Skocz do zawartości

Prenumerata i cena PSX Extreme

Gość MasterShake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z wieloletniego doświadczenia proponuję po prostu uzbroić się w cierpliwość, bo nie zdarzyło mi się chyba nigdy, żeby prędzej czy później prenumerata pocztowa nie przyszła. :) Rekord oczekiwania to było coś koło 3 tygodni, ale zwykle jest 1-2. I naprawdę nie wiem jak to jest fizycznie możliwe, żeby jakakolwiek przesyłka pokonywała raptem kilkaset kilometrów przez 3 tygodnie. :D 

Opublikowano
9 godzin temu, LeifErikson napisał:

Z wieloletniego doświadczenia proponuję po prostu uzbroić się w cierpliwość, bo nie zdarzyło mi się chyba nigdy, żeby prędzej czy później prenumerata pocztowa nie przyszła. :) Rekord oczekiwania to było coś koło 3 tygodni, ale zwykle jest 1-2. I naprawdę nie wiem jak to jest fizycznie możliwe, żeby jakakolwiek przesyłka pokonywała raptem kilkaset kilometrów przez 3 tygodnie. :D 

Mnie chyba raz lub dwa numer nie dotarł. Upomniałem się może że 4-5 razy. Ze 2 razy numer przyszedł zmasakrowany. Prenumeruje PSXE i Pixela od ok 3 lat. Ostatni chyba prawie rok bez wpadek. 

Opublikowano
W dniu 9.08.2022 o 12:48, Rudiok napisał:

Prenumeratę traktuję jako wsparcie gazetki, no i jednak na wsi nie dostanę nigdzie indziej.

Ale jednak boli jak dostajesz tydzień po premierze kioskowej i jakby wyjęte spod pośladów Yano. 

To samo. 

Ale ciesz się, że po tygodniu. Dziś 13 sierpnia a 300 brak. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zamówiłem prenumeratę po raz pierwszy bo mnie nostalgia po 300 numerze dorwała.  Kiedy można się spodziewać dostarczenia? Niby wysłane były we wtorek, według tego co wyczytałem na forum.

• Haha 5
Opublikowano
16 minut temu, Koli777 napisał:

Zamówiłem prenumeratę po raz pierwszy bo mnie nostalgia po 300 numerze dorwała.  Kiedy można się spodziewać dostarczenia? Niby wysłane były we wtorek, według tego co wyczytałem na forum.

tak do 2 tygodni max od premiery kioskowej, zazwyczaj to z tydzien

Opublikowano

Mój rekord to było coś koło 3 tygodni od premiery (jak już poskarżyłem się mailowo i zdążyłem otrzymać dodatkowy egzemplarz, ale ciii :D ). Ale tylko raz tak się przeciągnęło, zwykle jest w zakresie 1-2 tygodnie od premiery. Z tego co widać na forum to niektórzy otrzymują sporo szybciej, ale nie wiem od czego to zależy - może odległość od drukarni ma znaczenie? :D

Opublikowano

Na bank nie będzie wysyłka terminowa, czyli wtorek. W filmie Psx Extreme The Movie, wypowiada się typ z drukarni, Dominik powinen mu zadać pytanie czemu wysyłacie z opóźnieniem?

• Plusik 2
Opublikowano

Są opcje niby z szybkimi wysyłkami, ale poleconych tam nie ma z tego co pamiętam. Ktoś tam z forum brał chyba kuriera, ale czy przychodzi na czas to potwierdzenia nie było.

Opublikowano
30 minut temu, Koli777 napisał:

Dostał ktoś? Ja dalej nie mam, trochę słabo :/

ja wczoraj miałem: data nadania 9.09, czyli nie jak tu:

Wrześniowy numer dostępny od czwartku 08.09

Prenumerata - wysyłka 06.09 (wtorek)

nawet wysłano później niż po premierze kioskowej, no i te +4 dni robocze to by się zgadzało

Opublikowano

Dostałem wczoraj. Moim zdaniem już czas na interwencję jak nie dotarło jeszcze. Wysyłka u na wydruku 9.09, więc szło i tak tydzień. Dużo później niż deklarowano. Słabo, ale w sumie i tak jestem wygrany z prenumeratą, bo chyba za 200 zł mam na rok z Pixelem. 

Opublikowano

Nie chce kręcić afery, nie wiem jakie opóźnienie jest dopuszczalne bo to mój pierwszy numer z prenumeraty ;). Martwię się tylko czy nie zapomnieli o mnie całkowicie. Poczekam do poniedziałku i jeżeli nie przyjdzie to faktycznie napisze mail. Szkoda bo liczyłem, ze do weekendu dojdzie, a tak zamiast czytaniem o grach będę musiał zająć sobie czas grając w nie ;). A może to i dobrze bo z biegiem lat zauważam, że więcej czasu spędzam na czytaniu o grach niż samym graniu. Dobrego weekendu :)

Opublikowano

No niestety prenumeratorzy dostają egzemplarz jakieś 5-7 dni po premierze. Niby możesz się zadowolić wersją w .pdf no ale niefajnie, że kupując w formie która jest najbardziej opłacalna dla wydawcy ma się numer z takim opóźnieniem.