23kowal 54 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego przyznaję, że nie sprawdzałem daty wysyłki. a więc to znowu stara dobra Poczta Polska? Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego @23kowal tak. Poczta regularnie mniej lub bardziej daje dupy. Choć poprzedni numer EVO dotarł do mnie w 2 dni. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego Wina poczty polskiej, wiadomo jakie ma problemy ta komunistyczna instytucja. Mam prenumeratę komiksów kolekcja DC i dostaje półtora tygodnia później od daty nadania. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego @Faka do mnie to akurat dochodziło (bo zrezygnowałem) w 2 dni odkąd pamiętam. Za to z gazetami odkąd cokolwiek prenumeruję to jest spory rozstrzał. Cytuj
23kowal 54 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego to ciekawa sprawa bo moja żona prenumeruje już od dawna jakieś babskie czytadła i dostaje je jak w zegarku. normalnie dyskryminacja jakaś. 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca @Perezczy od prenumerat zostaje Pani Marlenka? Za dwa - trzy miesiące się przeprowadzam i chciałbym zmienić adres dostawy. Cytuj
Perez 1 720 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca 4 godziny temu, mitra napisał: @Perezczy od prenumerat zostaje Pani Marlenka? Za dwa - trzy miesiące się przeprowadzam i chciałbym zmienić adres dostawy. Nie, poki co leci to do mnie, natomiast cala komunikacja bedzie przez prenumerata@psxextreme.pl - pytania, zmiany adresow, niedostarczone numery itd. 2 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Raczej wstrzymać się z prenumeratą, żeby kasa bezpośrednio trafiła już na konto nowego wydawcy, czy nie ma to znaczenia? Cytuj
kaj.dam 15 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca 1 godzinę temu, grzybiarz napisał: Raczej wstrzymać się z prenumeratą, żeby kasa bezpośrednio trafiła już na konto nowego wydawcy, czy nie ma to znaczenia? Podpinam się pod pytanie I w sumie podobnie jeśli chodzi o Patronite, bo chcę podwoić wsparcie. Lepiej zaczekać aż sie zmiana przemieli czy można od razu? Sorry za lekki offtop ale chyba nic się nie stanie jeśli upieczemy dwie pieczenie na jednym Cytuj
Perez 1 720 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Kurczę, naprawde bardzo milo z Waszej strony :). Nie ukrywam, ze liczylem po cichu, ze ta zmiana nie spowoduje dramy i jakos tam zostanie to odebrane w miare OK, no ale ze az tak pozytywnie to bym nie wymyslil :). Formalnie wszystkie nowe wplaty od 13 marca (gdy wszedl do sprzedazy nowy numer) leca juz na konto nowego wydawcy :). Patronite - tu w tym tygodniu postaramy sie dac info o tych progach i ewentualnych zmianach, tak ze dla spokoju mozna chwile poczekac. Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca 4 minuty temu, Perez napisał: Kurczę, naprawde bardzo milo z Waszej strony :). Nie ukrywam, ze liczylem po cichu, ze ta zmiana nie spowoduje dramy i jakos tam zostanie to odebrane w miare OK, no ale ze az tak pozytywnie to bym nie wymyslil :). Formalnie wszystkie nowe wplaty od 13 marca (gdy wszedl do sprzedazy nowy numer) leca juz na konto nowego wydawcy :). Patronite - tu w tym tygodniu postaramy sie dac info o tych progach i ewentualnych zmianach, tak ze dla spokoju mozna chwile poczekac. No akurat tutaj pomaga ci poprzedni wydawca w pozytywnym odbiorze ;p 3 Cytuj
Perez 1 720 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Teraz, Ukukuki napisał: No akurat tutaj pomaga ci poprzedni wydawca w pozytywnym odbiorze ;p Acha, dzieki! Czyli nie ze „Perez spoko”, tylko „dobra, ujdzie, moze gorzej nie bedzie” ;). Dzieki Ukukuki, pocieszyles! 1 Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca No wiadomo ,że będzie lepiej ale jakbyś przejmował czasopismo od grupy 69 to miałbyś pewnie pod górkę ;p Cytuj
Perez 1 720 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca 4 minuty temu, Ukukuki napisał: No wiadomo ,że będzie lepiej ale jakbyś przejmował czasopismo od grupy 69 to miałbyś pewnie pod górkę ;p W suuumie to juz tak troche bylo :D. Bo przy zmianie w 2011 nie ja formalnie bylem wlascicielem, ale juz jesli chodzi o kontakt to na pierwszej linii. Ba, nawet bylem zastepca Butchera :). Oj zebralem troche „randomow”, ze co za typ sie tu panoszy. Ale finalnie swietny czas i jak widac gdzies to doprowadzilo do tego co teraz. Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Ja się na prenumeratę nie zapiszę, bo lubię po prostu iść sobie kupić kolejny numer, kiedy ten już wyjdzie. Poza tym to, co odwala u mnie listonosz, to woła o pomstę do nieba. Potrafi przynieść awizo w ostatni dzień odbioru, a poczta w ogóle kiedyś szła w zaparte, że mój adres nie istnieje i zawracali mi dwie paczki bez próby dostarczenia. Warszawa. A z ciekawości zapytam, bo już kiedyś się nad tym zastanawiałem: czy prenumerata nie jest ryzykowna dla wydawcy w sytuacji takiej jaka była jakiś czas temu, gdy nagle koszty druku poszybowały w górę? Bo jedyna sensowna opcja jaka wówczas zostaje, to odchudzić pismo. Chyba że prenumeratorów jest proporcjonalnie mało, więc trzeba pogodzić się z umniejszeniem zakładanego zysku. Cytuj
Pix 914 Opublikowano 19 marca Opublikowano 19 marca W dniu 17.03.2024 o 14:16, Perez napisał: Nie ukrywam, ze liczylem po cichu, ze ta zmiana nie spowoduje dramy i jakos tam zostanie to odebrane w miare OK, no ale ze az tak pozytywnie to bym nie wymyslil :). Nie ma się co dziwić. Jesteś bardzo lubiany i szanowany przez społeczność PE i nie wzięło się to zresztą znikąd. Twój kontakt z czytelnikami zawsze był wzorowy i nigdy nie zostawiałeś żadnych pytań bez odpowiedzi. Tak więc masz ogromny kredyt zaufania na start, nie spieprz tego Cytuj
23kowal 54 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca po 1,5 miesiąca oczekiwania dostałem 317 nr po czym po kilku dniach nr 318, także teraz musiałbym dostać jakiegoś rozwolnienia żeby mieć czas to przeczytać;) niestety nadal jednak nie mam dostępu do nr online i wygląda na to, że osoba z którą się kontaktuje nie potrafi mi pomóc. nie mogę się zalogować bo hasło nie działa a nie mogę go zresetować, gdyż nie przychodzi na moją pocztę link. podobno to gmail blokuje wiadomości. czy ktoś miał podobne problemy? trochę to słabe jeśli usługa nie współpracuje z jednym z najpopularniejszych serwisów @ na świecie... Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca 8 minut temu, 23kowal napisał: podobno to gmail blokuje wiadomości. czy ktoś miał podobne problemy? pierdololo, gmaila używam z 15 lat jak nie więcej i nie zdarzyło mi się jeszcze, żeby jakaś wiadomość została przez niego zablokowana (poza spamem) Cytuj
Perez 1 720 Opublikowano 21 marca Opublikowano 21 marca 32 minuty temu, 23kowal napisał: po 1,5 miesiąca oczekiwania dostałem 317 nr po czym po kilku dniach nr 318, także teraz musiałbym dostać jakiegoś rozwolnienia żeby mieć czas to przeczytać;) niestety nadal jednak nie mam dostępu do nr online i wygląda na to, że osoba z którą się kontaktuje nie potrafi mi pomóc. nie mogę się zalogować bo hasło nie działa a nie mogę go zresetować, gdyż nie przychodzi na moją pocztę link. podobno to gmail blokuje wiadomości. czy ktoś miał podobne problemy? trochę to słabe jeśli usługa nie współpracuje z jednym z najpopularniejszych serwisów @ na świecie... Odezwij się na priv, akurat w tym zakresie powoli się ogarniam to może pomogę. Cytuj
Atherius 34 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Listonosz doszedł w mojej skrzynce pocztowej, weekend będzie udany. Cytuj
Perez 1 720 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca 4 godziny temu, Atherius napisał: Listonosz doszedł w mojej skrzynce pocztowej, weekend będzie udany. Zwróciłeś uwagę, z kiedy było nadanie? Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Ja dzisiaj odebrałem, nadane 12 marca. No jest już znacznie lepiej niż 25 dni w lutym. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 22 marca Opublikowano 22 marca Czyli zgodnie z prawem prenumeraty PE, kwietniowe numery wyciągniemy że skrzynek po majówce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi