Bzduras 12 435 Opublikowano 8 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2021 Też czekam, jakby ktoś pytał. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 8 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2021 1 godzinę temu, dee napisał: U mnie też poczta daje ciała Teraz to bardziej bym obstawiał winę drukarni. Tak jak ostatnio wysyłali z obsówą. Ja też jeszcze czekam ale jakoś mi się nie śpieszy bo kończę poprzedni numer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 8 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 marca 2021 Przyjdzie czas, że problem obsuwy prenumeraty sam się rozwiąże. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 https://sklep.cdaction.pl/shop/prenumerata-cd-action-ewydania-gratis/ patrzcie jakie opcje wysyłki ma Cd-Action. Jeszcze są koszulki i kubki. + dostawa paczkomatem. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Prenumeratorzy PE zamiast gadżetów mają niespotykane i jedyne w swoim rodzaju emocje towarzyszące oczekiwaniu na nowy numer Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 It's not a bug, it's a feature. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Ciekawe czy przyjdzie jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 A tą prenumerata to w ogóle do nas wyszła? Miała być w ubiegły poniedziałek nadana. No nawet jak wysłali w środę to już powinna być... Ktoś dostał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 923 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Dzisiaj dopiero dostałem. Chociaż to i tak lepiej bo ostatnie dwa numery to ponad dwa tygodnie czekania. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 972 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Do mnie też doszła. Wczoraj albo dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 (edytowane) Kiedyś pisałem do magazynu żeby zrobili koszulki psxa. Sam bym chętnie przygarnal choć jedna. Proponowałem zeby chociaz byla nagroda za list miesiaca. Lepsze to od subskrypcji ps na 3 miesiace. Ja nie gram nic online a inni moze maja juz taka prenumerate oplacona lub nie maja playstation. Taka srednia nagroda. Sam tylko na switchu korzystam. Edytowane 9 marca 2021 przez Jontek80 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 1 godzinę temu, Square napisał: Ciekawe czy przyjdzie jutro. Pamiętam jak mi się niedawno kończyła poprzednia prenumerata, no ale kryzys, pandemia, "wesprzyjcie nas", okej, tyle lat czytania, to wziąłem na kolejne pół roku. Ja wiem że te 66 zł to nie jest majątek, no ale... kupiłem prenumeratę i chciałbym mieć numer z premierą kioskową (już nawet nie mówię o tym by było szybciej). Pierdziele te wymówki jak tu mają niektórzy, że kupią w kiosku, a prenumerata to dodatek, by wesprzeć pismo. Jakby można było wystawić notę, czy komentarz jak na allegro, to dałbym negatywa/ jedną gwiazdkę. Tyle że nie można oceniać i ktoś tu ma tych prenumeratorów w dupie. Jeszcze niestety 5 numerów nie na czas i kończymy wspieranie pisma. PS Dziś wtorek 9.03, w skrzynce dalej brak PE. Prenumerata - wysyłka 1.03 (poniedziałek) Ktoś już dostał i może potwierdzić dzień wysyłki? Ile dni jest na przesyłce +4 czy +5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Zlikwidujcie chociaż ten tekst drobnym drukiem na stronie prenumeraty,że gwarantujecie dostarczenie pisma najpózniej na czas premiery kioskowej.Tylko przypał sobie robicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 295 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Moze znow nawalila drukarnia. Nie bylo tak ostatnio, ze pismo wyszlo pozniej z drukarni niz zapowiadano? Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Może po prostu mafia ojebała TIRa z nowym numerem PE, a wy od razu wskazujecie winnych nie mając dowodów! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 923 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 55 minut temu, Jontek80 napisał: Kiedyś pisałem do magazynu żeby zrobili koszulki psxa. Sam bym chętnie przygarnal choć jedna. Proponowałem zeby chociaz byla nagroda za list miesiaca. Lepsze to od subskrypcji ps na 3 miesiace. Ja nie gram nic online a inni moze maja juz taka prenumerate oplacona lub nie maja playstation. Taka srednia nagroda. Sam tylko na switchu korzystam. Wątpie żeby tą nagrodę sami kupowali, pewnie Sony im daje kody bo zawsze jest tam logo plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 295 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Ja mysle, ze to Pegaz zaje.bal te PE zeby zemscic sie na Lapuszu i Miczu za rezygnacje z licencji SS. Podobno zawsze byly z nim problemy, bo to gosc trudny we wspolpracy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 739 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 (edytowane) Przecież to nie jest kurva mać ich wina, tylko poczty. Są inne priorytety. A te idą 2 tygodnie Jak pismo jeszcze trochę pożyje, to: -Pamiętasz jak PSX dochodziło na czas? -Nie -Nie pamiętasz? -Jasne, że nie. Nie jestem aż tak stary. Edytowane 9 marca 2021 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 923 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Wystarczy dać opcję dopłaty do prenumerty na priorytetową wysyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 739 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 @Ukukukina prenumerate priorytet classicauto też czekam minimum tydzień, ostatni szedł półtora tygodnia. To nic nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 28 minut temu, Mejm napisał: Moze znow nawalila drukarnia. Nie bylo tak ostatnio, ze pismo wyszlo pozniej z drukarni niz zapowiadano? Na bank było tak przez ostatnie kilka miesięcy, że data nadania nie zgadzała się z tym co w zapowiedzi. A jak daleko wstecz to nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 295 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Znalazlem twoj post z numeru 282. W dniu 10.02.2021 o 10:37, Square napisał: Też nie dostałem, więc pewnie drukarnia znowu zrobiła wała i nie wysłała trzeciego jak było w zapowiedzi tylko zapewne piątego i dzisiaj dojdzie czyli D+4. Edytka: Dotarło, data nadania 05.02.2021 i wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 435 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Godzinę temu, grzybiarz napisał: Prenumerata - wysyłka 1.03 (poniedziałek) Ktoś już dostał i może potwierdzić dzień wysyłki? Chyba jak sobie narysujesz ten 01.03 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Godzinę temu, PiotrekP napisał: Przecież to nie jest kurva mać ich wina, tylko poczty. Są inne priorytety. A te idą 2 tygodnie Drukarnia ma wysłać 1.03, a wysłała 3.03. To może faktycznie po co pisać że prenumerata idzie wcześniej skoro od dawna wysyłana jest w dniu premiery? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 9 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2021 Na następnych pisać: "Premiera XX.YY, prenumerata chuj wie kiedy" i wszyscy hepi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi