Anakinski 2 Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 (edytowane) U mnie to samo, jednak Ultima nie zawiodła ;] Czyli jutro gramy ;] Edytowane 20 marca 2013 przez Anakinski Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 Przed chwila sprawdzilem status zamowienia u siebie i mam - "zamowienie zostalo zrealizowane"...czyli, wyslali? Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 Już mam,teraz wytrzymać te pare godzinek w robocie i hunting! Cytuj
Traktorzysta 18 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 Ja nienawidze walki pod woda, w mh tri robilem je tylko na multi jesli nie potrzebowalem do podbicia rank w solo. Ktos z trojmiasta moze? Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 Ja mam paczkomat to pewnie dopiero jutro bedzie odbior w kazdym razie nie dostalem na razie od nich zadnej informacji Cytuj
Artoth 0 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 Można liczyć, że komuś się jakoś uda obejść granie online na 3DSie? Czy było to (ponoć) możliwe tylko na psp? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 (edytowane) z tego co patrzyłem w necie pare tygodni temu to twórcy xlink kai - programu ktory pozwalał grać przez net na psp, nie planują robić wersji na 3dsa oto co napisał jeden z twórców na forum xlinka odpowiadając na prośbe o zrobienie go na 3dsa "3ds support would be nice but it's unlikely... I don't think any of our devs even own a 3ds to be honest." Edytowane 21 marca 2013 przez Yano Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 Po prostu sie nie wyrobili.A jest to możliwe jak najbardziej. Wystarczy popatrzeć na MK7 gdzie jest najlepszy multi na handheldzie jaki widziałem ever. 8 graczy na raz,ŻADNEGO laga czy spadków animacji. Graczy szuka błyskawicznie i wszystko działa jak w zegarku. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 no no, ultima się spisała bardzo ładnie . Pierwsze 2 questy zrobione - gra się zaje.biście Cytuj
Traktorzysta 18 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 3ds niestety niszowa konsola, nikt z moich znajomych jej nie ma. W unite robiłem ustawki z 2-3 kumplami i się katowało po pare godzin questy. Chyba oleje i poczekam na mh4 które na szczescie bedzie mialo multi online. Wlasciwie to nie wiem czemu to olali teraz. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 oni mają taką tendencje, w porcie MHP3 HD na ps3 tez nie ma zwykłego online tylko trzeba używac ad hoc party (czyli coś co bylo stworzone z myślą o psp) Cytuj
Traktorzysta 18 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 Bylo multi dzialajace na Wii, dali tez na Wii U, nadal nie rozumiem. Dobrze ze jest potwierdzony online w mh4. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 (edytowane) Chłopy, armor ze sklepiku w wiosce przynajmmniej na początku oczywiście kupować? Z czasem pewnie sprzęt, który sam zrobię bedzie 100 razy lepszy od stockowego osprzętu w sklepie? A, i jeszcze jedno - podczas robienia broni/zbroi wystarczy że materiały mam w domu co nie? Nie muszę ich chyba mieć przy sobie? Edytowane 21 marca 2013 przez ragus Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 Nie kupuj ze sklepu,zajrzyj do skrzyni. Na początek dali troche uzbrojenia. Nie trzeba nosić przy sobie materiałów do craftingu. Byłem na chwile w tym nowym dodanym w Ultimate (w Tri go nie było) porcie,za(pipi)iście zrobiony Tam też chyba można robić questy samemu? Nie sprawdzałem jeszcze,siedzie w wiosce. Cytuj
Traktorzysta 18 Opublikowano 21 marca 2013 Opublikowano 21 marca 2013 Wszystkie questy mozna robic samemu. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 marca 2013 Opublikowano 22 marca 2013 Chłopy, armor ze sklepiku w wiosce przynajmmniej na początku oczywiście kupować? nie ma co specjalnie kupowac nowej zbroi na poczatku, i tak bedzie słaba i wielkiej roznicy nie zrobi, pograj troche , ogarniesz co sie dzieje warto kupowac kilofy i wydobywać rude (w peknieciach, na stronkach sa mapki z zaznaczonymi miejscami), zbierać wszystko co popadnie i łapac robaki, kazdy item może sie do czegos przydac , na początku zbieractwo wszystkiego jest bardzo ważne (potem wiekszą wage bedą miały itemy zebrane z wrogów) Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 marca 2013 Opublikowano 22 marca 2013 5 godzin na liczniku i chyba zacząłem łykać bakcyla. Strasznie wciągające (pipi). Ciągle mam syndrom "jeszcze jednego questa". Masakryczny pożeracz czasu. Lubię to . Cytuj
Anakinski 2 Opublikowano 22 marca 2013 Opublikowano 22 marca 2013 Dobra teraz moja opinia. Gram już 2 dzień, gra wciąga jak cholera, mechanika, różnorodność ruchów bossów i mobków a nawet sama grafika. Tak grafika na 3ds gra wygląda jak dla mnie bardzo ładnie, ilość broni i całego stafu jaki występuje w tej grze tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze cholera dobrze zrobiłem kupując tą grę. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 22 marca 2013 Opublikowano 22 marca 2013 No ja tez juz odebralem swoja wersje, na razie tylko zrobilem postac i pobiegalem po wiosce. Ale wieczorkiem wracam Btw. sa juz do sciagniecia darmowe DLC, wiec jak ktos nie sprawdzal to niech to koniecznie zrobi PS. Ciekawe czy te DLC to wszystkie beda darmowe... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 marca 2013 Opublikowano 22 marca 2013 doczytałem, że ten drugi, bardziej egzotyczny port służy do multiplayera, ale zobaczyłem, że samemu też mogę robić dostępne tam questy. one są dodatkowe czy jak ;p? Bo nie wiem czy na przykład za jakiś czas nie wygasną, skoro niby są do multi. Nie wiem, czy na razie skupić się tylko na questach z pierwszeggo portu, czy może odwiedzać 2 porty na zmianę Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 marca 2013 Opublikowano 22 marca 2013 (edytowane) w MH zawsze jest tak że singlowy port/wioska są najłatwiejszymi questami, tak jak by poziomem easy-normal, dobrym zeby rozpocząć, jak już człowiek sie podpakuje (a najlepiej dojdzie do konca singlowych questów) to może iść robić questy na multi ktore też maja normal, potem high rank (hard), i prawdopodobnie w tej akurat grze mają jeszcze g-rank (very hard) , kolejne poziomy sie odblokowują po zrobieniu wcześniejszych , z każdym poziomem wzrasta poziom trudnosci bardzo wyraźnie (zwłaszcza na ostatnim) , za przejście gry uznaje sie zrobienie wszystkich poziomów aż do ostatniego mega bossa g-ranka. każdy poziom to nowe sprzety (na wyższych poziomach z wrogów zostają zupelnie inne przedmioty służące do proadukcji o wiele lepszego sprzetu) poziomy trudnosci to nie jest newgame+ tylko wszystkie istnieją w jednej grze, poprostu odblokowują sie coraz to nowe grupy questów ale do wcześniejszych też ma sie dostęp caly czas na koniec dodam że trudność tych niby-multi questów polega też na tym że wrogowie mają o wiele więcej życia żeby dostosować sie do walki przeciw wielu graczom, więc robienie ich solo jest wyraźnie trudniejsze (jednak wszystkei z nich da sie zrobić samemu tylko wymaga to dopakowania sprzetu i umiejetności) Edytowane 22 marca 2013 przez Yano Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 22 marca 2013 Opublikowano 22 marca 2013 Tak było do tej pory,w tej części wchodzą do "wioski multi" możemy wybrać tryb SOLO. Podejrzewam ze monstery nie będą tak dopakowane hp i to mi się podoba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi