Perez 1 718 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Jeszcze raz - prenumeraty wysyłane są z Krakowa, bo tam przekazuje je drukarnia. Numery przekazywane są w niedzielę i to jest liczone jako dzień nadania. Prenumeraty wysyłamy listami firmowymi (taka usługa poczty) i mamy zapewniony czas dostaw do max 2 dni w obszarze nadania i do max 4 dni na terenie całego kraju, czyli odpowiednio max wtorek i czwartek, chociaż zazwyczaj jest wcześniej. Jeśli numer nie dojdzie Ci jutro, daj znać na perez@psxextreme.pl - sprawdzę, co tam znowu zamulili. Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Do kiedy jest promocja na -10% Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 (edytowane) Zamulili? Zgubili i tyle. Jak znajdą to może przyjdzie jutro, albo w przyszłym tygodniu. Albo nie przyjdzie. Edytowane 1 grudnia 2016 przez PiotrekP Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 1 grudnia 2016 Opublikowano 1 grudnia 2016 Do kiedy jest promocja na -10% Do konca roku. Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 @Perez dziwną sprawę mam. Zamawiałem prenumeratę w sierpniu (dwunastego) na 3 numery, czyli do października włącznie. Teraz przed piętnastym zamawiałem na pół roku i dziś otrzymuję obecny numer, który powinien być pierwszym z nowej prenumeraty, a na nim pisze "ostatni egzemplarz z prenumeraty" Błąd w druku czy coś innego? Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 Godzinę temu, PiotrekP napisał: @Perez dziwną sprawę mam. Zamawiałem prenumeratę w sierpniu (dwunastego) na 3 numery, czyli do października włącznie. Teraz przed piętnastym zamawiałem na pół roku i dziś otrzymuję obecny numer, który powinien być pierwszym z nowej prenumeraty, a na nim pisze "ostatni egzemplarz z prenumeraty" Błąd w druku czy coś innego? Puść mi maila na perez@psxextreme.pl i zaraz obadamy. Cytuj
Pokrzywa999 0 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Pytanko, bo ciekawi mnie kwestia prenumeraty, a nie otrzymałem odpowiedzi na emaile, prenumerata zakupiona i opłacona ostatniego dnia października, dziś mamy 1 grudnia i nadal nie otrzymałem papieru, 28 dostałem PDF'a, czy taki okres oczekiwania jest normalny? Pytam gdyż to moja pierwsza prenumerata i nie wiem czy wszystko zagrało jak należy? Byłem niemal przekonany, ze prenumerata powinna być na rowni z dostępnoscia magazynu w kioskach? Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 1 grudnia 2018 Opublikowano 1 grudnia 2018 Ten numer wyjatkowo wysylalismy we wtorek, a nie jak zawsze w niedziele. Przy niedzielnej wysylce zazwyczaj prenumerata dociera do srody lub w srode, czyli dzien kioskowej premiery. W tym miesiacu z racji pozniejszej wysylki dodalismy priorytet, ale sprawdzamy, czy w drukarni nie pokrecili czegos, bo dostalem sygnaly, ze do niektorych przesylki dotarly jako list zwykly. W skrocie - ten numer wyjatkowo ma terminy pozmieniane, kolejny trafi na poczte tradycyjnie w niedziele. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 tradycyjnie, numeru dalej nie mam zobaczymy kiedy tym razem dojdzie Cytuj
piotros 220 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 Do mnie papierowy egzemplarz dotarł dzisiaj, na szczęście wcześniej mogłem poczytać wersję elektroniczną A wysyłka chyba była tak jak zawsze, bo na dołączanej kartce papieru nie widzę nigdzie dopisku "PRIORYTET", chyba że litera "F" na środku to oznacza albo któryś numer umowy to precyzuje Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 Też doszło, 30 min po moim poście Cytuj
kazetwu 63 Opublikowano 3 grudnia 2018 Opublikowano 3 grudnia 2018 Ja zamówiłem i opłaciłem 22 listopada i jeszcze nie dostałem nowego numeru Cytuj
jedrzejzgierz 1 Opublikowano 9 maja 2019 Opublikowano 9 maja 2019 (edytowane) Czy pozmieniało się Wam coś w związku ze sposobem wysyłki prenumeraty zagranicznej? Prenumeruje Was od stycznia 2009 i na palcach jednej ręki mógłbym policzyć spóźnienia tzn. otrzymanie PSXa po 5ciu dniach roboczych od wysyłki. W ostatnim czasie natomiast numer dociera do mnie ok. 10ego dnia każdego miesiąca (aktualny nadal nie dotarł). Czy to jest całkowicie normalne i powinienem oczekiwać dostawy np. do połowy każdego miesiąca czy coś jednak nie bangla jak trzeba? Edytowane 9 maja 2019 przez jedrzejzgierz Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 9 maja 2019 Opublikowano 9 maja 2019 Zmian zadnych ze sposobem wysylki nie bylo, chyba ze poczta sama sobie cos zmienila. Podeslij info na perez@psxextreme.pl - sprawdze. Cytuj
jedrzejzgierz 1 Opublikowano 10 maja 2019 Opublikowano 10 maja 2019 W dniu 9.05.2019 o 16:04, Perez napisał: Zmian zadnych ze sposobem wysylki nie bylo, chyba ze poczta sama sobie cos zmienila. Podeslij info na perez@psxextreme.pl - sprawdze. PSX dzis dotarl. Zawsze tak mam, ze musze zapytac co jest grane i nastepnego dnia przychodzi ;-). 1 Cytuj
ChaosLC 0 Opublikowano 27 czerwca 2019 Opublikowano 27 czerwca 2019 (edytowane) Ja nadal nie dostałem swojego nr... a już maila pisałem. od kilku miesięcy muszę się prości o coś za co zapłaciłem. słabo Edytowane 29 czerwca 2019 przez ChaosLC Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 1 lipca 2019 Opublikowano 1 lipca 2019 No, niestety nowy numer jeszcze nie doszedł. Tylko raz doszedł w terminie. Był to pierwszy numer prenumeraty. Myślałem, że nowy wydawca się popisze i dojdzie w terminie ale jednak nie. Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 1 lipca 2019 Opublikowano 1 lipca 2019 Niestety ten pierwszy numer chyba musial zaliczyc swoje trudne poczatki i dostal combo opoznien. Dzisiaj powinien dotrzec, jesli max jutro nie bedzie to pisz plis na prenumerata@psxextreme.pl. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 1 lipca 2019 Opublikowano 1 lipca 2019 24 minuty temu, Perez napisał: Niestety ten pierwszy numer chyba musial zaliczyc swoje trudne poczatki i dostal combo opoznien. Dzisiaj powinien dotrzec, jesli max jutro nie bedzie to pisz plis na prenumerata@psxextreme.pl. Dam znać jak dojdzie i jeśli nie dojdzie Cytuj
RedAxe 0 Opublikowano 1 lipca 2019 Opublikowano 1 lipca 2019 Do mnie też nie dotarł., zarówno w wersji papierowej jak i cyfrowej. Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 1 lipca 2019 Opublikowano 1 lipca 2019 W przypadku cyfry (w sumie w obu przypadkach) pisz na prenumerata@psxextreme.pl. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 1 lipca 2019 Opublikowano 1 lipca 2019 Prenumeruję od roku Pixela i na pocieszenie mogę wam napisać, że tydzień obsuwy to niemal standard. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 1 lipca 2019 Opublikowano 1 lipca 2019 Czyli hiv mial racje i preorderzy to frajerzy? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 lipca 2019 Opublikowano 1 lipca 2019 (edytowane) czyli dalej jednak są wysyłane pliki pdf na maila? Może na forumku jakiś baner dajcie do prenumeraty? Mi się w sumie skończyła, ale się zastanawiam. Edytowane 1 lipca 2019 przez grzybiarz Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 3 lipca 2019 Opublikowano 3 lipca 2019 W dniu 1.07.2019 o 18:37, Mitra napisał: Dam znać jak dojdzie i jeśli nie dojdzie Prenumerata papierowa i elektroniczna doszła. Dzięki. Zróbcie licznik na kartce nadawczej ile zostało numerów do końca prenumeraty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi