Rudiok 3 368 Opublikowano 17 września 2022 Opublikowano 17 września 2022 14 minut temu, Koli777 napisał: z biegiem lat zauważam, że więcej czasu spędzam na czytaniu o grach niż samym graniu. Powiedz, że zbliżasz się do 40-stki bez mówienia, że zbliżasz się do 40-stki 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 17 września 2022 Opublikowano 17 września 2022 39 minut temu, Koli777 napisał: A może to i dobrze bo z biegiem lat zauważam, że więcej czasu spędzam na czytaniu o grach niż samym graniu. Haha, no niewątpliwie jest nas więcej. #starość Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 17 września 2022 Opublikowano 17 września 2022 Skończy się Wam prenumerata, to przestańcie przedłużać i zacznijcie chodzić do kiosków w dniu dropa i problem solved. 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 17 września 2022 Opublikowano 17 września 2022 Ja już pisałem maila do drukarni, ale nie odpisali. Zadzwonię w poniedziałek Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 17 września 2022 Opublikowano 17 września 2022 2 minuty temu, grzybiarz napisał: Ja już pisałem maila do drukarni, ale nie odpisali. Zadzwonię w poniedziałek nie no, ja jebie XD chłopie, Ty zamawiając prenumeratę nie masz nic do drukarni, zawarłeś umowę z wydawnictwem i nie zawracaj ludziom dupy w robocie. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 17 września 2022 Opublikowano 17 września 2022 U mnie też jeszcze pusto. Może trzytygodniowy rekord zostanie pobity. Cytuj
Chabera 3 Opublikowano 19 września 2022 Opublikowano 19 września 2022 W dniu 17.09.2022 o 18:44, LeifErikson napisał: U mnie też jeszcze pusto. Może trzytygodniowy rekord zostanie pobity. Też zazwyczaj po trzech tygodniach dopiero zgłaszam się do Pani Marioli. Natomiast raz nawet zdążył przyjść kolejny numer i dopiero wtedy zreflektowałem się, że coś mnie ominęło No, ale to pewnie dlatego, że zaległości w czytaniu mam nie mniejsze niż w graniu, więc miałem prawo nie zauważyć szmatławca w skrzynce. Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 19 września 2022 Opublikowano 19 września 2022 Pani Marlena aka Pani Monika aka Pani Mariola Laska może kręcić niezłe wały skoro nikt nie potrafi zapamiętać jej imienia 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 19 września 2022 Opublikowano 19 września 2022 34 minuty temu, Chabera napisał: Też zazwyczaj po trzech tygodniach dopiero zgłaszam się do Pani Marioli. Natomiast raz nawet zdążył przyjść kolejny numer i dopiero wtedy zreflektowałem się, że coś mnie ominęło No, ale to pewnie dlatego, że zaległości w czytaniu mam nie mniejsze niż w graniu, więc miałem prawo nie zauważyć szmatławca w skrzynce. Jutro dopiero miną 2 tygodnie, przynajmniej od deklarowanej daty z zapowiedzi, o ile się nie mylę, więc do rekordu jeszcze daleko. ;D Aczkolwiek nie przeczę, że bym już poczytał, bo tematy numeru dobre. No ale pamiętam ile ta prenumerata mnie kosztowała (8,25 za numer), więc absolutnie nie narzekam. Jak będzie to będzie - zawsze to jakaś niespodzianka. 1 Cytuj
Chabera 3 Opublikowano 19 września 2022 Opublikowano 19 września 2022 (edytowane) 36 minut temu, Bzduras napisał: Pani Marlena aka Pani Monika aka Pani Mariola Laska może kręcić niezłe wały skoro nikt nie potrafi zapamiętać jej imienia W stopce zawsze podpisuje się jako Marlena, chyba że posiada jakieś alter ego P.S. Właśnie sam zauważyłem, że walnąłem babola z jej imieniem. Mogłaby by być agentem jej królewskiej mości Edytowane 19 września 2022 przez Chabera 1 Cytuj
Koli777 5 Opublikowano 19 września 2022 Opublikowano 19 września 2022 W dniu 17.09.2022 o 17:30, Faka napisał: Skończy się Wam prenumerata, to przestańcie przedłużać i zacznijcie chodzić do kiosków w dniu dropa i problem solved. Myślę, ze prenumerata jest korzystna dla obu stron wiec nie chodzi o to, że mamy tu jakiś nierozwiazywalny problem i szukamy dziury w całym. Sprzedaż prenumeraty mogłaby być wyższa gdyby dopracować trochę proces wysyłki. Da się to zrobić bo prenumeraty innych wydawnictw zawsze przychodziły do mnie w okolicy pojawienia się ich w sklepie. Jak pisałem, dopiero czekam na pierwszy numer po zakupie prenumeraty wiec po pierwsze jestem zdziwiony a po drugie to obawiałem się, że w ogóle o mnie zapomnieli stad moje pytania tutaj. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 19 września 2022 Opublikowano 19 września 2022 Napisałeś maila do nich? Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 19 września 2022 Opublikowano 19 września 2022 Ty no nie wiem? A wiesz ile to już trwa, taki problem? Będą to już chyba prawie 2 lata, a i dalej w wuja ścinają, dlatego wolę chodzić do kiosku w dniu premiery. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 19 września 2022 Opublikowano 19 września 2022 Dużo więcej niż dwa lata. 1 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 19 września 2022 Opublikowano 19 września 2022 Przynajmniej od lutego 2003 roku. Wtedy powstał pierwszy publiczny wpis narzekający na opóźnienie prenumeraty. Spoiler Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 19 września 2022 Opublikowano 19 września 2022 Na forum cdaction tez narzekają na prenumeratę. A ja tam zamówiłem kilka archiwalnych numerów i wysłali w zwykłej, papierowej kopercie, urwanej tak ze musiałem sprawdzić, czy czegoś nie brakuje. Nawet nie było bąbelków to ciekawe jak prenumeratę tam wysyłają. A może to cięcie kosztów? Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 19 września 2022 Opublikowano 19 września 2022 Dwa lata? Nie pamiętam kiedy prenumerata przychodziła o czasie. Cytuj
Koli777 5 Opublikowano 22 września 2022 Opublikowano 22 września 2022 W dniu 19.09.2022 o 17:20, Square napisał: Napisałeś maila do nich? Tak, napisałem maila w poniedziałek i Pani Marlena odpisała następnego dnia, że dosyła w trybie priorytetowym żebym już dłużej nie czekał. Nadal nie dotarło Napisała również, że wysyłka numeru odbyła się „06/09/22 D+4”. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 23 września 2022 Opublikowano 23 września 2022 Do mnie dotarło tym razem równe 2 tygodnie od deklarowanej daty wysyłki, więc rekord nie pobity. Ale jak już pisałeś do tej pani, to powinno Ci w miarę szybko przyjść, u mnie kiedyś w takim przypadku był priorytet po paru dniach. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 23 września 2022 Opublikowano 23 września 2022 20 godzin temu, Koli777 napisał: wysyłka numeru odbyła się „06/09/22 D+4”. a na mojej kopercie widnieje że wysłano 9.09. Także ktoś wysyła później niż powinien. Kto? Drukarnia wali w c**a? Bo to oni chyba wysyłają prosto po druku. Cytuj
Bowser 116 Opublikowano 18 października 2022 Opublikowano 18 października 2022 Szkoda że nie przeczytałem tego wątku przed zakupem prenumeraty.. a myślę sobie: "kupię, będzie najdalej dzień lub dwa po premierze w domu". No to się zdziwiłem gdyż Pani Marlena zapewniła mnie o nadaniu w poniedziałek 10 października a dziś dalej brak. Poprosiłem o potwierdzenie danych wysyłki, daty nadania wraz z miejscem nadania to jak na rodaka przystało - złoże reklamacje w poczcie Ciekawe czy otrzymam te informacje Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 18 października 2022 Opublikowano 18 października 2022 8 minut temu, Bowser napisał: Szkoda że nie przeczytałem tego wątku przed zakupem prenumeraty.. a myślę sobie: "kupię, będzie najdalej dzień lub dwa po premierze w domu". No to się zdziwiłem gdyż Pani Marlena zapewniła mnie o nadaniu w poniedziałek 10 października a dziś dalej brak. Poprosiłem o potwierdzenie danych wysyłki, daty nadania wraz z miejscem nadania to jak na rodaka przystało - złoże reklamacje w poczcie Ciekawe czy otrzymam te informacje przez 2 lata tylko raz mi numer zaginął, ale opoznienia od tygodnia do dwoch to norma. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 18 października 2022 Opublikowano 18 października 2022 Do mnie numer przyszedł wczoraj, a kiedy była premiera? Pewnie już bliżej do zapowiedzi kolejnego numeru. Nad Pixelem to już w ogóle nie panuję. Nie wiem kiedy to wychodzi. Jedynie na grupie na FB są informacje (losowo). Wczoraj pdf się pojawił na stronie Pixela ale nie szło pobrać... Cytuj
Bowser 116 Opublikowano 18 października 2022 Opublikowano 18 października 2022 2 minuty temu, marbel007 napisał: Do mnie numer przyszedł wczoraj, a kiedy była premiera? Pewnie już bliżej do zapowiedzi kolejnego numeru. Nad Pixelem to już w ogóle nie panuję. Nie wiem kiedy to wychodzi. Jedynie na grupie na FB są informacje (losowo). Wczoraj pdf się pojawił na stronie Pixela ale nie szło pobrać... Premiera była we wtorek, 11 października 1 Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 18 października 2022 Opublikowano 18 października 2022 5 godzin temu, Bowser napisał: Premiera była we wtorek, 11 października Tydzień. Dobrze, że już mi to lotto kiedy wychodzi więc nowy numer odkrywam otwierając skrzynkę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi