Opublikowano 1 grudnia 20195 l A bedzie opcja prenumeraty tylko pdf? @Perez Edytowane 2 grudnia 20195 l przez Minusiak
Opublikowano 2 grudnia 20195 l Jak teraz najlepiej brać prenumeratę? Pisać maila, od razu wpłacić na konto z danymi? Strona się tworzy od września i dalej nic.
Opublikowano 2 grudnia 20195 l Będzie możliwość zamówienia podwójnej prenumeraty tj. PE + P (papier + pdf) ? Mam nadzieję że do końca grudnia będzie można "wygodnie/normalnie" (jak kiedyś w PPE) zamówić prenumeratę.
Opublikowano 2 grudnia 20195 l 3 godziny temu, PiotrekP napisał: Jak teraz najlepiej brać prenumeratę? Pisać maila, od razu wpłacić na konto z danymi? Strona się tworzy od września i dalej nic. Strona juz jest od jakiegos czasu http://psxextreme.pl/
Opublikowano 20 grudnia 20195 l W dniu 1.12.2019 o 15:48, Minusiak napisał: A bedzie opcja prenumeraty tylko pdf? @Perez Wiec od kiedy, to będzie możliwe ?. Od czasu gdy zmieniły sie zasady prenumeraty czyli zlikwidowano pdf nie kupuje PE jak wielu moich znajomych. Tracicie klientów Edytowane 20 grudnia 20195 l przez kakus blad
Opublikowano 21 grudnia 20195 l Trudno mi powiedziec, bo nie biore udzialu przy pracach nad tym systemem i bazuje na tym, co przekazuje Lapusz. Podpytam jeszcze i po swietach dam znac.
Opublikowano 30 grudnia 20195 l Jak mogę się dowiedzieć ile mam jeszcze numerów w prenumeracie? Podbijam też nie jestem pewny ile mam jeszcze numerow. Przez kilka ostatnich egzemplarzy miałem napisane pozostało 7 numerów Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 30 grudnia 20195 l Może niech Lapusz tu się regnie i odpisuje. Są tu czytelnicy jednego z jego pism.
Opublikowano 31 grudnia 20195 l 17 godzin temu, Minusiak napisał: @Perez Wiadomo już cos o prenumeracie PDF? Na razie cisza. Ścignę już wydawcę po nowym roku, bo jeśli na dzisiaj nie ma info, to raczej w sylwestra się to nie zmieni.
Opublikowano 1 stycznia 20205 l Nie rozumiem, to jest czysta strata finansowa. Czy to jest jakiś Rocket Sience
Opublikowano 3 stycznia 20205 l Kiedy będą dostępne numery archiwalne poniżej 263 i czy w ogóle będą?
Opublikowano 4 stycznia 20205 l Na allegro wpisz psx extreme i zaznacz "nowe" i "oferta ma fakturę". Wtedy kupujesz nówkę od firmy, a nie od Janusza co wymiętolił pismo i sprzedaje jako nowe. Taki nieoficjalny sposób.
Opublikowano 7 stycznia 20205 l Dopiero dzisiaj dostałem aktualny numer. Całe szczęście, to już mój ostatni miesiąc prenumeraty. Edytowane 7 stycznia 20205 l przez chris85
Opublikowano 7 stycznia 20205 l W dniu 30.12.2019 o 19:57, Minusiak napisał: @Perez Wiadomo już cos o prenumeracie PDF? Tyle dostałem info, że się wciąż robi cała ta funkcjonalność i już finałowe prace.
Opublikowano 10 stycznia 20205 l Napisz na prenumerata@psxextreme.pl. Po kilku latach ogarniania prenumerat wiem, że jak numer nie doszedł od tak dawna, to na 99% przepadł gdzieś na którejś poczcie.
Opublikowano 10 stycznia 20205 l 3 godziny temu, Perez napisał: Napisz na prenumerata@psxextreme.pl. Po kilku latach ogarniania prenumerat wiem, że jak numer nie doszedł od tak dawna, to na 99% przepadł gdzieś na którejś poczcie. Napisałem. Został wysłany. Mam poczekać do poniedziałku.
Opublikowano 10 stycznia 20205 l Nie wiem jak wyslano, ale jesli zwyklym listem to poniedzialek malo prawdopodobny. Poczta ma 3 dni robocze od dnia nadania. Chyba ze priorytet to wtedy mozliwe.
Opublikowano 16 stycznia 20205 l W końcu doczekałem się prenumeraty PSX Extreme + PIXEL Lepiej późno niż wcale
Opublikowano 16 stycznia 20205 l A widzisz, wyprzedziłeś mnie :). W każdym razie zapraszamy na http://shop.psxextreme.pl/ - możliwość zakupu wersji papierowej + bezpłatny PDF w opcji półrocznej lub rocznej. A ponadto sama wersja cyfrowa. Dodatkowo też pakiet PE + Pixel.