grzybiarz 10 294 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Opublikowano 30 sierpnia 2019 (edytowane) Wołam @Konrad Masmix Kowalski Pamiętam że Perez na starcie to chyba siedział od poniedziałku do niedzieli po 15 godzin. Nie chcę porównywać, ale jak tu Mejm kiedyś wrzucił info kiedy ostatnio logował się Konrad - link (albo teraz widzę, że ostatnio był w środę), to trochę słabo wygląda. Ale coś czuję, że jak dalej tak będzie, to nie uda się zobaczyć "300" na okładce Edytowane 30 sierpnia 2019 przez grzybiarz Cytuj
Gość Opublikowano 30 sierpnia 2019 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Wiem o problemie z PDF-em. Piszcie do mnie na Konrad@idea-ahead.com Co do tego że mnie nie ma na forum. Staram się bywać jak najczęściej. Ale mam naprawde sporo obowiązków. Problem z przesyłką papierową też znam. Przekazałem tą informacje gdzie trzeba. Naprawde nie wiem co się dzieje z tym że te przeklęte PDF-y nie dochodzą... Moge was jedynie przeprosić od siebie. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Opublikowano 30 sierpnia 2019 6 godzin temu, grzybiarz napisał: Czemu to tak trwa i skad te komplikacje? No kserowanie tych pdfow przeciez trwa. Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Opublikowano 30 sierpnia 2019 @Konrad Masmix Kowalski problem z prenumeratą to idea ma od lat. Ja co miesiąc na fb Pixela żale się, że mi numer na czas nie dochodzi. PDFa PSXa też nie dostałem, ale teraz mi nie potrzebny, skoro mam papier. Cytuj
Saunter 3 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Opublikowano 30 sierpnia 2019 U mnie papieru nie ma do dzisiaj, a PDF i link dostałem za życzenie po moim mailu w środę. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Opublikowano 30 sierpnia 2019 (edytowane) No trochę tego nie rozumiem (ok, ostatni mój post w tym temacie). To PSX Extreme miało wcześniej świetna wysyłkę magazynu, zarówno w papierowej wersji jak i pdf, a Pixel zawsze miał z tym problem: opóźniona wysyłka, wygnieciony papier, cyfrowa wersja magazynu w przeglądarce... I teraz zmienił się tylko właściciel, ale przecież dalej chyba ten sam program generuje pdfy? Te same serwery? Baza danych? To skad to zamieszanie z tymi pdfami? Co się zmieniło poza właścicielem? Czemu ludzie maja się o to upominać i nagle ktoś za pomocą magicznej różdżki wysyła pdfa na maila Edytowane 30 sierpnia 2019 przez grzybiarz Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Opublikowano 30 sierpnia 2019 @grzybiarz, wyjasniajac - w zakresie PDF-ow zmienilo sie wszystko. W skrocie - wczesniej bylo tak, ze pdf ladowal na ftpie PPE i w panelu sklepu PPE. We wtorki w nocy aktywowalem link do pdfa i wtedy system wysylal na maile powiazane z zamowieniami zlozonymi na sklepie PPE link do wygenerowanego pdfa. Teraz, sila rzeczy, pismo nie korzysta z systemu portalu (m.in. dlatego, ze system byl powiazany z kontami, archiwum itp.). 3 Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 (edytowane) Mam problem z prenumerata otóż otrzymałem 3 razy ostatnio ten sam numer 265 tj. W środę(folia) , poniedziałek i dzisiaj, (kartonik). Zaszła jakaś gruba pomyłka pisałem parę razy na maila (wcześniej z maila prenumerata a potem "konrad" otrzymałem nr. w pdf.) ale bez odzewu. Poprzednia prenumeratę miałem od 259-264. Wznowiłem ja w zeszła środę od 265 numeru. Edytowane 3 września 2019 przez Wolny Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 25 września 2019 Opublikowano 25 września 2019 http://shop.pixel-magazine.com/?i=prenumerata nawet tu nie ma nic o PE, a jest to niby oficjalny sklep, gdzie można zamówić archiwalne numery PE. kurła, 20 lat czytam pismo i w 2019 roku taki problem z prenumeratą Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 25 września 2019 Opublikowano 25 września 2019 PS. Widzę, że nie ma już @Konrada Masmixa Kowalskiego, profil nie istnieje. Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 25 września 2019 Opublikowano 25 września 2019 Tworzy się nowa strona dedykowana PE - z info o prenumeracie, opcji zakupu, kontem dla prenumeratora z dostępem do pdfów itd. Tyle że się niestety nieco przeciąga cały proces. Przed kolejnym numerem ma już wszystko smigać. 2 Cytuj
piotros 220 Opublikowano 28 września 2019 Opublikowano 28 września 2019 Mija kolejny miesiąc i nadal problemy Wersja papierowa dociera prawie tak samo późno jak wcześniej, więc jest prawie ok. Kartka z informacją o ilości pozostałych numerów w ramach prenumeraty ma ciągle tę samą liczbę Ciekawe, czy w systemie prenumeraty też ta liczba się nie zmienia... Wersja PDF... porażka! Czemu co miesiąc muszę się upominać o przesłanie PDFa? Nie mówiąc o tym, że chyba poprzednio za problemy obiecali przesłać PDFa z PIXELem, którego do dzisiaj nie zobaczyłem... Przy takich problemach z wiernymi czytelnikami, nie wróżę niestety nic dobrego PSX Extreme, chyba że ktoś specjalnie sabotuje ten magazyn, na korzyść drugiego... Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 28 września 2019 Opublikowano 28 września 2019 Papier - dumamy. Opcje sa dwie, wiec opinie mile widziane: wyzsza cena prenumeraty, ale priorytet lub pozniejszy dzien premiery pisma (np. czwartek). Info o liczbie numerow - zglosilem. PDF - jak ktos jeszcze Nie dostal llis na PW. Od kolejnego numeru ma byc dedykowane konto dla czytelnika. PDF Pixel - @piotros daj znac na PW, ogarne. Cytuj
piotros 220 Opublikowano 28 września 2019 Opublikowano 28 września 2019 @Perez jak dostaję PDF w dniu premiery, jak to było za Advertigo, to mogę poczekać kilka dni dłużej na wersję papierową. A PDF Pixela nie potrzebuję, jedynie zgłaszam, że obiecano, a i tak nic z tego nie wyszło Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 28 września 2019 Opublikowano 28 września 2019 No to jak obiecano to ma byc :). Jak sie namyslisz to uderzaj na priv. Cytuj
jin-roh 0 Opublikowano 19 października 2019 Opublikowano 19 października 2019 Czy jest możliwość zamówienia numer 261 w wersji papierowej? Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 20 października 2019 Opublikowano 20 października 2019 Na razie jeszcze nie, niebawem na sklep (http://shop.pixel-magazine.com/?i=psx) powinny trafić numery archiwalne. Cytuj
jin-roh 0 Opublikowano 20 października 2019 Opublikowano 20 października 2019 Dzięki za informację. Będę zaglądał co jakiś czas pod ten adres. Cytuj
Radesito 0 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 Niestety nadal numer PSX Extreme jest dostarczany z grubym opóźnieniem.... Dziś niedziela 3 listopada i nadal nie mam najnowszego numeru. Szkoda, że tak się dzieje, bo złożyłem zamówienie na prenumeratę skuszony tym, że numer będzie u mnie wcześniej, najpóźniej w dniu jego premiery w kiosku Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 Chyba nikt nie dostał jeszcze. Zdążyłem się przyzwyczaić. Dziwne jakbyś dziś dostał albo w ciągu dwóch ostatnich dni... Pewnie dotrze jutro. Za to pdfy ładnie dotarły. Idzie coś nadrobić jednak co papier to papier Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 (edytowane) @marbel007 znajomy dostał w czwartek i nadal na kartce ma, że zostało mu 5 wydań, choć dostanie jeszcze dwa. Edytowane 3 listopada 2019 przez PiotrekP Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 Ja dostalem w piątek i to do Germany 1 1 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 3 listopada 2019 Opublikowano 3 listopada 2019 O! Ja mieszkam na Śląsku więc to chyba dalej niż Germania Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 4 listopada 2019 Opublikowano 4 listopada 2019 (edytowane) Do mnie w końcu dotarł, pięknie zagięty po skosie przez całą okładkę. Jak teraz sprawdzić ile mi prenumeraty zostało? Edytowane 5 listopada 2019 przez PiotrekP 1 Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 1 grudnia 2019 Opublikowano 1 grudnia 2019 (edytowane) Jest już może jakaś informacja kiedy będzie można kupować indywidualne wydania PSXExtreme w pdfie? Edytowane 1 grudnia 2019 przez DJ1988 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi