Perez 1 717 Opublikowano 6 kwietnia Opublikowano 6 kwietnia 6 minut temu, yaczes napisał: Przepraszam jesli odpowiedz jest wyzej - gdzie moge zamowic prenumeratkie? Poki co niezmiennie https://shop.pixel-magazine.com/?i=prenumerata 1 Cytuj
baniek 246 Opublikowano 8 kwietnia Opublikowano 8 kwietnia Pisałem na prenumerata@psxextreme.pl odnośnie zmiany adresu, ale nie wiem czy coś jeszcze muszę zrobić? Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 8 kwietnia Opublikowano 8 kwietnia 31 minut temu, baniek napisał: Pisałem na prenumerata@psxextreme.pl odnośnie zmiany adresu, ale nie wiem czy coś jeszcze muszę zrobić? Teoretycznie nie, ale praktycznie właśnie teraz jest ten numer przechodni między starym a nowym wydawcą (w tym przekazanie prenumerat). Daj mi znać na PW tutaj lub na perez@psxextreme.pl to zaraz obadam. Cytuj
baniek 246 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia W dniu 8.04.2024 o 12:13, Perez napisał: Teoretycznie nie, ale praktycznie właśnie teraz jest ten numer przechodni między starym a nowym wydawcą (w tym przekazanie prenumerat). Daj mi znać na PW tutaj lub na perez@psxextreme.pl to zaraz obadam. Puściłem na maila, dzięki! 1 Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia No dobra, zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce. Od poczty: "Tak, dnia 08.04.2024 do PPW101 zostały dostarczone przesyłki do nadania" i info, bo dopytywałem, czy to, że doszło, znaczy, że wyszło: "Panie Pawle, wszystko co jest dostarczane w danym dniu to tego samego dnia rusza w dalsza drogę." Wczoraj też puściłem wysyłki prenumerat paczkomatem. 3 Cytuj
astralja 0 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Jaki jest teraz adres mailowy do kontaktu w sprawie prenumeraty? Wysłane z mojego moto g32 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia 9 minut temu, astralja napisał: Jaki jest teraz adres mailowy do kontaktu w sprawie prenumeraty? Wysłane z mojego moto g32 przy użyciu Tapatalka Niezmiennie prenumerata@psxextreme.pl. Tylko teraz wlasnie mamy etap przejscia maila miedzy wydawcami, bo ostatni numer juz zakonczyl sprzedaz i nowy wchodzi. Tak ze moga byc lagi z odpisywaniem. Cytuj
astralja 0 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia Niezmiennie prenumerata@psxextreme.pl. Tylko teraz wlasnie mamy etap przejscia maila miedzy wydawcami, bo ostatni numer juz zakonczyl sprzedaz i nowy wchodzi. Tak ze moga byc lagi z odpisywaniem. Rozumiem. Martwi mnie tylko to, że wykupując prenumeratę zawsze dostawałem potwierdzenie na maila za co płace. Teraz kupując, nie dostałem żadnego info prócz tego z banku o wykonanej płatności. Wysłane z mojego moto g32 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 12 kwietnia Opublikowano 12 kwietnia 1 minutę temu, astralja napisał: Rozumiem. Martwi mnie tylko to, że wykupując prenumeratę zawsze dostawałem potwierdzenie na maila za co płace. Teraz kupując, nie dostałem żadnego info prócz tego z banku o wykonanej płatności. Wysłane z mojego moto g32 przy użyciu Tapatalka Podeslij na maila perez@psxextreme.info co i jak i sprawdzimy. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia @Perez myślałeś o tym, zeby podjebac pomysl od konkurencji i zrobić dla prenumeraty okładke premium bez napisów i kodów kreskowych,? Nie wiem jak to wyglada w drukarni, ale koszt kilka okladek chyba nie podbija jakos bardzo ceny druku, skoro mielismy juz wiele razy rozne wersje. 1 Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia 31 minut temu, Shen napisał: @Perez myślałeś o tym, zeby podjebac pomysl od konkurencji i zrobić dla prenumeraty okładke premium bez napisów i kodów kreskowych,? Nie wiem jak to wyglada w drukarni, ale koszt kilka okladek chyba nie podbija jakos bardzo ceny druku, skoro mielismy juz wiele razy rozne wersje. Mozna pomyslec. Jakos bardzo tego nie rozkminialem, ale jesli technicznie drukarnia to w miare ogarnie, a dla prenumeratorow byloby to lepsze, to z mojego punktu widzenia zaden problem. Tak jak i opcja jakiejs innej okladki (jesli tylko beda materialy). Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Kiedys prenumerowalem lonely planet i tam tak robili. Mniej nadziubdziane na okladce. Mnie to wszystko jedno. Lepiej jakby extreme plus wlecial dla prenumeratorow w standardzie. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia 2 godziny temu, Shen napisał: @Perez myślałeś o tym, zeby podjebac pomysl od konkurencji i zrobić dla prenumeraty okładke premium bez napisów i kodów kreskowych,? Nie wiem jak to wyglada w drukarni, ale koszt kilka okladek chyba nie podbija jakos bardzo ceny druku, skoro mielismy juz wiele razy rozne wersje. Ale oni nie drukują specjalnie pisma z druga okładka. Tylko dorzucają taką grubą okładkę luzem. Będę w piewce to zrobię foty jak będę pamiętał - mam kilka takich numerów, kupilem u nich archiwalne. Moim zdaniem głupota z tym co robią. Tu jakby było drukowane bezpośrednio to zajebiście i kusi prenumerować. 1 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia 43 minuty temu, grzybiarz napisał: Ale oni nie drukują specjalnie pisma z druga okładka. Tylko dorzucają taką grubą okładkę luzem. Coś jak obwoluta w książkach? 43 minuty temu, grzybiarz napisał: Tu jakby było drukowane bezpośrednio to zajebiście i kusi prenumerować. Czyli można to zrobić lepiej i już jest pierwszy chętny na prenumerate. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Gorzej, zwykła kartka a4, nawet się tego nie nakłada bo nie ma jak. 1 Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 13 kwietnia Opublikowano 13 kwietnia Sprawa mnie nie dotyczy, ale drukowanie specjalnej okładki (złączonej na stałe z resztą kartek) dla prenumeratorów zrodzi dodatkowe problemy. Liczba odbiorców jest zmienna, niektóre przesyłki mogą zaginąć (w końcu to najczęściej idą nierejestrowane), zatem trzeba dosłać. Stąd nakład w wersji dla prenumeratorów trzeba by osobno zawyżać na "w razie czego". Nie jest to moje zmartwienie, tak tylko sobie rozważam praktyczną naturę takich zabiegów proklienckich ;-). Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia Da radę zrobić aby wysyłali prenumeratę w luźnej folii? W tej opiętej to wygięte rogi później są. Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia 21 minut temu, Square napisał: Da radę zrobić aby wysyłali prenumeratę w luźnej folii? W tej opiętej to wygięte rogi później są. JAK DOSTANE SWOJ EGZEMPLARZ COS WIECEJ POWIEM! 1 Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia Z jednej strony chętnie bym znowu wykupił prenumeratę, ale z drugiej czuję, że terminowość na lepsze się nie zmieni. A tak to idę po albo przed robotą do saloniku i mam świeżutki, pachnący, nie pogięty numer w dniu premiery. Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 15 kwietnia Opublikowano 15 kwietnia 3 godziny temu, PiotrekP napisał: Z jednej strony chętnie bym znowu wykupił prenumeratę, ale z drugiej czuję, że terminowość na lepsze się nie zmieni. A tak to idę po albo przed robotą do saloniku i mam świeżutki, pachnący, nie pogięty numer w dniu premiery. Z prenumeratą pewnych rzeczy nie przeskoczysz przy poczcie. Dzisiaj rozmawiałem z naczelniczką oddziału, gdzie sobie jeżdżę nadawać te pojedyncze zamówienia. Tu w ogóle dygresja - w piątek rano dostaję od opiekunki info, że mi dodała ten oddział w systemie eNadawcy, więc ja radosny piąteczek po południu listy wiozę, a tu na poczcie "panie, ale tu pana nie ma, nie ma żadnej umowy". I się okazało, że ja mam umowę taką powiedzmy główną z Pocztą Polską, ale dodatkowo na takie nadawanie w oddziale potrzebna jest druga umowa podpisana między oddziałem i tą ich pocztą główną :). I wracając - rozmawiam z tą naczelniczką, a ona mówi, że ma już 70 takich firemek jak moja, co tam nadają po te kilkadziesiąt sztuk w miesiącu, że ma max 2 okienka, że etaty w tym roku cięte o 5000 osób, a w wakacje to już w ogóle sezon urlopowy i okienko będzie jedno. Już to chyba gdzieś pisałem - ja mieszkam jakieś 20 km od punktu, gdzie tydzień temu nadano prenumeraty i do dzisiaj nie mam, ale do mnie nawet polecony idzie przykładowo 4 dni, a nie 2, bo listonosz nie wyrabia. Powoli się biorę za temat prenumerat, może uda się coś na Paczkomatach zmniejszyć, no ale to wciąż nie będzie poziom poczty, tylko dobrych kilka złociszy drożej, co na 12 numerach da zaraz 60 zł przy prenumeracie za 219 zł... Cytuj
Bowser 116 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia @Perez Do mnie numer 319 przyszedł wczoraj więc naprawdę różnica na DUŻY PLUS. Data nadania: 8.04.2024, za co bardzo szanuje, bo w poprzednich numerach często data nadania nie była tą, którą podawał Roger. Tutaj nadane w terminie więc i przyszło jak na pocztę — całkiem szybko. Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia 3 godziny temu, Bowser napisał: @Perez Do mnie numer 319 przyszedł wczoraj więc naprawdę różnica na DUŻY PLUS. Data nadania: 8.04.2024, za co bardzo szanuje, bo w poprzednich numerach często data nadania nie była tą, którą podawał Roger. Tutaj nadane w terminie więc i przyszło jak na pocztę — całkiem szybko. Szybko jak szybko, wciąż za późno :). Muszę ich wypytać, jak to niby reklamować :D. Będziemy nagrywać filmiki z wizyty listonosza z widoczną datą ;). 1 Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia No ja też dostałem wczoraj więc ewidentnie wina poczty, bo D+4 wypadło na piątek. Jakby przychodziło regularnie przed weekendem to byłby sukces. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia W dniu 13.04.2024 o 15:56, Shen napisał: Coś jak obwoluta w książkach? To po prawej to ta okładka dla prenumeratorów, ale to właśnie sama okładka bieda totalna 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi