number_nine 1 328 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 4 minuty temu, grzybiarz napisał: dobrze w sumie że z pixela, a nie przechodzi ten transwestyta z Cd-Action który to? ten co alimentów nie płacił? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 Albo SztywnegoPatyka miał na myśli, wiedziałom, słyszałom, czułom. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 7 minut temu, number_nine napisał: który to? ten co alimentów nie płacił? to jest jakiś trans co ma dzieciaka? Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 2 minuty temu, grzybiarz napisał: to jest jakiś trans co ma dzieciaka? zależy w którą stronę jest transem. A tak poważnie, to w cd action wcale nie jest tak źle z autorami. Dwie redaktorki piszą fajne recenzje indyków i to jest dla mnie powiew świeżości, bo w takim naszym kochanym psxe takie gry zawsze były traktowane jako popierdółki, o których może napisać stażysta na góra dwa akapity. Ale za to o fifie co roku dwie strony, bo przecież dali inną animacje wyrzutu z autu i update licencji. Cytuj
sph! 836 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 Trzeba trzymać kciuki za drukarnię, może akurat te strony z reckami typów z trupa gdzieś zaginą. 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 1 godzinę temu, łom napisał: łamy swoimi tekstami zasiliło kilku redaktorów z Pixela, zresztą już przez Was znanych ze stron Szmatławca Kto z Pixela już był w Szmatławcu? Nie kojarzę 24 minuty temu, grzybiarz napisał: a do PE przyszedł Otton, który jest w CD-A. ale chyba miał tylko jeden tekst? Miał co najmniej kilka recek, chyba głównie sportówki. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 12 minut temu, number_nine napisał: Dwie redaktorki piszą fajne recenzje indyków i to jest dla mnie powiew świeżości, bo w takim naszym kochanym psxe takie gry zawsze były traktowane jako popierdółki, o których może napisać stażysta na góra dwa akapity. Ładnie to tak określać @Konsolite? : ) 6 minut temu, LeifErikson napisał: Kto z Pixela już był w Szmatławcu? Nie kojarzę Może chodzi o Dziatkiewicza i te retro wywiady ciągnące się przez 5 numerów? Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 Ja jestem za zmianami. Dojdzie tez komiks. Kilka stron wiecej wiec to taki ekstrime plus plus. Prosilem o retro recenzje i tez wyprosilem. Jak dla mnie na plus. Moze czesc czytelnikow z braku laku skusi sie na extrima i jeszcze pociagniemy choc pare lat ten wozek. Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 (edytowane) 26 minut temu, LeifErikson napisał: Kto z Pixela już był w Szmatławcu? Nie kojarzę łapusz na 25 lecie. i ten drugi weteran branży co ogrywał nowego Wolfa na touchpadzie Edytowane 13 stycznia 2023 przez number_nine 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 38 minut temu, number_nine napisał: Dwie redaktorki piszą fajne recenzje indyków Haha, chyba nie masz na myśli tej idiotki 9kier? Hahahha xd Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 11 minut temu, Rozi napisał: Haha, chyba nie masz na myśli tej idiotki 9kier? Hahahha xd nie poznałem jej osobiście więc nie wiem czy jest idiotką, natomiast Ty nie powinieneś leczyć swojego kompleksu bycia ulańcem obrażając innych ludzi. Od tego jest dieta albo terapia 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 > Fajne recenzje indyków. > Lalkarz chuja się zna i jest białorycerzykiem? Nowe, znałem. Spoiler Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 nie no gruby, wyciągnąłeś jakiś stary numer jak jeszcze płyty dodawali i pokazujesz jedną recenzje jako podparcie swojego argumentu XDDD w ogóle podoba mi się wrzut z lalkarzem, żeby coś takiego wryło się w pamięć, to trzeba mieć życie smutne jak pizda. U mnie na szczęście ta lalka tylko na półce, nie pod kołderką jak u Ciebie Cytuj
Damian14 226 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 czy nowi redaktorzy założą konta na forum? 2 Cytuj
sph! 836 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 Zależy, czy się da ustawić czcionkę dla niedowidzących. Oni mają po 60 lat... 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 3 godziny temu, łom napisał: Może chodzi o Dziatkiewicza i te retro wywiady ciągnące się przez 5 numerów? Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 Łysol na Fb pisze, ze drukarnia padła co PE mu drukuje i musi szukac nowej xD Nie zmyslam. 6 Cytuj
sph! 836 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 38 minut temu, MichAelis napisał: Łysol na Fb pisze, ze drukarnia padła co PE mu drukuje i musi szukac nowej xD Nie zmyslam. No mnie też pies zjadł pracę domową. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 Godzinę temu, MichAelis napisał: Łysol na Fb pisze, ze drukarnia padła co PE mu drukuje i musi szukac nowej xD Nie zmyslam. masz print screena? bo mam bana, a na jego prywatnym nie widzę. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Roger 2 081 Opublikowano 13 stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 13 stycznia 2023 Póki co w PSX będzie trzech redaktorów Pixela, ale to są ludzie, którzy już pisali do PE. Pierwszy to Bartłomiej Kluska, miał już u nas kilka tekstów, swego czasu pisał regularnie, Jest to szanowany dziennikarz i autor książek z naprawdę dużą wiedzą. Druga osoba to Bartek Dramczyk, Voyager, on pisał do Pixela na początku, potem 2-3 razy trafił na łamy PSX-a (między innymi tekst o strip-pokerach) i teraz wraca na nasze łamy. Bartek ogarniał też całą strefę retro na ostatnim Extreme party, więc mogliście go tam poznać. Ostatnią osobą jest Śledziu, którego komiks - KDP - będzie teraz obok Comix Zone. Co do drukarni - ja wiem, że dla kogoś kto już średnio w magazyn wierzy wygląda to kuriozalnie, ale tak, dowiedzieliśmy się w poniedziałek, że zbankrutowała drukarnia, która drukowała extrime'a, więc jakby było mało problemów, to jeszcze taka sytuacja. Najbliższy numer ze względu na umowy będzie drukowany jeszcze w starej, ale Łapusz już szuka miejsca gdzie będzie można się przenieść z 307. Ja mam tylko nadzieję, że w nowej skończą się w końcu problemy i amatorka z wysyłką tak do kolporterów jak i prenumerat. 10 1 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 3 minuty temu, Roger napisał: Ja mam tylko nadzieję, że w nowej skończą się w końcu problemy i amatorka z wysyłką tak do kolporterów jak i prenumerat. Tego to chyba wszyscy prenumeratorzy sobie życzą, bo autentycznie sprawne działanie prenumeraty może nakłonić sporo osób do korzystania z niej. 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 Nieźle rok sie zaczyna, pewnie prąd 3x drozszy ich pożarł. Jeszcze ten Pegasus Extreme jest do wydrukowania... Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 7 minut temu, Square napisał: sprawne działanie prenumeraty Oksymoron (z gr. ὀξύμωρος czyt. oksýmōros, od oksýs „ostry” i mōros „tępy”), antylogia, epitet sprzeczny – figura retoryczna, którą tworzy się przez zestawienie wyrazów o przeciwstawnych znaczeniach. 2 Cytuj
sph! 836 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 8 minut temu, Square napisał: Tego to chyba wszyscy prenumeratorzy sobie życzą, bo autentycznie sprawne działanie prenumeraty może nakłonić sporo osób do korzystania z niej. Szczerze bym rozważył, jakby zniknęły te wszystkie opowieści o numerach, które nie dochodzą lub dochodzą długo po terminie. Poczekamy, zobaczymy. Na razie mam prenumeratę w PDF i latam do kiosku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi