White 23 Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 Hej. Szukam miejsca w Pradze w którym mógłbym z dziewczyną wypocząć 11 listopada przez kilka godzin (jedziemy na koncert i fajnie byłoby móc gdzieś się na chwile położyć przed i po koncercie, zamiast tułać się po mieście przez całą dobę). Może ktoś ma jakichś czeskich znajomych, bądź też zna jakiś niedrogi hostel/ akademik w którym można tanio wynająć pokój na jeden dzień? Bedę wdzięczny za wszelką pomoc. Cytuj
Gość Opublikowano 22 września 2012 Opublikowano 22 września 2012 Stronkę wimdu.pl polecam - ludzie wynajmują mieszkania, pokoje. Wszystko ładnie zweryfikowane i póki co z tego co korzystałem z ofert tam zamieszczonych - osobiscie polecam. Do tego w Sieci krążą kody na obniżki cen noclegów. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 września 2012 Opublikowano 26 września 2012 (edytowane) Jeszcze http://www.couchsurfing.org/. Btw White na GYBE jedziesz? Edytowane 2 października 2012 przez _Be_ Cytuj
White 23 Opublikowano 27 września 2012 Autor Opublikowano 27 września 2012 Bomba, dzieki panowie! Btw White z GYBE jedziesz? Tak. Koncert w zeszłym roku w Poznaniu tak mi się spodobał że postanowiłem nie czekać aż zjawią się znów w Polsce. ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi