mitra 1 787 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Będzie beka jak te wysyłane inpostem też będą przychodziły opóźnione. Może nie dwa tygodnie ale 5 dni to też będzie trochę lipa. Ale.sie zobaczy jak ktoś zamówi InPost. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Kurcze ostatni dzwonek i chyba się skuszę. Ceny po byku w standardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 7 godzin temu, Square napisał: To pakowanie premium to pewnie koperta bąbelkowa jak te paczki z Patrona. Juz wiadomo czemu zabraklo papierowych Amig. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Prenumerata w starej cenie teraz konkurencyjna, moze nawet ten tydzien opoznienia przezyje Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 A dziwne, że nie dali opcji polecony priorytet czy jak to tam się obecnie nazywa. Numery z Patrona tak były chyba wysyłane i przychodziły przed czasem. Nie wiem jak tam cenowo, ale te 20-30 zł więcej niż standard by było chyba najlepszą opcją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tylkopytam 1 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Czy ktoś tutaj prenumeruje do UK? Jeśli tak, to jak długo czekacie na przesyłkę? Pytam, bo numer 292 dostałem z 3-tyg opóźnieniem, a numer 293 do dzisiaj nie doszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Ja tez czekam. Pisalem do nich ale twierdza zeby dalej czekac. Wiec nie jestem jedyny. W tamtym miesiacu chyba 21 grudnia przyszlo. 20 pisalem ze nie mam i przyszlo na drugi dzien. Czekam tez na top secrety od kilku tygodni. Nie wiem czy to wina poczty czy jakies nowe reguly weszly. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tylkopytam 1 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Dzięki za odpowiedź. No cóż, w takiej formie to ta prenumerata nie ma sensu. Trzeba będzie zrezygnować albo wrócić do korzystania z pośrednika. Szkoda, że zostały mi jeszcze cztery numery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Wczesniej raczej tak nie bywało. Wiec mniemam ze to wina dostawcy czy poczty. Moze z 4 razy bylo tak odkad prenumeruje czyli 3,5 roku gdzies. Raz mi podeslali numer co gdzies sie zapodzial. Wiec nie narzekam. W tym miesiacu to jest rekord. Moze nie wymagaja jakis nowych kwitow celnych i nasze gazetki wyladowaly w koszu. Zawsze te paczki i listy ida znacznie dluzej z pl do uk niz w druga strone. Ostatnio wyslalem kartki do polski i doszly po tygodniu. W druga strone to 2-3 tygodnie zazwyczaj. Nie wiem od czego to zalezy. Czy tak skrupulatnie kontroluja te paczki wychodzace z pl na polskich urzedach czy co. Zreszta nie mamy zbytnio innej opcji tutaj w uk. Chyba ze ktos ci kupi w kiosku i wysle w kopercie. Moze jakims cudem byloby szybciej. Czy paczka jakims innym kurierem ale wydasz fortune. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Marlena powinna mieć tu konto Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Mam juz jej prywatnego emaila 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tylkopytam 1 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Absolutnie nie obarczam winą psx, bo jestem pewien, że wina leży po stronie poczty pl/uk. Ale jakaś tam alternatywa jest, choćby eprenumerata, kiedyś korzystałem i było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
jedrzejzgierz 1 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Też mam prenumeratę na UK. Numer grudniowy przyszedł 20 stycznia, a styczniowy jeszcze nie dotarł. Ostatnio jest jakaś tragedia. Zaczynam żałować, że właśnie przedłużyłem prenumeratę na kolejny rok (to już 13ty, oby nie pechowy ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Dziwnie wszystkim nam przychodzi w tym samym dniu a na inne miasta. Skad jestescie chlopaki? Ja z Leeds. Jak ktos jest z moich okolic a nie wie to gielda retro wraca w ta sobote od dwoch lat. Ja wybieram sie z juniorem na caly dzien. To nie tylko gielda bo i pogiercowac mozna na starych sprzetach i automatach. Cytuj Odnośnik do komentarza
friedrich 70 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Pytanie dla korzystających z polskiej poczty: przy prenumeracie wspólnej Pixela i PSX Extreme przychodzą oba czasopisma w jednej paczce czy osobno w różnych terminach? Cytuj Odnośnik do komentarza
podgoor 22 Opublikowano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Osobno, tak jak wychodzi PSX i Pixel. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazetwu 63 Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Jednak niższa cena mnie skusiła i po przerwie wróciłem do prenumeraty Czy pdf przychodzi na maila, czy trzeba założyć konto w "sklepiku"? Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 PDF jest do ściągnięcia po zalogowaniu na sklepie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Dziwne, u mnie nie jeszcze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 Odpowiadałem na to ogólne pytanie wyżej Cytat Czy pdf przychodzi na maila, czy trzeba założyć konto w "sklepiku"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 1 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2022 7 minut temu, PiotrekP napisał: Dziwne, u mnie nie jeszcze nie ma. Nie ma, bo będzie tak jak Roger napisał, dzień przed premierą kioskową. Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Kiedy jest planowana wysyłka aktualnego numeru? Wczoraj w skrzynce pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 W dniu 27.01.2022 o 14:20, Roger napisał: PRENUMERATA zostanie wysłana w poniedziałek, 31.01. Czyli 02.02 wyszła. Zawsze bierzesz to, co pisze Roger w temacie, dodajesz dwa dni i masz datę wysyłki prenumeraty, działa bez pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 @Roger czy ktoś z redakcji w ogóle rozmawiał z drukarnią na temat wysyłek prenumerat po terminie? Czy raczej tak, rozmawialiśmy ale nic z tym nie możemy zrobić albo tak "rozmawialiśmy" a tak naprawdę nie ale powiemy że tak i temat ucichnie na jakiś czas. Doskonale zdajecie sobie sprawę, że drukarnia leć w kulki bo nie raz były wrzutki zdjęć z innym dniem nadania niż deklarowany. Dowiemy się kiedykolwiek prawdy o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 tak wrzucam, może mają lepsze ceny i wysyłki Elanders - drukowało to to PSM: https://www.elanders.pl Matrix - drukują reedycje Bajtków/Top Secretów http://www.drukarnia-matrix.pl/drukarnia_prezentacja.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi