Skocz do zawartości

Prenumerata i cena PSX Extreme

Gość MasterShake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Póki się kręci to jeszcze pół biedy. :)

Jak Roger to teraz przejmie (hehe) to wszystko wróci na właściwe tory.

A tak serio, to albo się pogodzimy z taką rzeczywistością, albo przestajemy wspierać ten "projekt", zabieramy swoje zabawki i było miło. Każdy jest świadomy, w jakiej kondycji znajduje się obecnie PE.

Edyta

Brodacz z synem właśnie zajechali do mojej skrzynki pocztowej. ;)

Edytowane przez Atherius
update
  • Plusik 1
Opublikowano

No ja jak patrzyłem tutaj w temacie, czy w innych na forum, to Pani Marlena była taką personą, która zajmuje się wszystkim spoza kadru. Tym bardziej, że część ludzi nawet nie wie, jak ma na imię. Nie miałem nic złego na myśli, a Pani M. jest bardzo miła i serdecznie ją pozdrawiam.

Opublikowano

W kioskach wszędzie dopiero 18.11 się pojawił. Wychodzi na to że wysyłka do prenumeratorów i kiosków była w tym samym dniu. Ale to że do Ciebie dopiero dzisiaj dotarł to chyba zasługa poczty bo u mnie był prawie tydzień temu.

Opublikowano

Wiadomo, wysyłka musiała by być minimum te 4 dni przed premierą kioskową żeby prenumeratorzy dostali papierowy egzemplarz mniej więcej w momencie premiery kioskowej. A tutaj jeszcze doszedł weekend (a w Twoim przypadku 2 weekendy) i wychodzi duże opóźnienie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prenumerata przedłużona, walczcie tam o rynek. :D Teraz nadal jest 129 zł, więc w porównaniu z kioskowym 239,88 (19,99 x 12) wychodzi prawie za pół ceny. :notbad: A coś mi się wydaje, że kioskowa cena może jeszcze iść w górę, ponadto numer z kalendarzem zawsze jest droższy, więc prenumerata w takiej cenie wychodzi duuużo taniej.

Co ciekawe, oferta do paczkomatu kosztuje 229 zł, a kurierem Inpost 239 zł, a a więc nadal ciut mniej niż kioskowo, a nie trzeba zapewne czekać tak długo na przesyłkę. 

Opublikowano

Nie wiem czy było gdzieś tu info, więc zapodaję: 129 zł za prenumeratę roczną z wysyłką listem ekonomicznym tylko do 31 grudnia, od następnego roku będzie to już 180 pln. Wszystkie pozostałe opcje również drożeją i to dość srogo.

• Plusik 1