Skocz do zawartości

Prenumerata i cena PSX Extreme

Gość MasterShake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Wolny napisał:

Dlaczego od paru nr. pdf. zawsze nie jest na czas? To powinno przyjść po 12 w nocy o ile się nie myle. Nie mówiąc o papierku.

Hmm, miesiąc temu były zawirowania, wcześniej linki wychodziły po północy. A w tym miesiąc numeru ukazuje się jutro, tym samym linka jeszcze nie ma. 

Opublikowano

Z tego co wiem PDF-y maja byc wysyłane dzisiaj. Jak by ktoś nie dostał niech od razu pisze na konrad@idea-ahead.com 

Opublikowano
19 godzin temu, Konrad Masmix Kowalski napisał:

Z tego co wiem PDF-y maja byc wysyłane dzisiaj. Jak by ktoś nie dostał niech od razu pisze na konrad@idea-ahead.com 

Ja mam zwrotkę że problem z dostarczeniem maila. A pdfa oczywiście też nie mam.

Opublikowano (edytowane)

Pisałem na FB Pixela, żeby wzorem PSXa robili na kartce adresowej ilość pozostałych wydań z prenumeraty, bo było to pomocne. To po przejęciu PSX zlikwidowali to z niego. 

No i numeru brak, zacznie się to co z Pixelem, czyli norma, że będzie przychodził po kiosku. Bo tak mam od ponad trzech lat.

A PSX kilka razy potrafił przyjść dzień po wysyłce. 

Edytowane przez PiotrekP
Opublikowano
9 godzin temu, raven_raven napisał:

Chociaż tyle, że na wysłanego maila reakcja jest szybka. Tylko znowu okładki schrzanione :no:

U mnie nawet mail na ww. nie dochodzi. Takiej kaszany dawno nie widziałem że trzeba się upominać. Numer poprzedni dodatkowo papierowo dotarł jakoś 10 dni po kiosku.

Opublikowano

Wie ktoś jak można załatwić zwrot kasy za prenumeratę bo to już jaja są ze od pół roku się prosić człowiek musi o coś za co zapłacił ......??

Opublikowano
W dniu 31.07.2019 o 13:47, Perez napisał:

O liczbie numerow wspominalem, podobno ma wrocic na karte adresowa.

Razem z numerem 264 taką informację dostałem na załączonej kartce :)

No i w końcu tym razem dostałem swój egzemplarz, dzień po premierze :)

Jeszcze tylko wysyłka PDFów na czas, bez potrzeby przypominania i wszystko będzie jak po staremu :)

Opublikowano

Zawsze kupowałem co miesiąc pdf-a, kiedy będę mógł to zrobić? Omija mnie już drugi numer, bo nie chcę z różnych względów papieru, ew. jak mam zamówić prenumeratę na sam pdf?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Godzinę temu, Radesito napisał:

Dzisiaj już 29 sierpnia a ja nadal nie mam swojej prenumeraty... miało być szybciej a jest, jak jest :(

na to nie licz. Pixel czwarty rok przychodzi po premierze kioskowej, teraz to samo będzie z PSXem, choć obecny numer przyszedł wczoraj. Od 2014 jak prenumeruje, raptem kilka razy był później niż we wtorek. Teraz o wtorku będzie można pomarzyć. 

Opublikowano

Ja wczoraj ładnie mailowo ok 6 rano poprosiłem o pdfa. Dostałem niedługo linka do wetransfer i pobrałem. Mam nadzieję że ten link się gdzieś nie udostępni bo są tam moje dane ;)

Co do papieru tym razem mi nie zależy bo jestem na urlopie więc pdf wchodzi jak mam chwilę wytchnienia ;)

Opublikowano

No i nie przedłużam, skończyła mi się prenumerata przed zmiana wydawcy, wcześniej numery przychodziły różnie - czasem w dniu premiery, czasem wcześniej, czasem później. Ale za to ZAWSZE o północy miałem na mailu już nowy numer w pdfie. Jak czytam te posty to nawet się nie zastanawiam, tylko chodzę pieszo po gazetkę jak x lat temu.

A przecież prenumerata to zawsze profit dla wydawcy, bo dostaje kasę z gory. Czemu to tak trwa i skad te komplikacje?

• Plusik 3
  • Lubię! 1
Opublikowano

U mnie ani papieru ani .pdf

W sumie tego .pdf do szczęscia nie potrzebuję, ale jesli prenumerata dochodzi z takim poslizgiem, to moglibyscie chociaż nie dawać ciała z elektroniczną wersją, by można numer przejrzeć na tablecie.

I nie kupuje wytłumaczeń o trudnych początkach bo to już z 3 miesiące od zmiany wydawcy, a jak było, tak jest źle.

• Plusik 3