Skocz do zawartości

Prenumerata i cena PSX Extreme

Gość MasterShake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo SztywnegoPatyka miał na myśli, wiedziałom, słyszałom, czułom.

Opublikowano
2 minuty temu, grzybiarz napisał:

to jest jakiś trans co ma dzieciaka?

zależy w którą stronę jest transem.

A tak poważnie, to w cd action wcale nie jest tak źle z autorami. Dwie redaktorki piszą fajne recenzje indyków i to jest dla mnie powiew świeżości, bo w takim naszym kochanym psxe takie gry zawsze były traktowane jako popierdółki, o których może napisać stażysta na góra dwa akapity. Ale za to o fifie co roku dwie strony, bo przecież dali inną animacje wyrzutu z autu i update licencji.

Opublikowano
1 godzinę temu, łom napisał:

łamy swoimi tekstami zasiliło kilku redaktorów z Pixela, zresztą już przez Was znanych ze stron Szmatławca

Kto z Pixela już był w Szmatławcu? Nie kojarzę :philosoraptor:

24 minuty temu, grzybiarz napisał:

a do PE przyszedł Otton, który jest w CD-A. ale chyba miał tylko jeden tekst?

Miał co najmniej kilka recek, chyba głównie sportówki.

Opublikowano
12 minut temu, number_nine napisał:

Dwie redaktorki piszą fajne recenzje indyków i to jest dla mnie powiew świeżości, bo w takim naszym kochanym psxe takie gry zawsze były traktowane jako popierdółki, o których może napisać stażysta na góra dwa akapity.

Ładnie to tak określać @Konsolite? : )

6 minut temu, LeifErikson napisał:

Kto z Pixela już był w Szmatławcu? Nie kojarzę :philosoraptor:

Może chodzi o Dziatkiewicza i te retro wywiady ciągnące się przez 5 numerów?

Opublikowano

Ja jestem za zmianami. Dojdzie tez komiks. Kilka stron wiecej wiec to taki ekstrime plus plus. Prosilem o retro recenzje i tez wyprosilem. Jak dla mnie na plus. Moze czesc czytelnikow z braku laku skusi sie na extrima i jeszcze pociagniemy choc pare lat ten wozek. 

Opublikowano
38 minut temu, number_nine napisał:

Dwie redaktorki piszą fajne recenzje indyków

Haha, chyba nie masz na myśli tej idiotki 9kier? Hahahha xd

Opublikowano
11 minut temu, Rozi napisał:

Haha, chyba nie masz na myśli tej idiotki 9kier? Hahahha xd

nie poznałem jej osobiście więc nie wiem czy jest idiotką, natomiast Ty nie powinieneś leczyć swojego kompleksu bycia ulańcem obrażając innych ludzi. Od tego jest dieta albo terapia 

• WTF 1
Opublikowano

> Fajne recenzje indyków.

>

DIzPv_wW4AE5Kb5?format=jpg&name=small

Lalkarz chuja się zna i jest białorycerzykiem? Nowe, znałem.

Spoiler

comment_15942209817y7y9Jwj6IadRzQpnHN6wW

Opublikowano

nie no gruby, wyciągnąłeś jakiś stary numer jak jeszcze płyty dodawali i pokazujesz jedną recenzje jako podparcie swojego argumentu XDDD

w ogóle podoba mi się wrzut z lalkarzem, żeby coś takiego wryło się w pamięć, to trzeba mieć życie smutne jak pizda. U mnie na szczęście ta lalka tylko na półce, nie pod kołderką jak u Ciebie

Opublikowano
Godzinę temu, MichAelis napisał:

Łysol na Fb pisze, ze drukarnia padła co PE mu drukuje i musi szukac nowej xD Nie zmyslam.

masz print screena? bo mam bana, a na jego prywatnym nie widzę.

Opublikowano
3 minuty temu, Roger napisał:

Ja mam tylko nadzieję, że w nowej skończą się w końcu problemy i amatorka z wysyłką tak do kolporterów jak i prenumerat.

Tego to chyba wszyscy prenumeratorzy sobie życzą, bo autentycznie sprawne działanie prenumeraty może nakłonić sporo osób do korzystania z niej.

• Plusik 1
Opublikowano
7 minut temu, Square napisał:

sprawne działanie prenumeraty 

Oksymoron (z gr. ὀξύμωρος czyt. oksýmōros, od oksýs „ostry” i mōros „tępy”), antylogia, epitet sprzeczny – figura retoryczna, którą tworzy się przez zestawienie wyrazów o przeciwstawnych znaczeniach.

• Haha 2
Opublikowano
8 minut temu, Square napisał:

Tego to chyba wszyscy prenumeratorzy sobie życzą, bo autentycznie sprawne działanie prenumeraty może nakłonić sporo osób do korzystania z niej.

Szczerze bym rozważył, jakby zniknęły te wszystkie opowieści o numerach, które nie dochodzą lub dochodzą długo po terminie. Poczekamy, zobaczymy. Na razie mam prenumeratę w PDF i latam do kiosku.