Skocz do zawartości

Prenumerata i cena PSX Extreme

Featured Replies

Opublikowano
33 minuty temu, Rayos napisał:

nawet na forumku... :(

Możemy szybko zmienić jak chcesz.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 407,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Byl ktos na gieldzie retro w leeds? Imprezka sie udala. Byly fajne prawdziwe automaty np z pacmanem i street fighterem. Znowu mozna bylo pograc na dreamcascie. Duzo fajnych gierek i sprzetu do kupieni

• Póki co w PSX będzie trzech redaktorów Pixela, ale to są ludzie, którzy już pisali do PE. Pierwszy to Bartłomiej Kluska, miał już u nas kilka tekstów, swego czasu pisał regularnie, Jest to szanowany d

Opublikowano
4 godziny temu, Rayos napisał:

przelozony przez pieniek bylem, monika zlala a podobnie jak konsolka, tez nie mam zgreda w stopce :D nawet na forumku... :( a numeru dalej nie mam

Farba, papier, skład, wszystko w górę, więc nie ma bata by zmienić kilka literek w stopce - to kosztuje ;)

Opublikowano

Żarty żartami, ale żeby prenumerator upadającego pisma musiał latać do kiosku :gayos:

Oby ta nowa drukarnia była ogarnięta. 

Opublikowano

Nie było i nie ma, i tak się żyje na tej wsi. 

79bswo.jpg.f28ea84b94393a5aa1ca22fe255f558c.jpg

Opublikowano
17 godzin temu, Ukukuki napisał:

Dalej nie mam numeru :notlikethis:  kupiłem w kiosku chociaż mam prenumeratę :balon:

Możesz kupować w kiosku i nie brać prenumeraty, oni tego nie sprawdzają.

Opublikowano

No wreszcie doszedł nowy numer, data nadania 24 stycznia. To mój drugi numer z prenumeraty, nie spodziewałem się, że poczta może mieć aż takie opóźnienia, bo zwykle sam wysyłam coś priorytetem, jprdl.

Opublikowano

Ale to nie jest priorytet tylko wysyłka reklamowa z D+4 co nie zmienia faktu, że i tak się spóźnili.

Opublikowano

U mnie dalej skrzynka pusta. Pierwsza prenumerata, bo mi się już nie chciało do Empiku latać a tu takie coś.

Opublikowano
2 godziny temu, sadiker napisał:

U mnie dalej skrzynka pusta. Pierwsza prenumerata, bo mi się już nie chciało do Empiku latać a tu takie coś.

Spokojnie, kwestia przyzwyczajenia. :thumbsup:

Opublikowano

Sporo ciekawych liczb pojawiło się na fejsie PSXa na infografice zachęcającej do współpracy reklamodawców. Na przykład liczba prenumeratorow (3550) albo koszt wykupienia okładki (23500 netto).

Opublikowano

A to dane prognozowane te 3550, bo na grudzień 2023 :D

Opublikowano

No i ta ostatnia „reklama” czyli to te „testy” słuchawek czy innych głośników na cała stronę, za 5.500 netto (6765 brutto). Coś tak właśnie nie traktowałem tych testów jakoś wiarygodnie.

A zabrakło zwykłej reklamy na pół strony czy 1/4, jak to kiedyś sklepy z grami się reklamowały. 

Opublikowano
4 godziny temu, LeifErikson napisał:

koszt wykupienia okładki (23500 netto).

Kurła YLE? :nosacz:

Opublikowano

Forumowa zrzutka na tylną okładkę?

Tylko trzeba wspólnie content ustalić :szopenhauer:

Opublikowano
W dniu 4.02.2023 o 06:56, dee napisał:

Forumowa zrzutka na tylną okładkę?

Tylko trzeba wspólnie content ustalić :szopenhauer:

i grafika ;)