Opublikowano 20 września 201212 l Jako, że gra już dostępna i zapewne wiele osób powalczyłoby z osobnikami wiadomego pochodzenia, zakładam ten oto topic. Oddzielnie, aby można było łatwo znaleźć ludzi pod kątem PES 2013, a nie edycji sprzed 5 lat. Analogicznie do tego z subforum fifowego wpisujcie się więc, jeśli szukacie kogoś do pogrania. Ja może zacznę: GT: Aembg XBL: Gold Net: 20 mbp/s
Opublikowano 16 października 201212 l ja gram czesto dodawac mnie i gramy nick psn: BOSZO_PL_UK net: 40 mbit zapraszam Edytowane 16 października 201212 l przez Boszo
Opublikowano 17 października 201212 l Blah, zmieniłem platformę docelową dzięki Bogu: PSN ID: Aem_PL Sieć: 20 mbps
Opublikowano 18 października 201212 l Nie, nie mam na myśli ataku na Klocka. Bardziej odpowiada mi feeling Pro Evo na PS i przede wszystkim kilkunastu znajomych, w dużej części realnych znajomych, którzy cisną w PESa na konsoli Sony.