Opublikowano 30 stycznia 20232 l 33 minuty temu, Rayos napisał: nawet na forumku... Możemy szybko zmienić jak chcesz.
Opublikowano 30 stycznia 20232 l 4 godziny temu, Rayos napisał: przelozony przez pieniek bylem, monika zlala a podobnie jak konsolka, tez nie mam zgreda w stopce nawet na forumku... a numeru dalej nie mam Farba, papier, skład, wszystko w górę, więc nie ma bata by zmienić kilka literek w stopce - to kosztuje
Opublikowano 30 stycznia 20232 l Żarty żartami, ale żeby prenumerator upadającego pisma musiał latać do kiosku Oby ta nowa drukarnia była ogarnięta.
Opublikowano 31 stycznia 20232 l 17 godzin temu, Ukukuki napisał: Dalej nie mam numeru kupiłem w kiosku chociaż mam prenumeratę Możesz kupować w kiosku i nie brać prenumeraty, oni tego nie sprawdzają.
Opublikowano 1 lutego 20232 l No wreszcie doszedł nowy numer, data nadania 24 stycznia. To mój drugi numer z prenumeraty, nie spodziewałem się, że poczta może mieć aż takie opóźnienia, bo zwykle sam wysyłam coś priorytetem, jprdl.
Opublikowano 1 lutego 20232 l Ale to nie jest priorytet tylko wysyłka reklamowa z D+4 co nie zmienia faktu, że i tak się spóźnili.
Opublikowano 3 lutego 20232 l U mnie dalej skrzynka pusta. Pierwsza prenumerata, bo mi się już nie chciało do Empiku latać a tu takie coś.
Opublikowano 3 lutego 20232 l Pamiętam te czasy za Fenixa, jak prenumerata czasem nie dochodziła dzień, albo dwa przed premierą kioskową
Opublikowano 3 lutego 20232 l 2 godziny temu, sadiker napisał: U mnie dalej skrzynka pusta. Pierwsza prenumerata, bo mi się już nie chciało do Empiku latać a tu takie coś. Spokojnie, kwestia przyzwyczajenia.
Opublikowano 3 lutego 20232 l Sporo ciekawych liczb pojawiło się na fejsie PSXa na infografice zachęcającej do współpracy reklamodawców. Na przykład liczba prenumeratorow (3550) albo koszt wykupienia okładki (23500 netto).
Opublikowano 3 lutego 20232 l No i ta ostatnia „reklama” czyli to te „testy” słuchawek czy innych głośników na cała stronę, za 5.500 netto (6765 brutto). Coś tak właśnie nie traktowałem tych testów jakoś wiarygodnie. A zabrakło zwykłej reklamy na pół strony czy 1/4, jak to kiedyś sklepy z grami się reklamowały.
Opublikowano 3 lutego 20232 l Intrygująca jest Twoja reakcja "WTF" na tego posta @Roger. Dodasz coś więcej?
Opublikowano 4 lutego 20232 l 4 godziny temu, LeifErikson napisał: koszt wykupienia okładki (23500 netto). Kurła YLE?
Opublikowano 4 lutego 20232 l Forumowa zrzutka na tylną okładkę? Tylko trzeba wspólnie content ustalić
Opublikowano 9 lutego 20232 l W dniu 4.02.2023 o 06:56, dee napisał: Forumowa zrzutka na tylną okładkę? Tylko trzeba wspólnie content ustalić i grafika