Skocz do zawartości

Prenumerata i cena PSX Extreme

Gość MasterShake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Alastor84 napisał:

Trochę off-top. Zamówiłem prenumeratę łączoną (PSX Extreme + Pixel). Otrzymałem PE (papier i pdf), plakat, Pixel (papier), ale pdf brak :( @Perez co robić :D ?

W przypadku Pixela to leci mail, wiec jak w spamie ni ma, to najlepiej byloby podeslac maila. Aczkolwiek dopytam, bo z Pixelem na bank to nie wiem jak ten mechanizm wyglada.

Opublikowano
W dniu 30.01.2020 o 10:22, Perez napisał:

To masz dwie sprawy:

a) pojedynczych numerów w PDF-ie nie ma (jeszcze) w sprzedaży

b) prenumerata - nie znam dokładnie systemu, jak to teraz działa, ale wcześniej było tak, że gdy kupiłeś prenumeratę PRZED puszczeniem nowego PDF-a to się łapała, ale gdy kupiłeś PO no to już system traktował to jako prenumeratę od kolejnego numeru. 

A czy można kupić sam PDF bez wersji papierowej ??? Tylko imienna ??

Opublikowano
W dniu 7.02.2020 o 18:50, Perez napisał:

W przypadku Pixela to leci mail, wiec jak w spamie ni ma, to najlepiej byloby podeslac maila. Aczkolwiek dopytam, bo z Pixelem na bank to nie wiem jak ten mechanizm wyglada.

Wiadomo coś :)

Opublikowano

No ale chyba mozesz z tego skorzystac:

W celu pobrania wersji elektronicznej najnowszego numeru (#270) prosimy o wejście na stronę http://shop.psxextreme.pl/shoppsx/prenumerata_pdf/
Następnie należy podać adres email oraz kod pocztowy i system prześle na email linka do pobrania zawartości.

Opublikowano
7 godzin temu, seb.maz napisał:

Dostał ktoś nowy numer w PDF? Dziś nic nie miałem w wiadomościach (gdzie kiedyś mail był zaraz minutę po północy), a z tego odnośnika co podał @Perez pobiera numer 270. 

No masz wyżej posta. Jak nie dostałeś maila to wchodzisz na stronę i wpisujesz maila. Działa to wcześniej niż numer w kioskach.

Opublikowano
19 godzin temu, seb.maz napisał:

Dostał ktoś nowy numer w PDF? Dziś nic nie miałem w wiadomościach (gdzie kiedyś mail był zaraz minutę po północy), a z tego odnośnika co podał @Perez pobiera numer 270. 

I jak, ogarnąłeś? Pisałeś ewentualnie na maila? 

Opublikowano

Jeżeli nie skończyła Ci się prenumerata to chyba tylko oczekiwanie na oficjalną odpowiedź pozostaje.

Ja mam tam osobne linki do każdego numeru.

PElinki.png

Opublikowano

Prenumeratę wykupiłem miesiąc temu, kiedy klikam w ten odnośnik i wpisuje dane, to na maila dostaje plik z 270 numerem. Pisałem z tym problemem i słaby odzew

screen ocenzurowano/Square

374ccdfdc8b7263ae55bb630f0ecd8f9.jpg

Nie mam żadnych opcji wyboru pliku itp.