Square 8 604 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Z prenumeratą powrót to standardu, bo ciągle nie ma, a już było lepiej. Czyżby kolejna drukarnia umierała? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 U mnie na szczęście było wczoraj w skrzynce, ale czytam se jeszcze ps2 Extreme. Niby nadane 1.12 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Może tym razem przedświąteczny chlew na poczcie bo patrząc na datę wysyłki do mnie szła 5 dni roboczych. Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 To chlew na poczcie. Pisałem w temacie, że EVO mi na drugi dzień po wysyłce dotarło, a też idzie jako marketingowa. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Ale 1.12 to piątek - dzień premiery kioskowej a wysyłka miała być w wcześniej - w srode. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Wysyłka 01.12, a doszło w ten piątek. Na razie nie narzekam bo jeszcze mam do ogarnięcia poprzedni numer ale fakt. Miało być lepiej a jest jak było. Cytuj
Benson 22 Opublikowano 11 grudnia 2023 Opublikowano 11 grudnia 2023 Nie wiem, czy już jestem dymany, czy jeszcze nie, ale zaczynam się obawiać. Prenumeratę mam do 326, ale na stronie mam to rozbite na do 314 i 315-326 (bo przedłużałem przed zakończeniem tej do 314). Na etykiecie w skrzynce zawsze miałem napisane "Prenumerata koniec: nr 314" i dopytywałem mailowo, czy na pewno mają w systemie wszystko ogarnięte. Pani Ewa Łapińska odpisała mi w lipcu, że wszystko jest ok. No więc czekam sobie cały czas na ten 315, a na maile z 31.10, 01.12 i 08.12 (wysyłane do Pani Ewy, do Pani Marleny i na prenumerata@psxextreme.pl) nikt nie odpisuje. Może bym i przedłużył o kolejny rok, ale nic nie wskazuje na to, że w najgorszym wypadku odzyskałbym kasę. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 grudnia 2023 Opublikowano 11 grudnia 2023 3 godziny temu, Benson napisał: No więc czekam sobie cały czas na ten 315, a na maile z 31.10, 01.12 i 08.12 (wysyłane do Pani Ewy, do Pani Marleny i na prenumerata@psxextreme.pl) nikt nie odpisuje. Ja dopiero dzisiaj dostałem, tak jak u innych, data nadania 1.12 więc po staremu. Co prawda jak pisałem do pani Marleny to odpowiedź miałem tego samego dnia, ale nie brałbym tego za wyznacznik. Jak nie dojdzie jutro to atakuj ponownie. 1 Cytuj
Benson 22 Opublikowano 12 grudnia 2023 Opublikowano 12 grudnia 2023 W dniu 11.12.2023 o 19:36, Square napisał: Jak nie dojdzie jutro to atakuj ponownie. Dzisiaj wreszcie numer wpadł do skrzynki. Cytuj
Gość L3CH0 Opublikowano 13 grudnia 2023 Opublikowano 13 grudnia 2023 Witam. Zakupiłem niedawno półroczną subskrypcję PSX Extreme z opcją dostawy listem ekonomicznym. Ciągle oczekuję na dostawę pierwszego numeru z prenumeraty (315). Od premiery minęło około dwa tygodnie, a w skrzynce dalej pusto. Na zapytanie w wiadomości do profilu FB nie otrzymałem odpowiedzi. Na zapytanie e-mail nie otrzymałem odpowiedzi. Z tego co widzę dużo ludzi ma taki problem. Dla mnie jest to nie do zaakceptowania, aby w dzisiejszych czasach oczekiwać dwa tygodnie na dostawę po wydaniu konkretnego numeru. Czy mam wierzyć że to po prostu do mnie przyjdzie i już? Czy istnieje możliwość anulowania prenumeraty i uzyskania zwrotu pieniędzy za pozostałe 5 numerów do przodu? Nigdy jeszcze się z czymś takim nie spotkałem, żeby osoba wykupująca prenumeratę była tak traktowana. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 13 grudnia 2023 Opublikowano 13 grudnia 2023 (edytowane) 57 minut temu, L3CH0 napisał: Witam. Zakupiłem niedawno półroczną subskrypcję PSX Extreme z opcją dostawy listem ekonomicznym. Ciągle oczekuję na dostawę pierwszego numeru z prenumeraty (315). Od premiery minęło około dwa tygodnie, a w skrzynce dalej pusto. Na zapytanie w wiadomości do profilu FB nie otrzymałem odpowiedzi. Na zapytanie e-mail nie otrzymałem odpowiedzi. Z tego co widzę dużo ludzi ma taki problem. Dla mnie jest to nie do zaakceptowania, aby w dzisiejszych czasach oczekiwać dwa tygodnie na dostawę po wydaniu konkretnego numeru. Czy mam wierzyć że to po prostu do mnie przyjdzie i już? Czy istnieje możliwość anulowania prenumeraty i uzyskania zwrotu pieniędzy za pozostałe 5 numerów do przodu? Nigdy jeszcze się z czymś takim nie spotkałem, żeby osoba wykupująca prenumeratę była tak traktowana. Jeszcze się przyzwyczaisz Pisz do Pani Marlenki mkwiatkowska@idea-ahead.com Edytowane 13 grudnia 2023 przez mitra Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 13 grudnia 2023 Opublikowano 13 grudnia 2023 Nawet myślałem, czy to dobry pomysł spróbować z prenumeratą, ale tutaj widzę same jęki, biedolenia, z małymi przebłyskami normalności, więc chyba średnia opcja Cytuj
Goshkee 10 Opublikowano 13 grudnia 2023 Opublikowano 13 grudnia 2023 Wystarczy za każdym razem do deklarowanej daty wysyłki doliczyć tak z tydzień i wtedy zawsze będziesz mieć na czas. Grudzień był wyjątkiem, bo dostałem dopiero dziś, ale to chyba Poczta świątecznego jobla dostała. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 23 grudnia 2023 Opublikowano 23 grudnia 2023 U mnie tym razem było ponad 2 tygodnie od daty wysyłki... No ale czy jest tanio? Jest tanio. Czy jest dobrze? Jest tanio. Więc premka przedłużona na kolejny rok, korzystając jeszcze z niższej ceny do końca grudnia. Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 23 grudnia 2023 Opublikowano 23 grudnia 2023 Też przedłużę na kolejny rok, akurat przy 317 mi się kończy. Cytuj
Winopijca 12 Opublikowano 28 grudnia 2023 Opublikowano 28 grudnia 2023 Pomimo problemów z opóźnieniem wysyłki prenumeraty, zdecydowałem się na przedłużenie. Fajnie się Was czyta, czuć pasję do gier, czasopisma i Czytelników. Plus - nie wlewacie do swoich art / recenzji lewackiej propagandy. CDA raczej na 90% prenumeraty nie przedłużę, przede wszystkim właśnie ze względu na nachalną propagandę... Pozostają jedynie okazjonalne wydania, tj Retro, które jest wolne od tego. Cena prenumeraty "Classic Auto" zwala z nóg (280 zł), ale i tak wychodzi sporo taniej niż kupno magazynu w kiosku. Trzeba będzie sprawdzić finanse. Pzdr Cytuj
Benson 22 Opublikowano 30 grudnia 2023 Opublikowano 30 grudnia 2023 Ech, skusiłem się na kolejne 12 miesięcy, mimo że mam ważną jeszcze do 326. Wiem, że kiedyś tego pożałuję i Łapusz przeje moją kasę (kartonowa Amiga, pamiętamy), ale impuls chwili zwyciężył. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 30 grudnia 2023 Opublikowano 30 grudnia 2023 Ja dla wygody, u mnie w okolicy nigdzie nie ma PSXE w sklepach a CDA jest. PSXE ma chyba gorsze umowy ze sklepami. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 30 grudnia 2023 Opublikowano 30 grudnia 2023 Też przedłużyłem, w sumie mam teraz do prenumeratę do #339. Obecnie mam zaległości także ciśnienia nie mam że przychodzą później. Choć wiadomo, że nie nie tak to powinno wyglądać. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia https://allegro.pl/oferta/psx-extreme-12-2023-kalendarz-gracza-2024-14979902143 Co to jest? Jak to babka sprzedaje pisma drozej niz chce wydawca. To jej sie opyla po prowizjach z allegro? Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia W sumie spoko opcja, kiosk online xd Cytuj
23kowal 54 Opublikowano 26 lutego Opublikowano 26 lutego 26 dzień lutego a ja nadal czekam na psx. to jest jakiś kpina. tak to Wy prasy drukowanej nie uratujecie. Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego (edytowane) Spokojnie, lutowy numer jeszcze nie wyszedł z drukarni. Moim zdaniem kupując prenumeratę Szmatławca (w opcji najtańszej dostawy) trzeba być miłośnikiem cyrku, ale takiego w którym jest tylko klaun i robi sobie niezłą polewkę z widowni ;D Kolega chyba zdążył już zauważyć jak to działa w przypadku przesyłki (jak się domyślam) nierejestrowanej. To znaczy działa dosyć loteryjnie: jedni szybciej, drudzy później, może nawet wcale (patrz wątek o 317). Zatem czill aut. Prawdopodobnie wszyscy na Twojej poczcie już kończą czytać, więc niedługo zafoliują ponownie i listonosz dowiezie. ;P Dlatego po prostu wolę kupić od ręki Edytowane 27 lutego przez macGyver Cytuj
23kowal 54 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego (edytowane) o podejściu wydawcy do prenumeratorów dowiedziałem się niestety po fakcie. nr 316 dostałem bardzo szybko więc tym większe było moje zdziwienie. no nic, jakoś ten rok przepękam ale nigdy więcej. u mnie w kiosku zdążył się już Szmatławiec wyprzedać... Edytowane 27 lutego przez 23kowal Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego 18 godzin temu, 23kowal napisał: o podejściu wydawcy do prenumeratorów dowiedziałem się niestety po fakcie. nr 316 dostałem bardzo szybko więc tym większe było moje zdziwienie. no nic, jakoś ten rok przepękam ale nigdy więcej. u mnie w kiosku zdążył się już Szmatławiec wyprzedać... Jak przesyłka jest wysłana 1 lutego i ja ją dostaję 26 lutego (a tak to wyglądało przy numerze 317 w moim przypadku) to nie wiem czy kwestia leży po stronie wydawcy. Tym bardziej jak piszesz, że 316 dostałeś szybko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi