Square 8 604 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Dzisiaj doszło, może jakby było wysłane jak deklarowano to by było przed weekendem. 4 godziny temu, mitra napisał: Teraz wygląda jakby był zalaminowany. Już kiedyś było tak pakowane. Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 22 godziny temu, Mihau_ALU napisał: Siema. 2 pytania: Kiedy wpada wersja pdf dla prenumeratorów? Dlaczego otrzymałem dziś numer PSX extreme, skoro przy składaniu zamówienia wpisałem w uwagach informacje o wysyłce od numeru 295? Dziękuje za pomoc, napisałem na oba adresy które podaliscie - dziś otrzymałem info o przedłużeniu prenumeraty o jeden numer :-) W kwestii wersji pdf trzeba założyć konto na stronie prenumeraty - sądziłem że przychodzi na maila. Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 Szok. Dzisiaj numer z prenumeraty do UK doszedł. To chyba rekord. Tydzień temu numer styczniowy a dzisiaj z lutego. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 16 lutego 2022 Opublikowano 16 lutego 2022 U mnie w tym roku poczta coś chyba zaczęła nawalać. Numer z kalendarzem wysłany bodaj 28 czy 29 grudnia doszedł do mnie końcem stycznia, jak już przeczytałem ten, który mi dosłali po "reklamacji" na maila (więc w sumie profit, bo mam teraz 2 kalendarze). Na najnowszy numer wciąż czekam... Wcześniej poczta też miała obsuwy, ale nie aż takie. Generalnie uważam, że za te 99 zł na rok i tak się opłacało, ale jakim cudem w ogóle przesyłka idzie po 3-4 tygodnie, to ja nie mam pojęcia. Co się z nią dzieje przez ten czas? Przecież listonosz nie niesie tego piechotą z drukarni. Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 17 lutego 2022 Opublikowano 17 lutego 2022 Jest tu ktoś co wygrał w konkursie metroida? Dostaliście już seoje nagrody? Cytuj
Hoipolloi 1 318 Opublikowano 19 lutego 2022 Opublikowano 19 lutego 2022 W dniu 6.02.2022 o 10:59, Bzduras napisał: @Hoipolloi oczami wyobraźni widzę tam Ciebie Na sam widok mam atak serca xD Piękna sprawa, szkoda że tego nie ma u nas. 1 Cytuj
danonxPL 3 Opublikowano 3 marca 2022 Opublikowano 3 marca 2022 Piekło zamarzło. Marcowy numer wysłany 1 marca, dotarł do mnie rano dzisiaj 3 marca. Na polbruku wyryję 1 Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 A do mnie przyszło dzisiaj. W dzień premiery kioskowej O taką prenumeratę męczyłem bułę na forum! Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 W dniu 17.02.2022 o 08:51, Jontek80 napisał: Jest tu ktoś co wygrał w konkursie metroida? Dostaliście już seoje nagrody? Dostałeś już? Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 4 marca 2022 Opublikowano 4 marca 2022 4 godziny temu, grzybiarz napisał: Dostałeś już? Tydzień temu dostalem I kolejny wygrany dopiero w tym tygodniu. Ale wszystko sie zgadza w nagrodzie. Choc podobno trzeci wygrany marudzil wiecej I nagrode zgarnal juz wczesniej ale podobno dostal tylko gre. Wiem ze my we dwoch dostalismy komplet. Troche stresu, troche sie to przeciagalo ale dotarlo. 2 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 8 marca 2022 Opublikowano 8 marca 2022 W dniu 4.03.2022 o 19:49, Bzduras napisał: A do mnie przyszło dzisiaj. W dzień premiery kioskowej O taką prenumeratę męczyłem bułę na forum! Ja dopiero dzisiaj miałem w skrzynce, wysyłka 01.03 więc ciągle nie do końca jak powinno być. No, ale za darmo, to nie wypada chyba narzekać. 1 Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano 1 kwietnia 2022 Opublikowano 1 kwietnia 2022 Prenumeraty u kumpla brak. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 1 kwietnia 2022 Opublikowano 1 kwietnia 2022 Dobry żart by ci wyszedł jakbyś napisał, że było. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 1 kwietnia 2022 Opublikowano 1 kwietnia 2022 No właśnie chciałem zapytać czy komuś dotarło pisemko? Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Ktoś czai co to za drukarnia? Możnaby im napisać kilka ciepłych słów skoro @Rogernie ma wpływu na ich działanie. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Opublikowano 2 kwietnia 2022 A to nie bardziej problem poczty niż drukarni? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Drukarnia wysyła później niż jest to deklarowane, poczta też nie pomaga. Ale jakby wyszło na czas to często też by było przed weekendem u wielu osób, a nie na poniedziałek czy wtorek. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Opublikowano 2 kwietnia 2022 40 minut temu, mitra napisał: Ktoś czai co to za drukarnia? kiedys cos pisalem heh, ale nie odpisali, tyle ze wtedy jeszcze nie wiedzialem czy to oni nawalają czy poczta. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Niestety i jedni i drudzy. Ale to drukarnia najczęściej zawala. Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Opublikowano 2 kwietnia 2022 (edytowane) Patrząc na to jak mi dochodzą komiksy z DC od Hachette i dwie inne prenumeraty, to mogę tylko powtórzyć to co piszę od dawna- to jest też wina poczty. DC miałem nadane 28 marca, była w środę u mnie. Dwie pozostałe czasem dochodzą w 48h, czasem w półtora tygodnia- teraz było to pierwsze, ale miesiąc temu szły niemal tydzień. Edytowane 2 kwietnia 2022 przez PiotrekP Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Ale przedłużająca się dostawa jest zawsze a nie na jakiś czas więc raczej poczta się wywiązuje z terminami ale jak drukarnia nadaje dzień, dwa lub kilka po terminie, który daje nam Roger to wiadomka, że będzie po weekendzie czy tam pod koniec kolejnego tygodniam. Ja prenumeruję od kilku lat jeszcze z przed Idea, i jak zaczynałem to pierwsze 6 numerów z prenumeraty przychodziło o czasie. Po tych kilku numerach już nigdy nie były w terminie. Więc poczta by musiała te 4 czy 5 lat cały czas dawać dupy. Drukarnia najczęściej lecinw kulki co już nie raz było udawadniane a redakcja nic z tym nie robi. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 2 kwietnia 2022 Opublikowano 2 kwietnia 2022 A ktoś wziął te nowe opcje prenumeraty z paczkomatrm czy innym kurierem? Ja przedłużyłem jeszcze w promocji z Pixelem ale z przesyłką budżetową i czuję, że teraz nie mam co narzekać - miałem wybór Od następnego numeru chyba będzie już nowy rok. Btw o Pixelu też cisza, brak zapowiedzi czy coś. W ub miesiącu praktycznie razem wyszły periodyki. PS. Coś wiadomo o zerowym numerze? Mi mają dosłać za wsparcie książki Amigi w terminie When its done... To chyba jakoś teraz miało być, ale pewnie będzie w wakacje ok numeru 300. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi