Skocz do zawartości

Prenumerata i cena PSX Extreme

Gość MasterShake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To, że pisma możesz nie dostać to przy dużej dawce wyrozumiałości i jeszcze większej poczucia humoru jesteś sobie w stanie zracjonalizować. Ale, że możesz kupić pdf, zapłacić, ale pobrać już się nie da, bo link pusty jest poza moim rozumowaniem

• Plusik 2
  • Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, łom napisał:

Z FB "Z przykrością stwierdzam że prenumerata via InPost (Paczkomat), którą wziąłem aby ominąć problemy z PP i mieć numer przynajmniej na równo z kioskiem też działa po c…. Mimo niby wczorajszej wysyłki, paczka nie została nawet przygotowana i w aplikacji cicho i głucho."  :kekw:

Właśnie miałem wrzucać bo też to widziałem.

@Rogerdasz info czy wysyłki były czy nie? I jak tam sprawa z nową drukarnią?

Opublikowano (edytowane)

Dostalem numer 0 jako prezent w pdf od Lapusza w podziekowaniu ze jestem prenumeratorem. 

Jak nie macie to sprawdzcie spam bo ja tam to znalazlem.

Co prawda mam juz dwa egzemplarze na papierze no ale nie ma co marudzic. Ale wolalbym jakis z komiksow co mi brakuje.

Edytowane przez Jontek80
Opublikowano
8 godzin temu, Szwed napisał:

Ja dostałem już nawet 2x :kaz:

image.thumb.png.28b628ae415a960cfda1a072f15ecbff.png

U mnie to samo więc pewnie więcej osób jak nie wszyscy tak dostali. Ewentualnie dla tych co mają obecną i jednocześnie przedłużoną prenumeratę.

Opublikowano

U mnie nowego numeru nadal nie ma. Poprzedni przyszedł szybko, chyba na drugi dzień po wysyłce. Ktoś nadal czeka? Wiadomo, czy wszystkie zostały wysłane 24.01, czy tylko część partii?

Opublikowano
35 minut temu, Brolin napisał:

U mnie nowego numeru nadal nie ma. Poprzedni przyszedł szybko, chyba na drugi dzień po wysyłce. Ktoś nadal czeka? Wiadomo, czy wszystkie zostały wysłane 24.01, czy tylko część partii?

Ja jeszcze czekam. 

• Dzięki 1
Opublikowano
W dniu 14.01.2023 o 17:41, Mejm napisał:

Panie to nie tak. Zeby zostac zgredem to trzeba byc przelozonym przez pieniek i zlanym przez Monike pasem w dopala. Na najblizszej redakcyjnej imprezie plenerowej zapytaj o szczegoly Rogera.

przelozony przez pieniek bylem, monika zlala a podobnie jak konsolka, tez nie mam zgreda w stopce :D nawet na forumku... :( a numeru dalej nie mam

• Smutny 1