Skocz do zawartości

Prenumerata i cena PSX Extreme

Featured Replies

Opublikowano

No ale na banerze nie ma "PSX Fan" to grzybi nie widzi :Coolface:

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 407,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Byl ktos na gieldzie retro w leeds? Imprezka sie udala. Byly fajne prawdziwe automaty np z pacmanem i street fighterem. Znowu mozna bylo pograc na dreamcascie. Duzo fajnych gierek i sprzetu do kupieni

• Póki co w PSX będzie trzech redaktorów Pixela, ale to są ludzie, którzy już pisali do PE. Pierwszy to Bartłomiej Kluska, miał już u nas kilka tekstów, swego czasu pisał regularnie, Jest to szanowany d

Opublikowano

Albo cdaction numer drugi.

Opublikowano

Poczta odpierdziela cyrki- przesyłka szła 1.5 tygodnia, a priorytet nadany w czwartek dalej nie dotarł. Skargi i najazdy na redakcje czy drukarnie nic tu nie dadzą.

Jedyne co mi przez nich przychodzi na czas, to prenumerara wysyłana pocztexem48.

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano
16 godzin temu, Mejm napisał:

Przeciez od paru dni masz wielki pomaranczowy baner na glownej do tego posta.

z odnosnikiem do fejsbuka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cena papieru zabójcza, CDA jako kwartalnik, a jak to będzie z Wami? Mam nadzieję, że jak nie przejdziecie na podobny cykl wydawniczy to chociaż dacie cieńszy i  gorszy jakościowo papier.

Opublikowano

CDA chyba 15 zł? A papier mają jak toaletowy szary szajs. 

Edit: O kurde faktycznie idą w tą stronę, kto by pomyślał ,że magazyn konsolowy w Polsce dłużej się utrzyma niż CDA mekka PC. 

Opublikowano
6 minut temu, Ukukuki napisał:

CDA chyba 15 zł? A papier mają jak toaletowy szary szajs. 

Edit: O kurde faktycznie idą w tą stronę, kto by pomyślał ,że magazyn konsolowy w Polsce dłużej się utrzyma niż CDA mekka PC. 

Zajebisty, miękki, cienki. Nienawidzę tego w Pixelu i PSX'ie :kaz:

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

Zajebisty, miękki, cienki. Nienawidzę tego w Pixelu i PSX'ie :kaz:

Ja właśnie lubię ten z PSXa czy Pixela, widać ,że hobbystyczne magazyny. A CDA obecnie ma taki jak kiedyś Click! który chyba słynął z szajsowatego papieru wśród prasy. 

Opublikowano

Nie no Click to jeszcze coś innego miał... ehh, były czasy :dog:

Opublikowano

W ogóle dziwna sprawa z tym papierem, bo jeszcze dwa lata temu rozmawiałem z kierownikiem regionu i mówił, że mało kto chce skupować makulature w belkach a teraz okazuje się, że wielkie zapotrzebowanie na papier jest.

Opublikowano

Pewnie zabrakło bo Sasin zużył cały zapas na wybory kopertowe.

Opublikowano

Wy rozprawiacie o jakims papierze w pisemkach a ceny toaletowego maja pojsc w gore. O ile w ogole bedzie.

Opublikowano
16 minut temu, MYSZa7 napisał:

Nie no Click to jeszcze coś innego miał... ehh, były czasy :dog:

papier podobny, za to jakość druku była mocno dyskusyjna xD Ale i tak fajny magazyn. 

Opublikowano
7 minut temu, Mejm napisał:

Wy rozprawiacie o jakims papierze w pisemkach a ceny toaletowego maja pojsc w gore. O ile w ogole bedzie.

sram na to

Opublikowano

tolatetowy papier powinien być zarezerwowany dla lewackich gazet jak wybiórcza, Newsweek i inne kupki gowna.

Opublikowano

Liczy się ZAPACH farby drukarskiej. Na jakim papierze, to już mało ważne 

Opublikowano

Trzymajcie się tam w tym szmatławcu pierdzące oszołomy :pechowiec::lapka:

Opublikowano

Moze po tym upadku cda troche nowych czytelnikow przybedzie. Konkurencji juz zero, bo PE i Pixel to i tak ten sam typ.

Opublikowano

Trzymajcie się! W najgorszym razie drukujcie na papierze śniadaniowym czy jaki tam będzie najtańszy- treść się liczy, nie forma. ;)

Edytowane przez LeifErikson

Opublikowano

W najgorszym przypadku zostanie tylko wersja cyfrowa, ale przynajmniej prenumarata będzie na czas.

Opublikowano

Wiec moze warto im cos na patronajcie dorzucic. Jakos nie usmiecha mi sie jedynie wersja cyfrowa. Pdf czytam tylko w ostatecznosci. Jak cos wiem ze jest wyjatkowo ciekawego a na wersje papierowa bede musial czekac z tydzien albo dwa. Jesli mieliby byc tylko cyfrowo to bym sobie odpuscil. Te pdfy to tylko taki dodatek. Jakby ich nie bylo to bym nie plakal. Sam im troszke podnioslem bo szkoda by bylo zeby wszystkie pisma zniknely w 2022. Cd action jakis za bardzo teczowy dla mnie wiec mi wisi. Za bardzo w lewo skreca. Ja zas jestem chyba za bardzo w prawo.

No nic licze ze psx jeszcze troche pobedzie z nami.

Opublikowano
31 minut temu, PiotrekP napisał:

Też bym brał prenumeratę, ale to co mi się odwaliło w 2019 sprawiło że nigdy więcej.

Przypomnij