mitra 1 787 Opublikowano 3 kwietnia 2022 Opublikowano 3 kwietnia 2022 Zero pewnie gdzieś w okolicach września. Ja jestem ciekaw czy doślą te kartonowe Amigi w tym czasie bo zamówiłem dwa egzemplarze. A drukować na własną rękę w drukarni za 5 dych mi się nie uśmiecha. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 3 kwietnia 2022 Opublikowano 3 kwietnia 2022 4 godziny temu, mitra napisał: Zero pewnie gdzieś w okolicach września. Ja jestem ciekaw czy doślą te kartonowe Amigi w tym czasie bo zamówiłem dwa egzemplarze. A drukować na własną rękę w drukarni za 5 dych mi się nie uśmiecha. Tego już chyba nie doślą. Wydaje mi się, że na wspieram.to było takie info, że karton drogi i do widzenia. Ja się obawiam czy doślą tego PSXE, bo mogą też dać tylko pdfa. Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Jednak drukarnia leci w putina Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 "PRENUMERATA zostanie wysłana w poniedziałek, 28.03. " czyli wysłano 30.03 a +5 to znaczy że jutro będę miał. Kurrrrr... wziąłem jakąś droższą prenumeratę, ale to chyba tylko pakowanie w karton, a nie priorytet. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 No ja miałem dzisiaj czyli poczta się wywiązała, bo nadane 30.03 to D+4 jest na dzisiaj. Jakby było nadane zgodnie z deklaracją 28.03 to by było na piętek. Na premierę nie ma co liczyć przy tych standardowych wysyłkach, nawet jakby wyszło na czas. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Tez mialem dzis. Wyjebane juz w te opoznienia, bo wzialem po starej cenie Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Opublikowano 5 kwietnia 2022 Też jest, tylko nie chce mi się iść do skrzynki wyciągnąć. Pewnie nadane standardowo, dwa dni po deklarowanej dacie. Wychodzi na to, że to nadanie dzień po tym, co podaje Roger to była jakaś koniunkcja sfer i wypadek przy pracy. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Dwa dni od deklarowanej wysyłki to i tak nieźle. Bywały większe opóźnienia. U mnie też wysłane 30.03. Tylko po co pisać, że wysyłka danego dnia jak i tak to jest standardowo minimum 2 dni+ skoro albo mają na to wyjebongo albo nic z tym zrobić nie mogą. Od razu można pisać, że w sklepach będzie w ostatni czwartek miesiąca a prenumerata jak będzie to będzie. Na uj drążyć temat Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 @Roger weź podrzuć jak możesz grypsa drukarni, że folia na numer PE jest zdecydowanie za ciasno pakowana. Pierwszy raz widzę zmianę folijki na jakąś wyglądająca jak stretch i niestety mój egzemplarz nie miał za dużych szans w tym pojedynku Wszystkie numery do tej pory były w takim luźnym plastiku i wyglądają elegancko, a po zmianie w tym miesiącu niestety jest sztryms. 2 1 Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Tylko to wina poczty. Rzucają tym na lewo i prawo, przygniecie w kilku miejscach i oto efekty. Mi też tak nie raz przychodził w tej luźnej folii. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Już kiedyś było w tej "dopasowanej", na szczęście całość bez żadnych mankamentów przyszła. Pisz na prenumerata@psxextreme.pl to powinni dosłać zapasowy egzemplarz w kopercie bąbelkowej i to chyba jako priorytet nawet. 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 45 minut temu, Bzduras napisał: @Roger weź podrzuć aj możesz grypsa drukarni, że folia na numer PE jest zdecydowanie za ciasno pakowana. Pierwszy raz widzę zmianę folijki na jakąś wyglądająca jak strech i niestety mój egzemplarz nie miał za dużych szans w tym pojedynku Wszystkie numery do tej pory były w takim luźnym plastiku i wyglądają elegancko, a po zmianie w tym miesiącu niestety jest sztryms. Ja mam zamówienie w kartonie - może to o to chodzi żeby wybrać droższa dostawę a póki co dalej czekam. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 U mnie odkąd jest w tej folii przyległej numery przychodzą w lepszym stanie, a jak były w tym worku to było znacznie gorzej. Pixel też tak się zmienił. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 6 kwietnia 2022 Opublikowano 6 kwietnia 2022 6 godzin temu, Bzduras napisał: @Roger weź podrzuć aj możesz grypsa drukarni, że folia na numer PE jest zdecydowanie za ciasno pakowana. Pierwszy raz widzę zmianę folijki na jakąś wyglądająca jak stretch i niestety mój egzemplarz nie miał za dużych szans w tym pojedynku Wszystkie numery do tej pory były w takim luźnym plastiku i wyglądają elegancko, a po zmianie w tym miesiącu niestety jest sztryms. Wyglada to chyba bardziej jak złamane, moze listonosz zgiął na pół? Inna folia nic nie da. Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Opublikowano 7 kwietnia 2022 6 godzin temu, Shen napisał: Wyglada to chyba bardziej jak złamane, moze listonosz zgiął na pół? Inna folia nic nie da. Tzn. w tym niby-stretchu magazyn był napięty jak plandeka na żuku, widać było, że maszyna nie żałowała napięcia przy pakowaniu. I podejrzewam, że to mogło mieć wpływ, bo ostatnie 24 numery były w stanie prawie mint i nigdy nie miałem z nimi problemów. Cytuj
snoopdogg_tg 4 Opublikowano 7 kwietnia 2022 Opublikowano 7 kwietnia 2022 A ja mam z kolei pytanie jak długo się czeka na wysyłkę numeru archiwalnego? Zamówiłem w poniedziałek i od tamtej pory cisza. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Wczoraj w końcu miałem w skrzynce PE. wysłano 30.03, a nie 28.03, a D+4, więc i poczta zawiniła (ale tu nie mam pretensji, bo to jest oczywiste) Natomiast, czemu drukarnia Taurus nie wywiązuje się z umowy kolejny miesiąc? Niby to 2 dni różnicy, ale gazetka doszłaby w poprzednim tygodniu. Może Roger nie pisz że wysyłka wcześniej o 2 dni, bo przecież się to nie sprawdza od lat. http://www.drukarniataurus.pl (można wpisać w google i opinie przejrzeć) Piszemy jakiegoś maila, czy opinie w google? Cytuj
Soyokaze 75 Opublikowano 15 kwietnia 2022 Opublikowano 15 kwietnia 2022 U mnie nie prenumerata, ale o tym może pomyślę kiedyś. Przyszły 2 ostatnie aktualne numery, bez folii, ale w kartonowym mały opakowaniu i bez żadnego uszczerbku. Moze to też efekt tego, że pojedyncze sztuki są i u niektórych takie egzemplarze trafiają, a zestaw kilku numerów pakowany jest w pudełku i nie ma problemów. Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 Na froncie prenumerat bez zmian. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 Mozecie wykupic wysylke premium i przestaniecie wtedy stękac co miesiac Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 To już chyba taniej kupić w kiosku Polecam każdemu. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 5 godzin temu, Shen napisał: Mozecie wykupic wysylke premium mam premium i różnicy poza kartonem w pakowaniu, nie widzę. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 55 minut temu, grzybiarz napisał: mam premium i różnicy poza kartonem w pakowaniu, nie widzę. Bo masz pakowanie premium. Jest opcja wysyłki inpostem. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 U mnie też bieda edyszyn promo pack przesyłką reklamową jeszcze nie dotarł. Luz. Oszczędziłem na przesyłce, za to mam tanio Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 2 maja 2022 Opublikowano 2 maja 2022 Dziś wyjąłem ze skrzynki w stanie miętowym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi