MichAelis 5 618 Opublikowano 29 września 2020 Opublikowano 29 września 2020 Ja, pisałem wyżej. Tam jest priorytet i dochodzi przed premiera. 1 Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 29 września 2020 Opublikowano 29 września 2020 26 minut temu, MichAelis napisał: Ja, pisałem wyżej. Tam jest priorytet i dochodzi przed premiera. To akurat ciekawe, bo o to osobiscie pytalem wydawce i mowil, ze nie ma priorytetu (mozesz masz jakies specjalne wzgledy :)). Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 29 września 2020 Opublikowano 29 września 2020 Odkąd są te pdfy to w zasadzie nie tykam papieru ale z przyzwyczajenia przedłużę prenumeratę w formie papierowej. Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 29 września 2020 Opublikowano 29 września 2020 3 godziny temu, Perez napisał: To akurat ciekawe, bo o to osobiscie pytalem wydawce i mowil, ze nie ma priorytetu (mozesz masz jakies specjalne wzgledy :)). To dobre. Ostatnio sprawdzałem i byl bankowo, ale dowodu nie mam. Zobacze co teraz przyjdzie Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 29 września 2020 Opublikowano 29 września 2020 Dziwi mnie ze ja w UK juz dzisiaj swoj dostalem. Szybciej niz ludzie w Polsce Cytuj
GenzoChan 304 Opublikowano 29 września 2020 Opublikowano 29 września 2020 1 godzinę temu, MichAelis napisał: To dobre. Ostatnio sprawdzałem i byl bankowo, ale dowodu nie mam. Zobacze co teraz przyjdzie U mnie zawsze D+4 w obu przypadkach. Priorytetem przyszło jak dosyłali zaginiony numer i przyszedł prędziutko. Dzisiaj doszedł nowy numer, jak zawsze wygląda jak psu z gardła. Żaden numer nie przyszedł w idealnym stanie. Trochę słabo że gazetki z roku 2000 mam w lepszym stanie niż z 2020. Odpowiedziałem na apel Rogera i sprawiłem sobie prenumeratę na urodziny ale już wiem że jej nie przedłużę. Jedyny plus jest taki że 2-letnia córka gdy wraca ze spaceru to ma dreszczyk emocji czy jest gazetka w skrzynce czy nie. Cytuj
KamilossPL 0 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 (edytowane) Witam wszystkich. Dzis jest 5 października. Mam łączoną prenumeratę. Pixel dziś dotarł, a PSX Extreme z Avengersami na okładce do dziś nie doszedł. Gdzie to mogę zgłosić? Edytowane 5 października 2020 przez KamilossPL Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Napisz w pierwszej kolejnosci na prenumerata@psxextreme.pl. Gdyby nie bylo odzewu to daj znac. Cytuj
KamilossPL 0 Opublikowano 6 października 2020 Opublikowano 6 października 2020 W dniu 5.10.2020 o 16:24, Perez napisał: Napisz w pierwszej kolejnosci na prenumerata@psxextreme.pl. Gdyby nie bylo odzewu to daj znac. Dzięki. Dostałem odpowiedź z zapewnieniem ponownej wysyłki tym razem w priorytecie. W takim razie czekam cierpliwie, aż dojdzie. Pozdro. Cytuj
KamilossPL 0 Opublikowano 7 października 2020 Opublikowano 7 października 2020 Ok dzięki za pomoc, podesłano mi priorytetem i doszło od razu na drugi dzień. Cóż może poczta nawaliła czy coś. Pozdrawiam i oby kolejne pół roku prenumeraty przebiegło już bez problemów. Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 13 listopada 2020 Opublikowano 13 listopada 2020 Pisalem wczoraj na emaila ale nikt nie odpowiada. Ciagle nie dostałemswojego listopadowego egzemplarza. Gdzie sie zglosic. Poki co z prenumerata@ zero odzewu. 1 1 Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 Nie ma dedykowanego tematu o sklepie internetowym, więc zapytam tutaj: numery, których nakład został wyczerpany nie są dostępne do kupienia kompletnie, nawet w PDF. It's a bug or it's a feature? Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 5 minut temu, Bzduras napisał: Nie ma dedykowanego tematu o sklepie internetowym, więc zapytam tutaj: numery, których nakład został wyczerpany nie są dostępne do kupienia kompletnie, nawet w PDF. It's a bug or it's a feature? Hmm, ale chyba takiego przypadku nie ma... Tutaj http://shop.psxextreme.pl/ przy niektórych okładkach nie ma PDF, ale to w sytuacjach, gdy było kilka okładek. Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 Faktycznie, moje niedopatrzenie i błąd - dzięki za wyjaśnienie. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 7 stycznia 2021 Opublikowano 7 stycznia 2021 U mnie na wiosce psx wykupiony. Idzie gdzieś to zamówić ? Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 Ja rezygnuje z prenumeraty póki co. Skończyła mi się równocześnie PSXa i Pixela i będę oba kupował w empiku. Dopóki coś się w kwestii dostarczania nie zmieni na lepsze. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 A ja się jednak skuszę. dlaczego? Narzekam na obsuwy pisma, ale dopiero kończę czytać poprzedni numer po prostu w grudniu zapiernicz i nie mam czasu na gazetkę - rok temu w analogicznym okresie chyba nawet pisałem że kończę kupować. Przy prenumeracie, bez wychodzenia z domu mam tę gwarancję, że pismo otrzymam (a nie chodzę i szukam numeru z kalendarzem który się wyprzedał), mam też wcześniej pdfa, którego coraz częściej czytam. No i jest chyba trochę taniej. Ale na minus to jednak te dostawy po terminie plus numer czasem przyjdzie wytarmoszony, a ja jednak gazetki kolekcjonuję. 1 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 2 minuty temu, grzybiarz napisał: A ja się jednak skuszę. dlaczego? Narzekam na obsuwy pisma, ale dopiero kończę czytać poprzedni numer po prostu w grudniu zapiernicz i nie mam czasu na gazetkę - rok temu w analogicznym okresie chyba nawet pisałem że kończę kupować. Przy prenumeracie, bez wychodzenia z domu mam tę gwarancję, że pismo otrzymam (a nie chodzę i szukam numeru z kalendarzem który się wyprzedał), mam też wcześniej pdfa, którego coraz częściej czytam. No i jest chyba trochę taniej. Ale na minus to jednak te dostawy po terminie plus numer czasem przyjdzie wytarmoszony, a ja jednak gazetki kolekcjonuję. Ten pdf to deal breaker dla mnie, odkąd prenumeruję to już prawie nie czytam papierowych wydań. Zwłaszcza w komunikacji czy pociągu jest o wiele wygodniej. A tak to pamiętam jak łapy miałem ciągle upierdzielone, bo ten ich tusz łatwo się klei do skóry. Cytuj
Ukukuki 7 009 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 20 minut temu, lpcl napisał: A tak to pamiętam jak łapy miałem ciągle upierdzielone, bo ten ich tusz łatwo się klei do skóry. Może masz specyficzny pot, ja zero takich problemów od kiedy pamiętam. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 33 minuty temu, Ukukuki napisał: Może masz specyficzny pot, ja zero takich problemów od kiedy pamiętam. Myślałem, że każdemu po 5 min. trzymania w łapach się ten tusz rozpuszcza. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 tak było, ale chyba kiedyś... nie wiem... może latem Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 Pytanko techniczne. Zbliża mi się powoli koniec prenumeraty i oczywiście chcę ją przedłużyć (ale z samym Szmatławcem, bo mimo szczerych chęci nie udało mi się przekonać do Pixela - najnudniejsze pismo jakie czytałem). Nie wiem kiedy dokładnie mi wypada koniec premki i czy jeśli złożę zamówienie teraz, to Wasz system to ogarnie i po prostu przedłuży mi prenumeratę od momentu zakończenia obecnej? Czy muszę czekać do jej zakończenia i dopiero wtedy zamówić? Cytuj
Rudiok 3 370 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 2 minuty temu, LeifErikson napisał: Pytanko techniczne. Zbliża mi się powoli koniec prenumeraty i oczywiście chcę ją przedłużyć (ale z samym Szmatławcem, bo mimo szczerych chęci nie udało mi się przekonać do Pixela - najnudniejsze pismo jakie czytałem). Nie wiem kiedy dokładnie mi wypada koniec premki i czy jeśli złożę zamówienie teraz, to Wasz system to ogarnie i po prostu przedłuży mi prenumeratę od momentu zakończenia obecnej? Czy muszę czekać do jej zakończenia i dopiero wtedy zamówić? Info do kiedy jest opłacona prenumerata jest z tego co pamiętam na nalepce adresowej dołączanej do pisma. Ale pytanie czy można sobie zrobić "nadpłatę" faktycznie jest ciekawe, sam z chęcią się dowiem. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 Jak dobrze pamiętam to info o prenumeracie jest też na koncie w sklepie Pixela. Tam gdzie pobieramy pdfy - prenumera od do... Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 2 godziny temu, LeifErikson napisał: Pytanko techniczne. Zbliża mi się powoli koniec prenumeraty i oczywiście chcę ją przedłużyć (ale z samym Szmatławcem, bo mimo szczerych chęci nie udało mi się przekonać do Pixela - najnudniejsze pismo jakie czytałem). Nie wiem kiedy dokładnie mi wypada koniec premki i czy jeśli złożę zamówienie teraz, to Wasz system to ogarnie i po prostu przedłuży mi prenumeratę od momentu zakończenia obecnej? Czy muszę czekać do jej zakończenia i dopiero wtedy zamówić? Można zrobić nadpłatę. Ja tak zrobiłem. Napisałem od którego numeru i jest kontynuacja. Jak nie pamiętasz od którego numeru to wejdź na pixelshop prenumeraty. Powinieneś mieć tam konto i jest napisane do kiedy, a przynajmniej powinno być już nie pamiętam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi