Suboshi 3 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 irlandia Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Mamy sporo wysyłek na Wyspy i ogólnie nie ma problemu z terminowością. Przy wysyłce w niedzielę zazwyczaj do piątku pismo jest u czytelnika. Opcji z priorytetem nie ma. Jeśli jednak bardzo chcesz taką formę, odezwij się na maila perez@psxextreme.pl i przygotujemy wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Aktualny numer doszedł do mnie dzisiaj , a w poprzednim miesiącu szedł 2 tygodnie. Pamiętam że jakieś 2 lata temu jak miałem prenumeratę to było napisane na niej priorytet i szło w tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Priorytet zniknął blisko 3 lata temu. Tak jak napisałem - nie planujemy przywrócenia go, bo to po prostu duży koszt. Od tych 3 lat i tak nie ruszamy cen prenumerat, mimo rosnących kosztów wysyłek (ostatnio w lutym tego roku). Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 pierwszy raz od stu lat nie dotarła prenumerata a mamy piątek Oo Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokugawa1982 95 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Szok! Prenumerata doszła już dzisiaj. No, no Cytuj Odnośnik do komentarza
w00casheq 0 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Witam. Zakupiłem przed paroma dniami roczną prenumeratę poprzez e-kiosk na Androida. Przyznam szczerze, że pospieszyłem się nieco, bo mogłem najpierw kupić jeden numer, by wypróbować tę platformę. E-kiosk - delikatnie mówiąc - nie spełnia moich oczekiwań. Czy jest możliwość, nie płacąc drugi raz za to samo, dorwać teraźniejszy numer i każdy kolejny przez najbliższy rok w pdf? Tak bym mógł normalnie, bez wychodzenia z siebie, poczytać PSXa na tablecie, choćby a zwykłym Acrobat Readerze? Z góry dzięki za jakiekolwiek info. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Dopytam w e-Kiosku, jak wygląda kwestia rezygnacji z prenumeraty. Wymiany na PDF-a niestety nie ma, bo to są dwie osobne opcje - e-Kiosk to e-Kiosk, PDF-y to już opcja związana bezpośrednio z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza
w00casheq 0 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Tak jak pisałem, pospieszyłem się troszkę myśląc, że będzie możliwość swobodnego 'przeskakiwania' między appką a pdf'em. Będąc pewnym tego, że chcę prenumeratę, kupiłem z miejsca na rok. Teraz wiem, że na ten moment wybrałbym pdf. Jak to zawsze, człowiek mądry po szkodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Odezwali się i proszę o kontakt. Na mailu masz szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Nowość dla prenumeratorów. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Bardzo miło z Waszej strony Akurat za niedługo kończy mi się prenumerata, to zakupię już nową wersję... Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Rozumiem, że to czysty przypadek i nie miał na to wpływu debiut Pixela i ich prenumerata, gdzie w cenie również znajduje się e-wydanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Lipa, miałeś nie odkrywać tego "przypadku"! . A tak poważnie - to nawet nie widziałem, że tak mają (zresztą na stronie takiego info nie widzę). Wiedziałem, że kupując e-wydanie, jest dostęp do niego przez www i aplikacje, ale prenumeraty nie testowałem . Co zaś do samej opcji - pomysł pojawił się już we wrześniu, gdy ruszyły PDF-y (niektórzy już nawet przy e-Kiosku takie coś sugerowali, żeby to powiązać). Ambitnie mieliśmy z tym ruszyć na początku roku, ale z różnych powodów skończyło się na początku lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Pixel idzie na wojnę z PE. Ostatnio na fejsie się żalili, że "inni" małpują ich Retro i muszą zmieniać nazwę działu. Edytowane 4 Lutego 2015 przez Pix Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokugawa1982 95 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Pixel idzie na wojnę z PE. Ostatnio na fejsie się żalili, że "inni" małpują ich dział retro i muszą zmieniać nazwę działu. A z kim ma wojować ? Z CDA? Jeżeli chodzi o chronologię to oni małpują PE ( retro było integralną częścią pisma od dawna ,lecz w formie "rozrzuconej") Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Ale debile, w PE jest dział retro od ponad 10 lat, a oni chyba żyją pod kamieniem, że tego nie widzieli. To tylko potwierdza, że siedzą tam sami pececiarze (a ci nie zbierają gazet konsolowych), albo ludzie którzy nie grają na konsolach. A wydając PIXELa, będą musieli przenieść się na konsole (tak jak CDA). Edytowane 4 Lutego 2015 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 To chyba nie do końca o to chodziło. Bardziej wyszło, że nazywanie działu "Retro" jest passé i ogólnie to nie wiemy, co znaczy słowo retro . Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Czy robi różnicę gdzie kupuję PSXE? W empiku czy w kolporterze? Kto najbardziej terminowo się rozlicza z Wami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Kupuj, gdzie Ci wygodniej . Cytuj Odnośnik do komentarza
kosci85 19 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Witam zamówiłem prenumeratę na rok. Czy trzeba gdzieś zgłaszać ten fakt, aby dostać gratis wydanie extrima w formacie pdf? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 676 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Witam zamówiłem prenumeratę na rok. Czy trzeba gdzieś zgłaszać ten fakt, aby dostać gratis wydanie extrima w formacie pdf? Zamawiałeś przez sklepik PPE czy bezpośrednia wpłata na konto? Jak to pierwsze, to przy zamawianiu jest opcja zaznaczenia PDF-a. Jak drugie, to na pdf@psxextreme.pl informacja z adresem, na który idzie prenumerata papierowa + adres mailowy do prenumeraty elektronicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza
kosci85 19 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Dzieki za info. Zamówiłem przez sklePE, ale pewnie czegoś nie zauważyłem/zaznaczylem. Dla pewności podeślę do Was maila. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Kurde, Perez napisał gdzieś w komentarzach na PPE.pl pod nowym numerem, że wszystkie kupione cyfrowo numery, można ponownie pobrać w menu "moje zakupy".To zostało wprowadzone od niedawna? Mojego 206 numeru nie widzę i chyba musiałem się nie zalogować.Ale ok, mam numer na dysku i na telefonie:) Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Czy od nowego roku zmienił się sposób dostarczania prenumeraty? W zeszłym roku bywało tak, że we wtorek, dzień przed wyjściem numeru miałem go już u siebie, a od numeru styczniowego zawsze mam opóźnienie i to kilku dniowe... Teraz znowu jeszcze nie dostałem numeru, a w kioskach pojawił się w środę... Mam nadzieję, że w poniedziałek dotrze... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi