Rayos 3 170 Opublikowano 19 marca 2013 Autor Opublikowano 19 marca 2013 Yano, co do sterowania, sam wiesz ze tez jestem fanem MonHuna i znam tez sie co nie co na nim i tez przegralem spora czesc zycia w niego na PSP i smiem twierdzic ze sterowanie na 3DSie jest rownie dobre co na psp (i to na 3DSie bez CPP), kupilbym na premiere ale kasy brak, pewnie kupie dopier ow maju/czerwcu... Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 jestem fanbojem MH ale zarazem hejterem nintendo ;p nie podoba mi sie cały zamysł konsol nintendo.... mimo to może sie przełamie, jednak raczej nie teraz, bo i tak narazie mam malo czasu na granie Hejter Nintendo? No to jako fan MH masz przechlapane Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 smiem twierdzic ze sterowanie na 3DSie jest rownie dobre co na psp byłbym w stanie w to uwierzyć gdyby nie to że mam już nabite ponad 20 godzin (wiem to nic, ale mam malo czasu) w monsterze na PS3 i początkowe problemy z kamera sterowaną prawym kciukiem (gałką) nadal sie pojawiają - nadal sie łapie że kamere mam skierowaną w głupią strone ponieważ musze jednocześnie sie poruszać i atakować (ewentualnie trzymać gałke żeby atakować w dobrym kierunku) przez co nie mam wolnego palca na kamere i nie moge jej skorygować tak jak bym chciał Hejter Nintendo? No to jako fan MH masz przechlapane wiem, ubolewam nad tym od roku Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 19 marca 2013 Autor Opublikowano 19 marca 2013 no to Ty po prostu masz problem z DS3 nie znaczy to jednak ze sterowanie na 3DSie jest zle, jest dobre, a z CPP pewnie jeszcze lepsze, skoncz chociaz z bezsensownym hejotwaniem ninny Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 a bede! ukradli moją ulubiona marke i zaczeli wydawać na swoich konsolach dla dzieci (możecie zaprzeczać ale taka jest prawda) i tak przecież ostatnio mało o tym mowie. pozatym tak czy siak będe wam pomagał z grą, a moze i kiedyś sie przełamie jak wyczaje na allegro jakiegoś używanego dsa za bezcen Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 Prawie 500h w TRi na Wii w multi i jakoś dzieckiem się nie czuje Niny rulez. Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 Bo to Yano jest ograniczony, a nie konsole Nintendo. 1 2 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 19 marca 2013 Autor Opublikowano 19 marca 2013 Yano, 3DSa juz teraz idzie kupic spokojnie za 2-3 stowki kaz_ mocne, ale prawdziwe! Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 kaz ty w morde dawno nie dostałeś 1 Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 Nie chce robić offtopa, ale to smutna prawda. Nie wiem w czym taki 3ds czy Wii ustępuję konsolom Sony, ale na pewno nie w graniu w MH. 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 (edytowane) przez ta przesiadke caly czas dostajemy monstera na poziomie zbliżonym do wersji z ps2 - zamiast przejść na o wiele mocniejszą currentgenową grafike na ps3 (albo chociaż na vite) , wersja na wii u jest dosyć ładna ale to nie jest poziom currentgenów tylko podrasowana wersja z 3dsa nie chciał byś zagrac w takiego monstera? (podaje screeny z lost planet 2 bo te gry mają sporo wspolnego) albo takiego? (tu jeszcze więcej podobieństw) Edytowane 19 marca 2013 przez Yano Cytuj
Traktorzysta 18 Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 Naiwny jesteś skoro myślisz że capcom Ci zrobi mh z super grafiką. Tu jest ta sama sytuacja co z pokemonami. Po co sie wysilac jak i tak sie sprzedaje. Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 19 marca 2013 Opublikowano 19 marca 2013 (edytowane) @YanoA ty wiesz jak działa biznes jakim są gry? To że MH wygląda słabo to nie dlatego, że gra wychodzi na słabym sprzęcie, tylko koszty zrobienia muszą być jak najniższe, a sprzedaż jak najwyższa. Jaki by był sens robienia Huntera w takiej grafice za grubą kasę na sprzęty, które w Japonii (tak, tak, USA i Europa to drugorzędny rynek zbytu gry) nie mają wzięcia?Tu nikt nie robi sztuki dla sztuki, seria dalej schodzi w milionach kopii, Japończykom nie przeszkadza archaiczna grafika, ważne, żeby dodawać do każdej nowej części/wersji świeży content, a oni i tak to kupią. Edytowane 19 marca 2013 przez kaz_ Cytuj
Anakinski 2 Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 Dla tych którzy zamawiali monster hunter 3 ultimate w ultimie. Po telefonie do nich dowiedziałem się że gra ma dojść do nich do soboty(jeszcze jej nie mają) i prawdopodobnie zaczną wysyłać dopiero w poniedziałek. Co mnie strasznie zasmuciło mam obrone inżynierki w piątek i myslałem że po powrocie się troche odstresuje, a tu taki zonk. No nic tyle na ten tytuł czekałem to i pare dni jeszcze poczekam. Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 Jeśli to prawda to przykra wiadomość Nie będzie polowania na weekend... Cytuj
Anakinski 2 Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 Zawsze jest cień nadziei że dojdzie im jutro, a wtedy może uda się pograć wcześniej. Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 Anakinski jaki masz status przesyłki w Ultimie ??? Cytuj
Anakinski 2 Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 (edytowane) Status i szczegóły zamówienia Data złożenia Opcje Zamówienie zostało zaakceptowane 2013-03-04 Monster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS) x 1 - 179.90 zł/szt.Sposób wysyłki: Przesyłka kurierska (koszt: 11.90 zł) Sposób płatności: Płatność e-przelewem Choć nie wiem po co Ci to potrzebne?;p Edytowane 20 marca 2013 przez Anakinski Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 Damn,bo dziś mi sie zmienił z potwierdzonego na zaakceptowany. A to przeważnie zwiastuje wysyłkę w tym samym dniu. Cytuj
Anakinski 2 Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 (edytowane) Faktycznie masz racje że się zmieniło, często kupujesz w Ultimie?. w takim razie juz maja gre na stanie?. Edytowane 20 marca 2013 przez Anakinski Cytuj
bid0n 3 Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 Często. Czy mają na stanie może sie okazać koło 17-19 jak dostaniesz dodatkowo nr przesyłki kuriera w statusie 1 Cytuj
Anakinski 2 Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 Można by zadzwonić 2 raz do nich i się spytać, ale nie bede robił z siebie idioty i wydzwaniał po 100 razy na dzien ;p Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 marca 2013 Opublikowano 20 marca 2013 (edytowane) e tam pieprzenie, ja jak kupuje coś w ultimie to dzownie do nich cały czas (i tak zwykle mają zajęte) , tylko ze ja tam chodze osobiscie bo nie lubie czekac na kuriera, dzięki temu wiele gier w ultimie kupowalem ze 3-4 dni przed premierem dzowńcie śmiało, nie musicie przecież sie przedstawiac, tylko "elo macie już monstera?" Edytowane 20 marca 2013 przez Yano Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi