Rome 2 ZoE HD Edytowane 10 listopada 201212 l przez Paliodor
Opublikowano 10 listopada 201212 l Czekam na Gears of War: Judgement i God of War" Ascention, a reszta jakoś w przyszłości. Po co się gorączkować jeśli można za grosze wyrwać.
Opublikowano 11 listopada 201212 l GTA V (pipi)O!!! A potem można zamknąć tą generację w cholerę, next-geny poproszę.
Opublikowano 11 listopada 201212 l 2013 zapowiada sie przeza(pipi)iscie GTA V Last Of Us Bioshock MGS:GZ GOWy obydwa Watch Dogs + wiele innych jak np TR, bayo 2 + na deser pod koniec roku prawdopodobny jest next-gen Przecież to bedzie taki rozpie.rdol... Edytowane 11 listopada 201212 l przez Dahaka
Opublikowano 11 listopada 201212 l Dla mnie Crysis 3, Bioshock Infinite i Dead Space 3 to mocarny luty. Licze, ze ktoras z tych gier EA wyleci jeszcze na marzec, bo sie nie da. Potem GoW i GTA V. A w drugiej polowie 2013 to The Last of Us i Watch Dogs. Moze jak ogram Metale to MGS tez wskoczy. Shjeeeeeeeeet.
Opublikowano 11 listopada 201212 l - DMC - Bioshock Infinite - Tomb Raider - GTA 5 - Splinter Cell Blacklist - Gears of War Judgment - God of War Ascension - The Last Of Us - Dead Space 3 - Beyond To są gry już zapowiedziane na które czekam, ale liczę też na jakieś info o nowym Batmanie (który z miejsca stałby się moją najbardziej oczekiwaną grą ), kolejnym Deus Ex, Mafii 3 i jakieś KONKRETY o The Last Guardian. Przyszły rok zapowiada się grubo, ten był średni.
Opublikowano 11 listopada 201212 l Kolejny Assassins(<3) GTA V Watch Dogs The Last of Us Beyond God of War Crysis 3 Dead Space 3 może Tomb Raider Until Dawn Rain(ciekawi mnie bardzo ten tytuł) Puppeter Tak jak Vojtec jeżeli ogram MGS to może Ground Zero. I trochę też nextgeny(na premierę na pewno nie kupie,się odczeka te poł roku-rok) Zapomnialbym jeszcze. Czekam na jakieś informacje o nowym Deusie Exie Edytowane 11 listopada 201212 l przez Lionel
Opublikowano 11 listopada 201212 l Czekam tylko na Gearsy i GTA V, jak po drodze coś fajnego się trafi to dobrze. Najbardziej jednak czekam na kolejną generację.
Opublikowano 11 listopada 201212 l Ja najbardziej czekam na GoW Ascension i The Last of Us. Po ostatnich filmikach z Tomb Raidera nie czekam już tak bardzo na nowe przygody Lary, ale na pewno kupie. Gdzieś tam w między czasi wychodzi Beyond, a z GTA V to poczekam, bo na czwórce się strasznie zawiodłem.
Opublikowano 11 listopada 201212 l Najbardziej czekam: The Last of US GoW: Ascension Yakuza 5 Beyond: Two Souls Bioshock Infinite GTA5 Until Dawn Puppeter MGS: GZ Alien Colonial wiele...
Opublikowano 11 listopada 201212 l Czekam tylko na Gearsy i GTA V, jak po drodze coś fajnego się trafi to dobrze. Najbardziej jednak czekam na kolejną generację. to samo Edytowane 11 listopada 201212 l przez D.B. Cooper