genjuro 82 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 ...ale zakrzakowane Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 spoko, przeszedłem wersje na psp po angielsku, poradze sobie wiadomo, bede musial w niektorych miejscach posiłkować sie tłumaczeniem w necie, ale juz 3 monstery przeszedłem po japońsku więc i tutaj sobie poradze nie moge sie doczekać! priorytet wysłany dziś rano wiec jutro powinno byc Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Do 3rda HD jest pelno poradnikow wiec nawet kompletny laik sobie poradzi, jesli ktos zna serie na wylot, 3/4 rzeczy od razu pozna, a przy reszcie (np materialy) bedzie sie musial posilkowac wiki czy netem . PS. Gratuluje wyboru, swietny zakup Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 (edytowane) dzięki, polowałem na to od czasu premiery nie chciałem sie miotać ze sprowadzaniem z chin (bo juz kiedyś sie z tym szarpałem) wiec czekalem az sie pojawi na allegro, i mimo ze troche to zajeło to w koncu jest btw ja serio spoko poradze, przeszedłem większośc P3rd na psp po japońsku grając od premiery, potem w międzyczasie pojawił sie angielski patch wiec pogralem też w niego po angielsku wiec bedzie spoko w sumie oprocz internetu moge sobie odpalić jednocześnie psp i porownac np menusy dla tych co maja juz 3dsa i kupuja ultimate http://www.mh3-ultimate.com/ ta stonka napewno wam sie przyda, narazie nie jest dokończona ale jej odpowiednik na temat P3rd na psp zawierał praktycznie wszystkie potrzebne informacje o wszystkim , wiec tutaj tez sie pewnie pojawią w okolicach premiery Edytowane 27 Lutego 2013 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Dzięki, na pewno się przyda. Jeszcze 4 tygodnie, szybciej szybciej.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 ja tam wole monsterhunter.wikia.com Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Potwierdzam - A+B = włacza wybrany upgrade strzaly. Ciekawe czy ultima szybko wysle po premierze, ktos ma/mial doswiadczenia z ta firma? Wybralem opcje odebrania w paczkomacie - to bezpieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Traktorzysta 18 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Sporo rzeczy zamawiałem z ultimy i gry docierały na czas a nawet przed premiera. W paczkomaty się nie bawilem, lepszy kurier pod drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 ja zwykle kupuje w ultimie ale odbieram osobiście żeby nie (pipi)ac sie z kurierem, często gry można odebrać 2-3 przed premierą :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Tydzień czekam już na limitkę rising, ale to dystrybutor zje.bał. Z grami na ds/3ds/wii zawsze jest git. Albo dzien przed premiera, albo w dniu premiery kurier zawsze u mnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Tydzień czekam już na limitkę rising, ale to dystrybutor zje.bał. Z grami na ds/3ds/wii zawsze jest git. Albo dzien przed premiera, albo w dniu premiery kurier zawsze u mnie jest. To dziwne bo to chyba ten sam dystrybutor (choc juz nie na dlugo?). Cytuj Odnośnik do komentarza
Traktorzysta 18 Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Chcialem kupic wiiu zeby grac po necie, ale patrze ze niby mh4 bedzie tylko na 3ds. Bede musial chyba obie konsole kupic Cytuj Odnośnik do komentarza
Traktorzysta 18 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Ma ktos circle pad pro do 3ds? Przyda sie jakos do mh? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 circle pad własnie po to został stworzony, jego premiera miała miejsce wrazz premieją MH w japonii i był sprzedawany w zestawie z grą jednak jak widziałes wyzej ludzie moją że da sie grac na dotykowym wiec musisz podjąc decyzje czy warto sie nacinać na kase Cytuj Odnośnik do komentarza
Traktorzysta 18 Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Poszperałem w necie i sporo opinii że w walce w wodzie bardzo sie przydaje. Koszt tego tez nie jest wysoki. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 W demku nie mozna uzywac a szkoda. Jak dla mnie to niewygodnie sie gra bez tego. Obecnie bardzo zastanawiam sie nad zakupem tej gierki. Nigdy wczsniej nie gralem w MH (a wersji na PSP nie chce bo ta konsola do gier zrecznosciowych sie nie nadaje - Tylko GoW ukonczylem a tak to jRPG i TRPG). Zasze jest jakis limit czasu na ubicie potwora ?? Strasznie to wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Traktorzysta 18 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Zawsze jest limit. Ja oleje jednak skoro nie ma multi po necie, solo nie chce mi sie znowu grac, szczegolnie ze przeszedlem wersje na Wii. Poczekam na mh4. Na psp bardzo dobrze sie gra, no i jest tam najbardziej dopakowana wersja, mh freedom unite Edytowane 19 Marca 2013 przez Traktorzysta Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) wersji na PSP nie chce bo ta konsola do gier zrecznosciowych sie nie nadaje akurat monster na psp jest o wiele wygodniejszy, powie ci to każdy prawdziwy gracz w MH (zaznaczam że prawdziwy, bo niektorzy nowicjusze mogą twierdzić że 3ds wygodniejszy bo ma autocelowanie) limit czasu jest najczęsciej 50 min, a walki trwają 10-30 min zazwyczaj (zależy od skilla, sprzętu i wroga) , chyba że ktoś bardzo słabo gra, albo już później w grze walczy z naprawde trudnym przeciwnikiem., ale zazwyczaj nie ma problemu z czasem nie to co w jedynce i dwójce na ps2 - tam zwykły diablos sprawiał wielkie problemy żeby sie wyrobić w 50min Edytowane 19 Marca 2013 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Yano, a jak dla przykładu będę zapier.dalał całą grę z longswordem, to potem kolejne katany będą się od siebie różniły wyglądem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Traktorzysta 18 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Jesli sie nic nie zmienilo to kazda wyglada inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) z każdego rodzaju broni jest kilkanaście(dziesiąt) rodzajów (np katana stalowa, albo katana z jakiegoś wroga) , każdy rodzaj ma kilka wersji w stylu "katana stalowa" potem "katana stalowa+" a potem "super katana stalowa" zwykle te 3 wersje wyglądają tak samo lub bardzo podobnie. jednak każdy inny "rodzaj" wygląda zupelnie inaczej masz tu kilka przykładów iron katana mieczyk ze srebrnego rathalosa z białej nargi z agnaktora broni jest cała wielka masa (setki) , i tylko niektore wygladaja tak samo (najbliższe ulepszenia) Edytowane 19 Marca 2013 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Oj ty chyba lubisz tą serię, co xD? Dzięki za odpowiedź. To właśnie chciałem usłyszeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) ja ją kocham, to moja ulubiona seria ever, jestem od 1 części od 8 lat z nią jestem najwiekszym forumowym fanbojem MH Edytowane 19 Marca 2013 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Co z Ciebie za fanboy jak nie masz wer. 3ds Anyway ,Ultimo wysyłaj już ! ps. bez CPP da sie grać,ale pod wodą nie jest za ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 jestem fanbojem MH ale zarazem hejterem nintendo ;p nie podoba mi sie cały zamysł konsol nintendo.... mimo to może sie przełamie, jednak raczej nie teraz, bo i tak narazie mam malo czasu na granie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi