Perez 1 815 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 Zaktualizowana została strona z prenumeratą - http://www.ppe.pl/prenumerata.html Uprzedzając domysły i spekulacje - wszystkie prenumeraty kupione do końca roku po starej cenie są normalnie realizowane i zmiana ceny pisma nie ma na nie wpływu (żadnych dopłat etc.). Prenumeraty aktualnego, 173. numeru, wysłane zostały dzisiaj, tak że (w zależności od miejsca zamieszkania) prosimy spodziewać się numeru w poniedziałek-wtorek. Premiera kioskowa w środę, 4 stycznia. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 31 stycznia 2012 Opublikowano 31 stycznia 2012 Numer doszedł dziś Poznań. Cytuj
D4vID13 0 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 Hej. Myślę, że mogę zapytać w tym miejscu... Otóż zawieruszył mi się gdzieś numer 172, a w ostatnim numerze widnieje informacja o dostępności tego numeru jako archiwalnego, lecz trochę czasu już minęło, więc cęzapytać czy jest on nadal dostępny? Lub gdzie sprawdzić czy jest? Bo nie chcę ryzykować wpłaty na konto jeśli się okaże, że jestem spóźniony Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 21 lutego 2012 Opublikowano 21 lutego 2012 Jest jak najbardziej dostępny. Wpłata na konto podane na stronie prenumeraty w PE lub tutaj http://www.ppe.pl/prenumerata.html Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Szanowni Czytelnicy, prenumeraty najnowszego numeru PSX Extreme zostały wysłane do Was w niedzielę, 29 kwietnia. Jednak w związku z dzisiejszym świętem (a tym samym dniem wolnym od pracy), możliwe jest jednodniowe opóźnienie w dostawie prenumerat przez Pocztę Polską. Przepraszamy za to jednorazowe utrudnienie. Gdyby prenumerata nie dotarła do końca tygodnia - prosimy o informację na prenumerata@psxextreme.pl. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Prenumerata doszła dziś. Poznań. Pozdrówki Cytuj
IslandClaws 0 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 prenumerata nie doszła po dziś dzień, co już ostatecznie skłoniło mnie do jej olania, odkąd nowy wydawca spieprzył coś, co było dobre. Wrocław Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 prenumerata nie doszła po dziś dzień, co już ostatecznie skłoniło mnie do jej olania, odkąd nowy wydawca spieprzył coś, co było dobre. Wrocław Proszę o informację, czy prenumerata co miesiąc się spóźniała, czy jest to jednorazowa sytuacja? Jeśli to drugie, to niestety możemy jedynie przeprosić, ale w ciągu tego tygodnia wypadło 2 dni pracujące, stąd możliwe opóźnienia. Cytuj
SZ3RYF 11 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 rozumiem, ze byly swieta, potem zaraz weekend ale sroda juz minela a ja dalej nie mam numeru w skrzynce Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 10 maja 2012 Opublikowano 10 maja 2012 Proszę o maila na prenumerata@psxextreme.pl. Najwyraźniej majówka dała się we znaki poczcie, bo mieliśmy kilka pojedynczych sygnałów o braku dostawy numeru. Cytuj
JPek 0 Opublikowano 11 czerwca 2012 Opublikowano 11 czerwca 2012 Najnowszy numer jeszcze nie doszedł, a szkoda. Zwykle numer spóźnia się ok. 2 dni a teraz jest już 11 a go jeszcze nie ma. Cytuj
JPek 0 Opublikowano 22 czerwca 2012 Opublikowano 22 czerwca 2012 Najnowszy numer jeszcze nie doszedł, a szkoda. Zwykle numer spóźnia się ok. 2 dni a teraz jest już 11 a go jeszcze nie ma. Jbc doszedł pod dwóch dniach po napisaniu tego posta. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 11 września 2012 Opublikowano 11 września 2012 (edytowane) Ja nadal czekam na dostarczenie jubileuszowego numeru z prenumeraty. Moze ktos zauwazyl, ze to jubileuszowy numer i go zwinal ? Moim zdaniem pakowanie magazynu w folie nie jest najlepszym pomyslem bo widac cos kolorowego i niektorych moze to zaciekawic. Napisalem juz maila do dzialu prenumeraty i czekam na odpowiedz. Edytowane 11 września 2012 przez saptis Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Prenumerata doszła mi w tym tygodniu i na kartce było napisane, że ilość pozostałych egzemplarzy wynosi 1. No i teraz pytanie, czy ten nr grudniowy był ostatnim jaki jest opłacony czy jeszcze jeden do mnie przyjdzie? Z jednej strony te 'pozostałe egzemplarze' to numery inne niż ten ostatni, czyli jeszcze styczniowy dostane. Z drugiej 'ilość pozostałych egzemplarzy' czyli ilość tych numerów które mi zostały wynosi 1 no i ten 1 właśnie dostałem w grudniu. Ale z tego co pamiętam, z poprzednich lat, na kartce kiedy prenumerata się kończy jest chyba napisane 'ilość pozostałych egezmparzy wynosi 0' więc jeszcze w styczniu chyba mogę wypatrywać listonosza w oknie? Wolę się upewnić mimo wszystko Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Tak, jeszcze jeden numer masz. Gdy dostaniesz ostatni, będzie informacja w stylu "Uwaga! Ostatni numer prenumeraty". Cytuj
katib 41 Opublikowano 21 grudnia 2012 Opublikowano 21 grudnia 2012 A jakies bonusy za prenumeratę przewidujecie? Kiedys tak robiła konkurencja Cytuj
Lipa 520 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Pewnie bonusem jest to, że w prenumeracie cena magazynu jest tańsza i teoretycznie też to, że nr masz przed premierą w kiosku. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Pewnie bonusem jest to, że w prenumeracie cena magazynu jest tańsza i teoretycznie też to, że nr masz przed premierą w kiosku. fixed numer nigdy nie dochodzi wczesniej niz jest w kiosku Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 A jakies bonusy za prenumeratę przewidujecie? Kiedys tak robiła konkurencja Kiedyś czyli już tak nie robi i w dodatku konkurencja więc nie ma tu żądnego ekonomicznego uzasadnienia ani konkurencji aby było inaczej. Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 22 grudnia 2012 Opublikowano 22 grudnia 2012 Pewnie bonusem jest to, że w prenumeracie cena magazynu jest tańsza i teoretycznie też to, że nr masz przed premierą w kiosku. fixed numer nigdy nie dochodzi wczesniej niz jest w kiosku Dochodzi. Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Dziś piątek ,a mój bonusowy numer jeszcze nie dotarł (może listonosz czyta). Kuna , co ja będę czytał w weekend ? Wnerwiają mnie kioski ze świeżutkim PE na witrynie Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Wysyłaliśmy we wtorek, tak że powinien w teorii być najpóźniej dzisiaj, no ale to poczta... Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 29 listopada 2013 Opublikowano 29 listopada 2013 Wysyłaliśmy we wtorek, tak że powinien w teorii być najpóźniej dzisiaj, no ale to poczta... A jednak listonosz. Killym go! Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 31 marca 2014 Opublikowano 31 marca 2014 Jest opcja prenumeraty zagranicznej wysyłanej priorytetem? Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Opublikowano 1 kwietnia 2014 Zasadniczo wysyłamy prenumeraty listami zwykłymi. O jaki kraj chodzi? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi