Raval72 1 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Właśnie Psx w sklepie kosztuje 7,99 Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 5nr. z prenumeraty doszło do mnie listem priorytetowym, ostatni (166) dotarł do mnie po długim czasie listem ekonomicznym z czego nie byłem zadowolony, związane jest to ze zmiana wydawnictwa?? prenumerata zawsze będzie wysyłana l.ekonomicznym od teraz?? Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 11 czerwca 2011 Opublikowano 11 czerwca 2011 4dni po premierze w sklepach/kioskach. Przedtem był zawsze 3dni przed pojawieniem się w kioskach... Cytuj
Key 29 Opublikowano 12 czerwca 2011 Opublikowano 12 czerwca 2011 4dni po premierze w sklepach/kioskach. Przedtem był zawsze 3dni przed pojawieniem się w kioskach... Ktoś jeszcze ma teraz taki problem? Chciałem zamawiać prenumeratę ale jeśli to ma tak wyglądać, że 4 dni po premierze otrzyma się nowy numer to chyba podziękuje i kupię w kiosku. Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 12 czerwca 2011 Opublikowano 12 czerwca 2011 4dni po premierze w sklepach/kioskach. Przedtem był zawsze 3dni przed pojawieniem się w kioskach... Kiedy wykupiles prenumerate redakcyjna? Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 13 czerwca 2011 Opublikowano 13 czerwca 2011 4dni po premierze w sklepach/kioskach. Przedtem był zawsze 3dni przed pojawieniem się w kioskach... Kiedy wykupiles prenumerate redakcyjna? pół roku temu kupiłem prenumeratę na 6miesiecy. Pierwsze 5nr dochodziły listem priorytetowym ostatni ekonomicznym. Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 13 czerwca 2011 Opublikowano 13 czerwca 2011 W imieniu nowego wydawcy chciałbym wyjaśnić, że zmiany wysyłki będą i owszem, ale od numeru 167 (w sensie zmiany poczty obsługującej wysyłkę; dla prenumeratorów zmiany nie powinny być odczuwalne). Numer 166 był wysyłany z tej samej poczty co zazwyczaj, więc trudno znaleźć nam błąd wynikający z opóźnienia wysyłki. Możliwe, że przy przejmowaniu bazy danych doszło do jakiś nieznacznych zmian, aczkolwiek nie otrzymaliśmy (poza naprawdę jednostkowymi przypadkami) sygnałów, żeby nagle X osób nie dostało/miało opóźnienia z otrzymaniem prenumeraty. Cytuj
k0ntra 409 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 Prenumerata wciąż nie doszła. Zawsze miałem numer 1 dzień przed premiera sklepową. Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 Proszę o informację na prenumerata@psxextreme.pl (z adresem do wysyłki jaki jest podany - sprawdzimy w bazie). Aktualizowaliśmy i przebudowywaliśmy prenumeratę i zdarzają się nam jeszcze pojedyncze nieścisłości wobec prenumeraty rozsyłanej przez poprzedniego wydawcę. Przypominam, że prenumerata wyszła w poniedziałek i wysłana była listem zwykłym (info o prenumeracie w linku pierwszego postu). Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 Uprzedzając ewentualne pytania, bo widzę, że się zdarzają. Aktualnie nie ma opcji kupna prenumeraty przez sklep internetowy. Niebawem (czyt. w ciągu 2-3 tygodni) zostanie odpalony nowy system, który pozwoli nabywać prenumeratę (czy też numery archiwalne) przez sieć. Cytuj
Szakal v_1 1 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 gdzie wreszcie mozna kupic prenumerate , bo na waszej stronie ciagle pisze ,,w przebudowie''. interesuje mnie tylko opcja internetowa Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 21 lipca 2011 Opublikowano 21 lipca 2011 gdzie wreszcie mozna kupic prenumerate , bo na waszej stronie ciagle pisze ,,w przebudowie''. interesuje mnie tylko opcja internetowa Post wyżej . Na tę chwilę nie ma opcji internetowej (niebawem taki system zostanie uruchomiony). Równie proste i łatwe jest dokonanie wpłaty na konto (szczegóły tutaj - http://www.ppe.pl/prenumerata.html). Przy zamówieniu przez sklep też trzeba zapłacić... Tutaj wystarczy wklepać numer rachunku, wpisać kod prenumeraty i dane do wysyłki. Ale tak jak mówię - niebawem system sprzedaży online zostanie uruchomiony. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Dlaczego nie mogę zamówić prenumeraty na stronie sklepu PE? (nie ma jej, jest tylko archiwum i poradniki)? albo jestem ślepy? Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Tu masz to co potrzebujesz: http://www.ppe.pl/prenumerata.html Na stronie sklepu masz tylko numery archiwalne. Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Dlaczego nie mogę zamówić prenumeraty na stronie sklepu PE? (nie ma jej, jest tylko archiwum i poradniki)? albo jestem ślepy? Do końca miesiąca (a pewnie i szybciej), odpalimy prosty system, który umożliwi zakupy przez sieć. Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 skończyla mi sie juz moja druga prenumerata i przy okazji zakonczenia pierwszej pamiętam, że razem z gazetą otrzymałem jeszcze wydruk z danymi do konta i ogólnie mialem informacje, że na to konto bede mial tańszą prenumerate i takie tam. Tym razem przy ostatniej gazecie nic takiego nie dostałem. Czy to normalne? Musze zamawiac prenumerate normlanie jak po raz pierwszy za standardowa cenę? Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 8 września 2011 Opublikowano 8 września 2011 Wszystkie informacje o prenumeracie dostępne są tutaj - http://www.ppe.pl/prenumerata.html Wydruk - aktualnie nie jest dołączany do ostatniego egzemplarza. Koszt - cena rocznej prenumeraty to 79 zł (obecnie nie ma zniżki dla przedłużających). Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 19 września 2011 Opublikowano 19 września 2011 Drodzy prenumeratorzy, z góry przepraszamy za to, iż najbliższy numer może dotrzeć do Was z minimalnym poślizgiem. Niestety mimo dołożenia wszelkich starań, nie udało się nam wcześniej oddać nakładu na pocztę. Nie chcemy się tutaj jakoś specjalnie usprawiedliwiać (zaraz i tak polecą gromy za priorytet ), ale o ile miesiąc temu drukarni udało się szybciej wydrukować i dostarczyć numer na pocztę (stąd przy poniedziałkowej premierze niektórzy numer mieli już przed weekendem, tj. w czwartek/piątek), tak tym razem terminy okazały się nieubłagane. Po pierwsze - harmonogram druku i premier kolejnych numerów ustalany był jeszcze przez poprzedniego wydawcę w uzgodnieniu z inną drukarnią (nowy wejdzie w życie z początkiem roku). Aktualnie nowy wydawca współpracuje z inną drukarnią i niestety nie mieliśmy zbyt wielu możliwości, aby dostosować harmonogram pod siebie (chcieliśmy zachować ciąg wydawniczy i po prostu ze starym harmonogramem "weszliśmy" w dostępne terminy nowej drukarni). Po drugie - znaczenie miał też temat okładkowy - chcieliśmy, aby premiera kioskowa (20.09) zbiegła się z premierą Gears of War 3 (również 20.09), stąd też zależało nam, aby właśnie w tym dniu numer trafił do kiosków. Z góry przepraszamy za opóźnienia. Przy kolejnym numerze postaramy się tak ustalić terminy, aby jak poprzednio prenumeratorzy dostali numer przed premierą w kiosku. W przypadku jakichkolwiek pytań zapraszam tutaj lub bezpośrednio na maila prenumerata@psxextreme.pl. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 W celach czysto informacyjnych: prenumerata dotarła do mnie dziś rano, tzn. 22 IX Cytuj
jedrzejzgierz 1 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 (edytowane) Mam prenumerate zagraniczna. Jak na razie numer 171 do mnie nie dotarl. Zazwyczaj trwa to ok 5 dni od nadania (konczy mi sie powoli trzeci rok, od kiedy zaczalem zamawiac prenumerate zagraniczna i moze dwa razy byl odstep od tego terminu). Pisze tutaj, bo chcialem zapytac z kim sie mozna kontaktowac w sprawie prenumeraty? Napisalem w sb na sklep@sklepe.pl i jak na razie zero odzewu. Taki dobry numer, a tu nadal nie wiem kiedy wpadnie mi w lapy... Pozdro EDIT. Wlasnie mnie druga polowka uswiadomila, ze przeciez w Polsce jest dlugi weekend :rofl2: . No to nadal czekam na odzew . Edytowane 1 listopada 2011 przez jedrzejzgierz Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 1 listopada 2011 Opublikowano 1 listopada 2011 Hej. Pisz na prenumerata@psxextreme.pl - sprawdzimy i zaradzimy . Cytuj
jedrzejzgierz 1 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 Dziś doszedł numer . Nadano 18.10.11, wiec szedł chyba okrężną drogą. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 U mnie to norma. Numer doszedł dziś. Poznań. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi