marbel007 857 Opublikowano 17 stycznia 2020 Opublikowano 17 stycznia 2020 Super sprawa. W ten sposób chyba wróciłbym do Pixela ale mi zostały jeszcze chyba ze 2 numery zwykłej prenumeraty PSXE. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 24 stycznia 2020 Opublikowano 24 stycznia 2020 (edytowane) Ok @Perez może trza uzupełnić pierwszy post tego tematu o te info z prenumeraty (zniknie w gąszczu postów, a jest gdzieśtam link do sklepu). Chyba się skuszę i wrócę do niej, skoro już jest PDF i gazetka i można normalnie zamówić na stronie. Edytowane 24 stycznia 2020 przez grzybiarz 1 Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 24 stycznia 2020 Opublikowano 24 stycznia 2020 @Perez na taką prenumeratę czekałem, ale może od Ciebie się dowiem, jak jest wysyłany ten plakat. Bo ma być w tubie, ale to idzie z PSXem razem, czy osobno? Bo niestety na FB SL się tego nie dowiedziałem. Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 24 stycznia 2020 Opublikowano 24 stycznia 2020 Dopytałem - leci osobno w tubie, dzisiaj pierwsze wysyłki. 1 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 24 stycznia 2020 Opublikowano 24 stycznia 2020 Jak mam trwająca prenumerate pixela? Przedluzy mi sie automatycznie? Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 24 stycznia 2020 Opublikowano 24 stycznia 2020 Tak. Jeśli ktoś ma np. dwie (PE i Pixel) i kończą mu się w różnym okresie, to też zostaną automatycznie przedłużone. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 29 stycznia 2020 Opublikowano 29 stycznia 2020 Pdf to przychodzi w premiere kioskowa czy w momencie wysylki? Przedluzylem ta laczona prenumerate i pixel niby jest okej, ale o PE cisza. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 29 stycznia 2020 Opublikowano 29 stycznia 2020 PE zawsze było w dzień premiery kioskowej - jakoś o północy wychodziły pdfy, czy trochę wcześniej. w sumie tez zem przedłużył i jestem ciekaw jak to będzie i czy archiwalne numery również będą w paczce:) Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 PDF brak, a pismo może dziś w końcu dojdzie. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 Równo o północy info o pdfie dotarło Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 2 godziny temu, PiotrekP napisał: PDF brak, a pismo może dziś w końcu dojdzie. U mnie to samo. Mam nadzieje ze od tego numeru wznowiła się prenumerata, a nie od następnego Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 Nie ma pdfa ani gazetki. Tylko mail ze nowy numer dzis w sprzedaży. Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 Co za dziadostwo, kiedyś wchodziłeś normalnie do sklepiku, kupowałeś minutę po północy PDF, teraz co się z tym dzieje masakra!!! Ja nigdzie nie mogę w tym ich sklepiku kupić jednego numeru w PDF, a może nie znalazłem tej opcji. Jest tylko prenumerata roczna, więc kupiłem wczoraj, a tu też kaszana bo numeru do teraz brak. Dostałem potwierdzenie zakupu i dziś, że nowy numer dostępny w sprzedaży. Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 To masz dwie sprawy: a) pojedynczych numerów w PDF-ie nie ma (jeszcze) w sprzedaży b) prenumerata - nie znam dokładnie systemu, jak to teraz działa, ale wcześniej było tak, że gdy kupiłeś prenumeratę PRZED puszczeniem nowego PDF-a to się łapała, ale gdy kupiłeś PO no to już system traktował to jako prenumeratę od kolejnego numeru. