Skocz do zawartości

Prenumerata i cena PSX Extreme

Gość MasterShake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo SztywnegoPatyka miał na myśli, wiedziałom, słyszałom, czułom.

Opublikowano
  W dniu 13.01.2023 o 09:59, grzybiarz napisał(a):

to jest jakiś trans co ma dzieciaka?

Rozwiń  

zależy w którą stronę jest transem.

A tak poważnie, to w cd action wcale nie jest tak źle z autorami. Dwie redaktorki piszą fajne recenzje indyków i to jest dla mnie powiew świeżości, bo w takim naszym kochanym psxe takie gry zawsze były traktowane jako popierdółki, o których może napisać stażysta na góra dwa akapity. Ale za to o fifie co roku dwie strony, bo przecież dali inną animacje wyrzutu z autu i update licencji.

Opublikowano
  W dniu 13.01.2023 o 08:18, łom napisał(a):

łamy swoimi tekstami zasiliło kilku redaktorów z Pixela, zresztą już przez Was znanych ze stron Szmatławca

Rozwiń  

Kto z Pixela już był w Szmatławcu? Nie kojarzę :philosoraptor:

W dniu 13.01.2023 o 09:48, grzybiarz napisał(a):

a do PE przyszedł Otton, który jest w CD-A. ale chyba miał tylko jeden tekst?

Rozwiń  

Miał co najmniej kilka recek, chyba głównie sportówki.

Opublikowano
  W dniu 13.01.2023 o 10:05, number_nine napisał(a):

Dwie redaktorki piszą fajne recenzje indyków i to jest dla mnie powiew świeżości, bo w takim naszym kochanym psxe takie gry zawsze były traktowane jako popierdółki, o których może napisać stażysta na góra dwa akapity.

Rozwiń  

Ładnie to tak określać @Konsolite? : )

W dniu 13.01.2023 o 10:12, LeifErikson napisał(a):

Kto z Pixela już był w Szmatławcu? Nie kojarzę :philosoraptor:

Rozwiń  

Może chodzi o Dziatkiewicza i te retro wywiady ciągnące się przez 5 numerów?

Opublikowano

Ja jestem za zmianami. Dojdzie tez komiks. Kilka stron wiecej wiec to taki ekstrime plus plus. Prosilem o retro recenzje i tez wyprosilem. Jak dla mnie na plus. Moze czesc czytelnikow z braku laku skusi sie na extrima i jeszcze pociagniemy choc pare lat ten wozek. 

Opublikowano

> Fajne recenzje indyków.

>

DIzPv_wW4AE5Kb5?format=jpg&name=small

Lalkarz chuja się zna i jest białorycerzykiem? Nowe, znałem.

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

nie no gruby, wyciągnąłeś jakiś stary numer jak jeszcze płyty dodawali i pokazujesz jedną recenzje jako podparcie swojego argumentu XDDD

w ogóle podoba mi się wrzut z lalkarzem, żeby coś takiego wryło się w pamięć, to trzeba mieć życie smutne jak pizda. U mnie na szczęście ta lalka tylko na półce, nie pod kołderką jak u Ciebie

Opublikowano
  W dniu 13.01.2023 o 15:31, Roger napisał(a):

Ja mam tylko nadzieję, że w nowej skończą się w końcu problemy i amatorka z wysyłką tak do kolporterów jak i prenumerat.

Rozwiń  

Tego to chyba wszyscy prenumeratorzy sobie życzą, bo autentycznie sprawne działanie prenumeraty może nakłonić sporo osób do korzystania z niej.

• Plusik 1
Opublikowano
  W dniu 13.01.2023 o 15:35, Square napisał(a):

sprawne działanie prenumeraty 

Rozwiń  

Oksymoron (z gr. ὀξύμωρος czyt. oksýmōros, od oksýs „ostry” i mōros „tępy”), antylogia, epitet sprzeczny – figura retoryczna, którą tworzy się przez zestawienie wyrazów o przeciwstawnych znaczeniach.

• Haha 2
Opublikowano
  W dniu 13.01.2023 o 15:35, Square napisał(a):

Tego to chyba wszyscy prenumeratorzy sobie życzą, bo autentycznie sprawne działanie prenumeraty może nakłonić sporo osób do korzystania z niej.

Rozwiń  

Szczerze bym rozważył, jakby zniknęły te wszystkie opowieści o numerach, które nie dochodzą lub dochodzą długo po terminie. Poczekamy, zobaczymy. Na razie mam prenumeratę w PDF i latam do kiosku.