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 Może jakoś da się zwerbować Łapusza, by odpowiadał na forum? Mnie np. ciekawi, czy te pdfy, ręcznie ktoś wysyła? Bo pamiętam jak PE zostało wykupione przez Advertigo, pojawiłeś się jako nowy użytkownik i zawsze jak był problem, to odpowiadałeś błyskawicznie. Nawet nieważne, czy był weekend, czy późny wieczór. Nie chce się wymądrzać (wiem że poniekąd to robię:), ale mnie - jako nowego wydawcę, na pewno by ciekawiło, co tam ludzie na forum pisują o moim nowym czasopiśmie i z czym mają problem. * a przypomniał mi się ten Konrad "Masmix", dobre to było, jak miał pełnić chyba Twoją funkcję na forum, a tam Mejm go zczaił, że ostatnio logował się 1,5 miesiąca temu hehe:) Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 @Perez zamawilem na rok łączoną od razu jak dali taką możliwość. Pixela mam 56-66, PSX nie mam jak sprawdzić. Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 U mnie wszystko ok (pdf + papier) Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 11 minut temu, grzybiarz napisał: Może jakoś da się zwerbować Łapusza, by odpowiadał na forum? Mnie np. ciekawi, czy te pdfy, ręcznie ktoś wysyła? Bo pamiętam jak PE zostało wykupione przez Advertigo, pojawiłeś się jako nowy użytkownik i zawsze jak był problem, to odpowiadałeś błyskawicznie. Nawet nieważne, czy był weekend, czy późny wieczór. Nie chce się wymądrzać (wiem że poniekąd to robię:), ale mnie - jako nowego wydawcę, na pewno by ciekawiło, co tam ludzie na forum pisują o moim nowym czasopiśmie i z czym mają problem. * a przypomniał mi się ten Konrad "Masmix", dobre to było, jak miał pełnić chyba Twoją funkcję na forum, a tam Mejm go zczaił, że ostatnio logował się 1,5 miesiąca temu hehe:) Łapusz jak najbardziej zagląda, ale właśnie po to jestem ja, aby w razie pytań bezpośrednio temat przegadać z Łapuszem. Jak było ADVERTIGO to też wydawca bezpośrednio nie siedział na forum, tylko ja działałem. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 No i znow wraca stary burdel. Zero pdf na email. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 Godzinę temu, Perez napisał: Łapusz jak najbardziej zagląda, ale właśnie po to jestem ja, aby w razie pytań bezpośrednio temat przegadać z Łapuszem. Jak było ADVERTIGO to też wydawca bezpośrednio nie siedział na forum, tylko ja działałem. To zagadaj. pixel sie przedłużył o PE cisza i to jie tylko moj problem widze. Cytuj
VerB_ 34 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 To w końcu działa dobrze ta prenumerata i pdf czy nie? Nie czytam PE od kilku lat, ale ostatnio coś mnie natchnęło i te 180zl za pixel und PE to fajna opcja nawet Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 30 stycznia 2020 Opublikowano 30 stycznia 2020 Proszę, info: W celu pobrania wersji elektronicznej najnowszego numeru (#270) prosimy o wejście na stronę http://shop.psxextreme.pl/shoppsx/prenumerata_pdf/ Następnie należy podać adres email oraz kod pocztowy i system prześle na email linka do pobrania zawartości. Cytuj
raskolnikovPL 0 Opublikowano 31 stycznia 2020 Opublikowano 31 stycznia 2020 19 godzin temu, Perez napisał: Proszę, info: W celu pobrania wersji elektronicznej najnowszego numeru (#270) prosimy o wejście na stronę http://shop.psxextreme.pl/shoppsx/prenumerata_pdf/ Następnie należy podać adres email oraz kod pocztowy i system prześle na email linka do pobrania zawartości. Dzięki wielkie, wszystko poszło gładko i bezproblemowo Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 1 lutego 2020 Opublikowano 1 lutego 2020 Wczoraj trafił do mnie plakat Na chwilę obecną poczta "daje radę". Oby tak dalej Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 4 lutego 2020 Opublikowano 4 lutego 2020 Witam Ja nic nie moge pobrać. Loguję się i otrzymuję komunikat że zostało wysłane na mój adres ale nic nie przychodzi. Ktoś pomoże? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi